Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Happicovers

Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!

Nya möbler utan att köpa nya möbler

Med Happicovers är tanken att man ska kunna skaffa nytt utseende på sina befintliga möbler genom att bara byta överdrag. Överdragen man erbjuder passar IKEA-möbler och det finns massor av färger och mönster att välja mellan. Surfa in och hitta din möbel, välj en design som passar och köp. Sedan sätter du på det nya överdraget på din möbel och du får känslan av att du har en helt ny möbel. Det är förvånansvärt hur mycket en ny färg eller ett nytt mönster kan göra med en möbel man haft i flera år.

Detta är något vi på rabattkodsidor gillar eftersom det man gör är att förlänga levnadstiden på sina möbler. Miljövänligt och man sparar dessutom pengar!

Erbjudanden, kampanjer samt Happicover rabattkod

Med en rabattkod från Happicovers kan man spara pengar när man köper nytt överdrag till sina IKEA-möbler. På så sätt förlänger man livstiden på sina möbler och fräschar upp dem samtidigt som man spar pengar på sitt köp och happicovers erbjuder även kampanjer och erbjudanden. Det gäller bara att tajma in det och hitta dessa kampanjer och erbjudanden när de är aktiva. Något vi på rabattkodsidor hjälper till med och vill man inte missa något kan man skriva upp sig för vårt nyhetsbrev som kommer till din email eller så kan man följa oss på sociala medier om man föredrar uppdateringar om nya rabattkoder, kampanjer och erbjudanden där!