Blogg

Lekmer har superkampanj just nu

Hej kära rabattälskare.

Nu vill jag tipsa om ljusa tider när det kommer till den som söker riktigt goda kampanjer när det kommer till leksaker, barnkläder, spel med mer. Det är så att Lekmer just nu har en superkampanj fram till 18 april. Det finns nämligen upp till 300 utvalda varor som det är upp till hela 50 % rabatt på. Vilken grej! Skynda att fynda säger vi bara. Det som du finner bland dessa 300 klipp, är bland annat följande: cykel, barnvagn, lekbord, bilbarnstol, regnkläder, barnskor, gungor, spel, UV-tält, juniorsängar, leksaker,  gravidbälte, säkerhetsgrind med fler. Ja, ni hör, det är mycket brett i sortimentet och PRISVÄRT. Klicka på bilden nedan för att komma till Lekmer och deras erbjudan.

Skulle ni mot förmodan missa detta superklipp kan ni alltid gå med i vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt om aktuella kampanjer och erbjudanden. Ni kan också se vad vi har listat för andra erbjudanden under Lekmer-butiken. På så sätt kan ni ta del av lekmer rabattkod eller andra former av Lekmer rabatt som listas. Vi har brukar bland annat har rabattkod för fri frakt, eller andra erbjudanden såsom upp till 70 % rabatt på utvalda varor. Du kan även ta del av Lekmer´s rea – och outlet avdelning via oss. Vi samlar det som du inte får missa.

Passa på att även titta på Lekmer´s utomhus sortiment till ditt barn. Det kommer garanterat bli enklare att ha med ditt barn i det fina och friska vårvädret då. Just nu finns det massor av vårnyheter för leksaker och varor som passar perfekt för utelek.

Ha det gott, och glöm inte att leka mer, det gör än glad.  /></p>                    </div>
                  
                  <div class= Postat i kategorierna: uncategorized Publicerat: 2016-04-16