Hämta din kod
Spara pengar du med!

Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Hemgallerian

Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!

Mer om Hemgallerian rabattkod

Med Hemgallerian kan du få hem dina badkar och morgonrockar till fri frakt och med full returrätt. Självklart är din trygghet garanterad med certifikatet “Trygg e-handel”. Hemgallerian erbjuder kampanjpriser som tillsammans med rabattkod gör din shoppingupplevelse till en högst angenäm affär. Sajten är full med inspirerande bilder som väcker din inredningslust till liv. Skulle du ha några frågor är kundtjänsten bemannad varje vardag och söndagar! Bättre än butik.

Under fliken “Kampanjer” hittar du det senaste inom erbjudanden och rabatter just nu. Varför inte ge trädgården ett ansiktslyft med nya utemöbler, spabad och grill? Trädgårdsslangar i regnbågens alla färger får din trädgård att stråla som Edens lustgård. Efter ett dopp i spabadet utomhus kan du förflytta dig in till bastun – Hemgallerian erbjuder bastulösningar till kampanjpriser som kan pressas ännu mer med rabattkod. Från bastun kan du ta en uppfriskande dusch i någon av de ångduschar som finns, inramat med ett förföriskt sken från belysningen.

Hemgallerian gör helt enkelt ditt hem lite mer hemtrevligt, på utsidan såväl som på insidan. Skulle du behöva några råd på vägen finns en kunnig kundtjänst, med över 30 års erfarenhet av badrum, att kontakta på vardagar via telefon. För omedelbar inspiration – gå in på Hemgallerian redan nu, och du kan nästan se ditt hem förvandlas!

Hur gör jag för att använda Hemgallerian rabattkod ?

1. Hitta din badrumsinredning/badrumstillbehör på Hemgallerian.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på ”ok”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på Hemgallerian.se: