Blogg

Doppresent köpt med rabatt

Vi skulle vilja uppmärksamma det härliga i att spara sina minnen i bilder. Hur vackert är det inte att ta bilder på stunder som förevigar minnet? Det kan vara alla möjliga former av bilder, tex. bröllopsbilder, vardagsbilder, semesterbilder, barnbilder, dopbilder, vänskapsbilder, bilder på familjemedlemmar, med mer. Det roliga är att man faktiskt kan vara kreativ med bilder, du kan göra olika personliga föremål med dina bilder. Du kan göra det till dig själv eller ge bort det i present.

Tidigare under året var jag på dop. Det var inte vilket dop som helst utan detta dop var något alldeles speciellt. Det var min gudson som skulle döpas. Min present till familjen blev en nytagen bild på min gudson där han endast var cirka två veckor gammal, på en stor Canavastavla. Jag kan säga att presenten blev väldigt uppskattad. Den behövde faktiskt inte kosta så mycket heller. Jag använde mig av en rabattkod vid köpet. En fin, vacker och personlig present behöver inte kosta massor. Klicka på bilden nedan för att komma till Photobox härliga butik.

Jag köpte min doppresent på Photobox. De har över 600 varor som du kan göra personliga tryck på med hjälp av dina bilder. Förutom Canavastavlor kan du bland annat göra, fotoböcker, fotomugg, olika kort, kalendrar, kuddar med foto, telefonskal, pussel med mer. Just nu har vi masar av rabatter hos Photobox. Med Photobox rabattkod kan du få din vara till låga kampanjpriser. Exempel på rabatter är 250 kr rabatt vid köp för 600kr, 25% rabatt på fotoböcker eller 50 kr rabatt vid köp för 200 kr. Se mer på vår Photobox-butiksida, vi uppdaterar med nya rabatter och erbjudanden hela tiden.