Mer information om Kompar

För att ditt företag ska kunna använda tjänsten som Kompar erbjuder behöver ditt företag vara registrerat i Sverige. Att göra en jämförelse av lån och krediter hos Kompar är helt kostnadsfritt.  Förutom finansieringsalternativ kan ditt företag dessutom få gratis hjälp av en rådgivare som hjälper dig genom hela processen och kan svara på alla frågor som du har angående företagslån och finansiering överlag.

Hur du gör en låneansökan hos Kompar

Att göra en ansökan för ett företagslån tar cirka två minuter. Din ansökan skickas sedan ut till alla banker och långivare som är registrerade hos Kompar. Du får erbjudanden från alla långivare inom 24 timmar och kan därefter jämföra villkor för att sedan välja det lån som passar ditt företag bäst. Du kommer att kunna se villkor som amortering, borgensåtagande och en sammanställning över avgifter och räntor. Det dras enbart en UC (kreditupplysning) när du gör en låneansökan hos Kompar.

Kompar har inte bara jämförelser utav företagslån utan erbjuder även jämförelser av tjänster som fakturabelåning, factoring och fakturaköp.

Kompar samarbetar med långivare som Marginalen Bank, Resurs Bank, Froda, Aros Kapital, Capital Box, Qred, Corpia och många mer. Alla samarbetspartners är registrerade hos Finansinspektionen. Kompar är alltså en oberoende expert som kan hjälpa dig att hitta det bästa finansieringsalternativet för ditt företag.