Telenor rabattkod

Aktiva rabatter och kampanjer för november 2017

Rabattkoder för Telenor

Köp iphone 8. Få 100 GB/mån extra i tre månader eller värdekod på 200kr!

Tillagd: 1 månad sedan Utgår: 2017-12-11


Gå till kampanj

För dig som väljer upp till 60 GB surf Grattis, du får + 100 GB/mån i tre månader. Surfen laddas på automatiskt fredagen efter att vi har skickat din nya iPhone. Om du har Telenor Familj så får huvudabonnemanget + 100 GB/mån i tre månader som du självklart kan dela med andra i din familj. För dig som väljer obegränsad surf Grattis, du får en värdekod på 200 kr att handla för i våra Telenorbutiker. Koden skickas till dig med sms fredagen efter att vi har skickat din nya iPhone. Visa upp koden i butiken när du ska handla.

Mer om Telenor rabattkod

”Telenor
Telenor är idag ett av Sveriges största telefonbolag, vilket gör att du när du blir kund hos dem, kan känna dig trygg och säker. I deras utbud hittar du alla de senaste telefonerna och surfplattorna från kända märken som Apple och Samsung, med tillhörande abonnemang av olika slag. Kanske vill du ha en enkel telefon, eller en som du kan använda också som kamera? Hitta de produkter som passar dig och dina behov och använd sedan en rabattkod och sparar pengar!

Faktum är att du med hjälp av rabattkoder och bra erbjudanden hos Telenor kan spara upp till hela 2500 kronor! Det är en stor summa pengar, som ger dig helt nya möjligheter att shoppa eller göra något roligt för. Hitta din framtida telefon eller surfplatta redan idag. Med hjälp av rabattkoder kan du enkelt få mer pengar över till annat.

Liknande butiker

Tre rabattkod
Fello rabattkod
Vimla rabattkod
Hallon rabattkod