Tidigare rabattkoder & kampanjer hos NordicFeel

God Jul! 20% rabatt när du handlar för 299 kr

God Jul! 20% rabatt när du handlar för 299 kr

Nordic Feel – skönhet på nätet

Nordic Feel grundades redan 2006 som en av de allra första webbshopparna för skönhetsprodukter på nätet. Då var man ett litet fåmansbolag som agerade näst intill på hobbynivå och det rörde sig inte om mycket pengar. Sedan starten har tillväxten varit tydlig och idag är man en av de allra största svenska webbshopparna. Ett vinnande koncept för Nordic Feel har varit stora inköp för att kunna sänka priserna för dig som kund samtidigt som man har ett brett sortiment och bra kundservice.

Nordic Feel finns idag i fyra länder vilka är Sverige, Norge, Danmark och Finland och i Växsjö finns till och med en fysisk butik som dessutom innefattar en frisörsalong med djupa kunskaper om hårvård och styling. Man kan få allt från en klippning till heta frisyrer med färgning men givetvis även rådgivning. Bor du i Växsjö kan du därför passa på att boka in möte hos Nordic Feel frisör.

Hårvård hos Nordic Feel

Nordic Feel vill leverera skönhet på nätet och en del i det är att se till att håret är top notch. Bästa kvalitet, heta brands och de senaste trenderna gäller. Blond eller brunett spelar ingen roll. Ska du färga? Göra slingor? Sätta i löshår? Kanske bara klippa dig? Nordic Feel kan till och med erbjuda schampo och balsam som håller ditt hår strålande och dina frisyrer perfekta. Har du dessutom ett djupare intresse för styling kanske det krävs flera typer av produkter och då är det inte alltid så att man har råd, därför passar rabattkoder från oss perfekt i kombination med att handla hos Nordic Feel.

Mer om Nordic Feel

NordicFeel erbjuder alltid sina kunder fri frakt och snabb leverans. Varor som har beställts innan 17.00 skickas vanligen redan samma dag. De har dessutom en bonustrappa, där du får mer förmånliga erbjudanden ju mer du handlar. Vi på Rabattkodsidor.se har ofta bra erbjudanden på NordicFeels produkter, roliga kampanjer och har dessutom ofta länkar som tar dig till NordicFeels outlets där de säljer extra prissänkta skönhetsprodukter. Men NordicFeel är inte bara kända för sina förmånliga priser, utan också för att det är en trygg, säker och pålitlig webbutik att handla hos. NordicFeel är certifierade av Trygg E-handel och har dessutom av PriceRunner blivit utsedda till Årets E-handlare åren 2011, 2012, 2013 och 2014 i kategorin Skönhet & Hälsa. Under 2015 invigde NordicFeel en frisörsalong och skönhetsbutik i Växjö där de erbjuder noga utvalda delar från NordicFeels sortiment på nätet.

NordicFeel Rabattkod

Här på rabattkodsidor.se kan du så klart som vanligt hitta kampanjer, erbjudanden och rabattkoder för Nordic Feel. Erbjudandet om fri frakt är permanent och det är bara att shoppa. Vill du vara säker på att du inte missar en NordicFeel Kupong kan du skriva upp dig för vårt nyhetsbrev så får du alltid erbjudanden och rabattkoder till din email från oss. Ett annat sätt, om man hellre föredrar sociala medier, är att gilla oss på facebook där vi också skickar ut aktuella rabattkoder och kampanjer.

Hur gör jag för att använda NordicFeel rabattkod ?

1. Hitta din vara / tjänst på NordicFeel.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in kampanjkod/rabattkod från Rabattkodsidor.se och trycker på ”uppdatera”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på NordicFeel.se

nordic feel rabattkod

Kampanj, erbjudande och rabatt hos Nordic Feel

Utöver rabattkoder listar vi på rabattkodsidor.se även andra typer av rabatter så som kampanjer, Nordic Feel Studentrabatt, erbjudanden och reor. Håll utkik för att inte missa en möjlighet till fynd hos Nordic Feel. Du kan skriva upp dig för vårt nyhetsbrev så missar du aldrig något, annars funkar det alltid att följa våra sociala medier också.

För oss som inte är miljonärer är rabatter ett smart sätt att få lite mer över i plånboken samtidigt som vi ändå kan få fina och kvalitativa produkter som man trivs med. Det är just därför vi på rabattkodsidor vill leverera de absolut bästa rabattkoderna till dig som besökare hos oss. Nordic Feel jobbar aktivt med sitt sortiment, liksom vi gör med vårt. Deras motto är Skönhet på nätet. Fick vi på rabattkodsidor bestämma skulle det lyda som följer: Nordic Feel, Billig skönhet på nätet. Mycket mer passande, när du kombinerar ditt shoppande med ett besök hos oss först.

Adress

NordicFeel
Högsbyvägen 3
352 50 Växjö

E-post

[email protected]

Webbutik URL

https://www.nordicfeel.se/

Social media
Betalningssätt
  • Klarna
  • Kort
  • Faktura
Fraktsätt
  • Postnord