Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Blue Tomato

Nya trender inom street wear

Kampanj Tidigare
Till kampanjen
Spara pengar du med!
Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!
Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!

 

Mer om Blue Tomato rabattkod

Idag har Blue Tomato fysiska butiker i Österrike och Tyskland, och välutvecklade webbutiker i andra länder. När du handlar hos Blue tomato kan du använda dig av rabatter och erbjudanden för att spara pengar. Med en rabattkod kan du bland annat få upp till 50 % rabatt på rea och för dig som anmäler dig till butikens nyhetsbrev ges extra rabatter. För extra bra rabatter är Blue Tomatos outlet värd ett besök, där udda storlekar och varor säljs till extra reducerade priser.

Blue Tomato erbjuder inte bara schyssta priser med hjälp av erbjudanden – butiken har också ett brett utbud av märken och produkter som är svåra att hitta på andra ställen i Sverige. Det gör att du kan hitta kläder, skor, accessoarer och väskor som du får vara ensam om.

Klicka dig in till Blue Tomato shoppen idag och hitta dina nya favoritplagg. Butiken har utöver sina schyssta rabatter också bästa pris garanti som gör att du kan känna dig trygg. När du shoppar från Blue Tomato får du 21 dagars öppet köp och flera olika betal- och leveransmöjligheter.

Hur gör jag för att använda Blue-Tomato.com rabattkod?

1. Hitta din vara på Blue-Tomato.com och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på ”lös in kupongkod”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på Blue-Tomato.com: