Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Ellos

Mer om Ellos rabattkod

Ellos har återkommande bra priser och erbjudanden på sitt stora sortiment på nätet. Ellos har ibland erbjudanden som exempelvis 20 % rabatt på bäddtextiler eller ta 3 plagg betala för 2 på klädavdelningen. Generellt så är Ellos en sådan butik som ofta erbjuder sina kunder schyssta priser och mycket förmånliga rabatter. Du som kund kan dessutom ta del av rabattkoder på nätet för att få ditt köp ytterligare prisvärt. En rabattkod som du kan spara mycket pengar på är exempelvis ”30% rabatt på din dyraste vara”. Ellos har även upp till 70 % rabatt på deras rea-avdelning. Det tycker vi är fantastiskt generöst. Så ta därför alltid del av din Ellos rabattkod, det kommer upp löpande Ellos rabattkoder på denna sida. Vi hämtar och laddar även upp Ellos rabattkoder som gäller för utvalda varumärken.

Enormt sortiment av kläder och hemartiklar

Kläder till dam

Ellos har alla tänkbara klädplagg för dam i sortimentet, allt från trosor, bh:ar och bikinis till kjolar, blusar, klänningar, cardigans, byxor, skor och mycket mer. Det vill säga allt en kvinna kan tänka sig att fylla garderoben med.

Herrkläder

I herravdelningen hittar du plagg från alla möjliga märken som exempelvis kläder från Stayhard-serien, Jack  Jones, Levi´s och många fler. Sortimentet är minst lika varierat som damavdelningen och du hittar såväl trendiga och prisvärda pikén, shorts, skjortor som tröjor, byxor, kavajer, underkläder, skor och olika accessoarer.

Barnplagg

Har du småbarn och söker barnplagg, väskor & ryggsäck, roliga matlådor eller olika klockor för barn? Då behöver du inte leta länge, för Ellos har det du söker! Förutom ett enormt utbud av dam och herrkläder hittar du även många olika barnplagg hos Ellos, i flera olika kategorier. Du som barnförälder hittar verkligen mycket för barn hos Ellos, allt från barnkläder, barn & babyutrustning, leksaker, barnklockor till hemartiklar för barnrum. Du som förälder behöver heller inte oroa dig för att plaggen inte ska hålla för här har man verkligen lagt fokus på slitstyrka och kvalitet.

Betalning hos Ellos

Hos Ellos kan du efter att ha valt dina varor och tagit del av din rabattkod gå igenom en säker och trygg betalning. Ellos erbjuder dessutom olika former av betalningsalternativ, på faktura, postförskott, kort eller konto där du även kan dela upp din betalning och betala i egen takt. Är du inte nöjd med en vara har du ångerrätt i 14 dagar, du kan därför i lugn och ro få hem din vara, prova den och därefter bestämma dig. Ellos kundtjänst är mycket tillgängliga och du får svar inom 24 timmar. Se även våra rabattkoder: Ellos rabattkod fri frakt .

Då Ellos har ett så brett sortiment kan man på ett enkelt sätt även hitta roliga eller eleganta presenter. Glöm bara inte bort att använda Ellos rabattkod som du hittar på rabattkodsidor.se. Förutom rabattkoder, finns även andra rabatter och kanonerbjudanden som du kan ta del av. Spara pengar genom att ta del av din Ellos rabattkod.

Hur gör jag för att använda Ellos rabattkod ?

1. Hitta din vara / tjänst på Ellos.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in erbjudandekoden/rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på ”aktivera erbjudandet”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på Ellos.se

Adress
  • Ödegärdsgatan 6, 504 64 Borås
Telefon

033-33-000

E-post

[email protected]

Webbutik URL

https://www.ellos.se/

Social media
Betalningssätt
  • Kort
  • Faktura
  • Lån
Fraktsätt
  • Expressfrakt
  • Postnord