Ajj då, här fanns inga aktiva rabattkoder.

Inga aktiva rabattkoder till den här butiken, titta gärna igen senare!

Om Home Exchange

Home exchange är ett företag som grundades redan 1992 och har sedan dess låtit medlemmar byta bostad med varandra. Över 1.2 miljoner byten har sedan dess ägt rum via Home Exchange plattform och är idag helt klart störst när det kommer till hembyte.

Hela idén går ut på att du när du ska på semester kan byta ditt hem mot någon annans hem på den orten du vill åka till. Den personen lånar ditt hem och du lånar dens hem under den förbestämda perioden. Ska du med andra ord på semester i en vecka ansöker du om byte under en vecka och får du träff har du ordnat bostad på din semesterort gratis. Man betalar bara en medlemsavgift för Home Exchange och sedan är det gratis att byta bostad hur många gånger som helst vart som helst i världen.

Home Exchange rabattkod, kampanjer och erbjudanden

Medlemsavgiften på Home Exchange är väldigt låg, men man kan givetvis hålla ögonen öppna efter en Home Exchange rabattkod och på så sätt sänka kostnaden ännu mer. Titta också efter kampanjer eller erbjudanden för fler chanser att spara pengar på medlemskapet hos Home Exchange. Vi på rabattkodsidor håller dig som alltid uppdaterad!