Till kampanjen
Spara pengar du med!

Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Teknikmagasinet

Upp till 60% rabatt

Kampanj Tidigare

Hos teknikmagasinet i fyndhörnan!!

Till kampanjen
Spara pengar du med!

Upp till 40% rabatt på Teknikmagasinet!

Kampanj Tidigare

Mega kampanj ljud!

Till kampanjen
Spara pengar du med!

Esportlov hos teknikmagasinet

Kampanj Tidigare

Upp till 25% på Razer

Till kampanjen
Spara pengar du med!
Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!

Information om Teknikmagasinet

Teknikmagasinet är en butikskedja som funnits länge på den svenska marknaden. Man säljer allt från high-tech elektronik som smartphones och läsplattor till gadgets som både kan underlätta för din vardag och roa dig. Maskeradkläder finns för de tillfällena då det vankas party och du måste klä ut dig till något skrämmande eller roligt. Man riktar in sig på att hitta prylar som kanske är nya eller som inte finns på andra ställen men man erbjuder också service och kundsupport av högsta klass.

Mer om Teknikmagasinet

Får det lov att vara ett parti godisroulette, följt av en löptur med trådlösa sporthörlurar med förstklassig ljudteknik och reflexer på sprayform som får dig att blänka under mörka vinterkvällar? Teknikmagasinet har allt och lite till för dig, oavsett om du är tekniknörd eller bara nyfiken på prylar som kan underlätta din vardag.

teknikmagasinet webbshop

Du kan enkelt välja bland en uppsjö av betalningssätt och delbetala för summor överstigande 1000 kr. Frakten är fri för ordrar på minst 500 kr, något som är lätt att komma upp i med alla spännande produkter. Produkter som ger dig bra valuta för pengarna med en Teknikmagasinet rabattkod och de många erbjudanden som finns på sajten. Tryggheten är maximal med två års garanti för de flesta produkterna.

Från de små nöjena i livet som färgglad konfektyr till ett nytt åkdon i form av en bräda på hjul som du styr genom att luta kroppen – såväl smaksinnet som balanssinnet och allt däremellan får sitt lystmäte hos Teknikmagasinet. Surfa in redan idag för att ta del av dagsfärska kampanjer och erbjudanden med rabattkod – och rulla ut på din nya balansbräda med ett knippe karamellfärgade heliumbalonger i handen. Livet känns lite mer meningsfullt med Teknikmagasinet! Tryck på bilden ovan för att komma direkt till Teknikmagasinet.se.

Teknikmagasinet rabattkod och erbjudanden

Teknikmagasinet erbjuder ofta rabattkoder och kampanjer. De har även en fyndhörna på deras hemsida man kan leta upp och hålla koll på om man är ute efter att spara pengar på sina köp. Vi på rabattkodsidor.se hjälper som vanligt till genom att hålla koll på alla rabattkoder, kampanjer och erbjudanden åt dig och vill du försäkra dig om att du inte missar något skriver du enkelt upp dig på vårt nyhetsbrev så får du rabattkoder direkt i din email. Du kan också följa oss på sociala medier för ett alternativt sätt att få rabattkoder och erbjudanden enkelt.

Hur gör jag för att använda Teknikmagasinet.se rabattkod ?

1. Hitta din teknik på Teknikmagasinet.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkod från Rabattkodsidor.se och tryck på ”använd”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på Teknikmagasinet.se:

Teknikmagasinet studentrabatt

Med tanke på alla butiker som erbjuder studentrabatter där ute vill inte teknikmagasinet vara sämre. De värnar om studenter och förstår situationen med den begränsade ekonomin. Teknikmagasinet studentrabatt finns alltså för att underlätta för dig som student när du handlar hos teknikmagasinet. Se till att hålla utkik så sparar du garanterat pengar på dina inköp. Det gäller för övrigt alla butiker.

Det gamla minnet från Teknikmagasinet

Många av oss minns säkert när man var yngre och gick förbi Teknikmagasinets butiker. Det var något härligt med att ta tag i katalogen de ofta hade utanför butiken. Ett ställ, ett sånt där ställ med massor utav kataloger i. Eftersom butikerna egentligen är en disk med ett lager så är det så mycket lättare att titta i katalogen först. Men det var något speciellt. När man var barn och fick syn på butiken med det där stället. Det va ingen liten katalog heller. Den var tjock. Det fanns allt du kunde tänka dig, alla leksaker. Det var soft-airguns, det var kaffekoppar, usb-minnen, dator-tillbehör. Inte nog med det, det fanns radiostyrda bilar också. Den magiska katalogen helt enkelt. En positiv sak med att vi ändå har tagit oss framåt i tiden är att du inte längre behöver åka till den där butiken. Den tjocka katalogen har flyttat till internet. Nu kan du handla billiga produkter direkt från datorn i hemmet istället. Katalogen vad häftig, men jag tror de som växer upp nu kommer tänka samma sak, fast lite annorlunda. Du scrollar runt på datorskärmen istället för att bläddra för hand.