Bokus rabattkod

Aktiva rabatter och kampanjer för november 2017

Rabattkoder för Bokus

Alla aktuella erbjudanden - Bokus

Tillagd: 24 dagar sedan


Gå till kampanj

Köp dina böcker till sköna priser!

Tillagd: 4 månader sedan


Gå till kampanj

Sommaren har snart swishat förbi..... Men det är inte försent att njuta!

Spara upp till 80% på utvalda titlar på bokus.com


Varje månad kan du spara pengar upp till 80% på utvalda böcker genom Bokus många spännande rabatterbjudanden, kampanjer och välfyllda fyndhörna. Skapar du ett Bokus-konto får du dessutom tillgång till ännu bättre priser på utvalda populära böcker. Det enda du behöver göra är att helt enkelt ha ditt personnummer ifyllt så kan du ta del av exklusiva Bokus Pluspriser som ständigt uppdateras varje månad. Söker du billig studentlitteratur? Perfekt! För oss på Rabattkodsidor är Bokus en riktig favorit, där vi som gamla studenter själva köpte en stor del av vår studentlitteratur. Vi vet att det är en självklarhet att hitta nedsatta priser eftersom studentplånboken inte alltid är så stor. Bokus erbjuder kurslitteratur inom alla ämnen och områden, och som student har du tillgång till 5% studentrabatt på hela sortimentet. Genom att även registrera dig som Bokus Student får du fler specialerbjudanden du inte vill missa. Utöver detta har Bokus lanserat ett unikt köp- och säljtorg för begagnade böcker. Lägg kostnadsfritt upp annonser på dina gamla böcker eller fynda till riktigt låga priser – efter att köparen kontaktat dig via e-post sker all kontakt och betalning er studenter emellan, utan att Bokus är inblandad.

Bokus rabattkod=

Få hem boken snabbt och gratis vid köp över 99 kr


Att handla hos Bokus är inte bara billigt utan även smidigt, snabbt och enkelt. Vid köp över 99 kr får du alltid fri frakt och leverans till din brevlåda eller postombud inom 3 arbetsdagar. Är det bråttom kan du välja snabb leverans för 25 kr extra då du får dina produkter redan nästkommande vardag. Självklart har du rätt till retur, om du skickar tillbaka din bok inom 14 dagar. För att göra det ännu smidigare kan du välja mellan gratis faktura, garanterat säker kortbetalning, eller att delbetala vid köp på minst 200 kr. Har du några frågor eller vill komma i kontakt med Bokus så har deras kundtjänst öppet mellan 8–20 alla vardagar och de svarar på frågor via mejl inom 24 timmar.

Bokus vision: ”Sprida läsglädje för alla, varje dag”


Bokus har ända sedan deras start år 1997, arbetat för sin vision om att alla ska få uppleva läsglädje och ha tillgång till all världens litteratur, varje dag. De var därför pionjärer inom att erbjuda beställning av böcker på nätet. Idag är de en välkänd digital bokspecialist och ger alla med tillgång till internet möjlighet att snabbt och lätt beställa hem sina favoritböcker när som helst, hela året runt. Hos Bokus hittar du miljontals titlar i sortimentet, så det finns utan tvivel något för alla. För att snabbt hitta det du söker behöver du bara klicka till rätt ämne eller genre och använda sökfiltreringarna. Vet du inte riktigt vilken bok du vill ha kan du alltid botanisera bland Bokus topplistor för att till exempel finna de bäst sålda biografierna eller pocketböckerna, eller se vilka böcker som sålt bäst av alla på Bokustoppen. För den inbitne bokälskaren kan du hålla dig uppdaterad på Bokus nyhetssida och vara först ut med de allra senaste böckerna i samma sekund som de släpps. Eller varför inte köpa och ge bort en garanterat lyckad present till en vän eller familjemedlem i form av ett presentkort på Bokus?

Hur gör jag för att använda Bokus rabattkod?


1. Hitta din favoritbok på Bokus.se och klicka sedan på köp.
2. Klicka dig vidare för att hitta fler intressanta böcker eller gå direkt vidare till kassan.
3. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på verifiera.
4. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Innan du fortsätter din bokhandling, glöm inte bort att också titta på våra andra butiker. Vi har flera hundra butiker på vår hemsida med purfärska kampanjer för dig att titta vidare på. Vi jobbar dagligen med att uppdatera hemsidan för att det ska finnas så få utdaterade koder som möjligt. Tipsa oss gärna om det finns några rabatter som du tycker att vi inte har fått med, till exempel om du hittar någon studentrabatt eller annat som du tycker är relevant för vår sida.

En liten filmsnutt från bokusFler Bokbutiker

Adlibris rabattkod

Utgångna rabattkoder för Bokus

Lagerrensning, upp till 86% rabatt - Bokus

Utgick: 2017-09-18

Sommardeals hos Bokus!

Utgick: 2017-08-22

E-böcker för barn (0-3 år) under 95 kr - Bokus

Utgick: 2017-07-25

KALASREA i 20 dagar! Passa på och köp böcker billigt - Bokus

Utgick: 2017-05-12

Pocket, endast för 39 kr/st - Bokus

Utgick: 2017-04-17

BOKREA 2017, missa inte stora årliga bokrean - Bokus

Utgick: 2017-03-31

Mellandagsrea - Bokus

Utgick: 2017-01-02

Gratis anteckningsblock vid köp av kurslitteratur (över 300 kr)- bokus.com

Utgick: 2015-12-31

5 % rabatt på hela sortimentet - bokus.com

Utgick: 2015-08-31

Liknande rabattkoder

Adlibris

Upp till 69 % rabatt på fyndhörnan för Papper & kontor - Adlibris

Tillagd: 10 månader sedan


Gå till kampanj

Adlibris

Upp till 60 % rabatt på Pyssel & DIY från fyndhörnan - Adlibris

Tillagd: 10 månader sedan


Gå till kampanj

Adlibris

Upp till 76 % rabatt på fyndhörnan - Adlibris

Tillagd: 10 månader sedan


Gå till kampanj

Optimalprint

25% rabatt på tackkort bröllop - Optimalprint

Tillagd: 2 år sedan


Visa rabattkod

Optimalprint

25% rabatt på tackkort student - Optimalprint

Tillagd: 2 år sedan


Visa rabattkod