Blogg

Billigaste mobilabonnemang - Rabattkodsidor.se

Billigaste mobilabonnemanget kan du hitta hos oss

Hos rabattkodsidor kan du hitta många olika koder och rabatter som kan hjälpa dig att spara pengar. Vi sammarbetar till exempel med TreFelloHalebop och några andra mobiloperatörer. Klicka på respektive operatör så kommer du till deras sidor hos oss.

Men nu till något annat! Vi bjuder på ett gott skratt

Idag när några av oss ägare bakom sidan satt och jobbade med att uppdatera webbsidan så provade vi samtidigt våra röststyrningar i mobilen för skoj skull. Det hela började med ett enkelt "Vad gör du i soffan?" så långt allting rätt. Inga problem. Men det var det som hände sen som gjorde att vi va tvunga att faktiskt skriva ett blogginlägg om det. Vi kunde inte sluta skratta. En jobbig arbetskväll förvandlades till ett gott skratt. 

Nedan kan ni se resultatet:

Hitta billigaste mobilabonnemang

 

 

Vi tackar helt enkelt röststyrningen i mobiltelefonen för att kvällen slutade lite roligare än vad den var från början.

Det är kanske dags för en ny mobil..

Eller så kanske röststyrningarna behöver bli lite bättre, för efter den här lilla incidenten så tror jag nog att vi ändå håller med.. Det va ingen vidare grammatik.

Svårt att säga om det är själva lyssnandet som den har problem med, känns nästan som att det lutar åt det.. Möjligvis i kombination med grammatiken. Det är iofs sällan man ser en grammatisk korrekt text i google translate. Problemet känns nästan igen för alla telefoner, det behöver inte vara en billig mobil för att det här ska hända. Det drabbar även den dyra. Både apple, samsung dvs Ios eller andriod. Men som tur var kan man skratta åt det ibland.

 

Ni får gärna dela inlägget om ni också fick er ett gott skratt av den kära röststyrningen.  

Tack för att ni tog er tiden att besöka vår kära hemsida. Kom gärna tillbaka när det är dags att handla något så ska vi göra allt vi kan för att erbjuda bra rabatter och erbjudande inom fler branscher än abonnemang.

Titta runt lite på vår sida vettja. Hitta en superdeal på ny mobil!!

 

/Admin