Välkommen till Rabattkodsidor.se!

Vi är glada att du väljer att använda dig av antingen en rabattkod eller erbjudande från vår hemsida. Vi hoppas innerligt att du ska hitta det du söker efter hos oss. Syftet med Rabattkodsidor.se är bland annat att göra dina köp ännu mer förmånligt på internet.

Visste du att Sverige (och övriga nordiska länder) är de som är mest köpglada i jämförelse med övriga världen och som i högst grad är återkommande köpare till e-butiker? Detta enligt Adobes forskning år 2014, där 19 000 webbplatser och 579 miljarder besök analyserats. Med detta vill vi påvisa att det nätshoppas mycket. Men det är ju också otroligt kul, tidseffektivt och ekonomiskt att näthandla i jämförelse från en fysisk butik. Du kan hitta ett mycket större utbud på nätet och du kan på ett enkelt sätt jämförapriser och förhoppningsvis få din vara till ännu billigare pris med en rabattkod eller erbjudande. Går du med i vår nyhetsbrev kan du också planera dina köp, genom att du kan erhålla olika exklusiva erbjudanden som för dig som köpare kanske håller ner priserna.

Rabattkod och erbjudanden

Det är enkelt att aktivera en rabattkod hos det företag du önskar köpa din vara eller tjänst ifrån. Rabattkodsidor.se arbetar varje dag för att ta fram de bästa och aktuella rabattkoder och kampanjer för dig. Genom Rabattkodsidor.se kan du på ett tidseffektivt sätt hitta allt du söker via oss, genom att vi samlat in tusentals butiker på vår hemsida för att förhoppningsvis kunna ge dig den bästa tillgängliga priset på din vara eller tjänst. Detta kan hjälpa dig till att samla tusentals kronor på dina köp.

Vi vill att det ska vara kul att handla online på nätet. Kul blir det, om man kan göra bra köp, få varor till bättre priser på så sätt kan man faktiskt köpa ännu mer. Vi som driver Rabattkodsidor.se vill att du ska ha en rolig upplevelse när du handlar.

En rabattkod kan även innebära mycket mer än ett reducerande av pris. Du kan kanske få en annan premie på köpet eller fri frakt på din beställning.

Vad är en rabattkod (även kallad kupongkod, värdekod, kampanjkod) och hur fungerar den?
Du känner säkert till vad som innebär när man exempelvis är bonuskund eller medlemskund hos till exempel en fysisk matbutik eller kanske klädbutik? Jo, då får du förmåner som bara medlemmar får i form av rabattcheckar och erbjudanden i pappersformat. Rabattkod fungerar precis på samma sätt, dock är koden elektronisk. Det smidiga med att använda den elektroniska rabattkoden är att du slipper ta med dig din rabattkodscheck eller kupong till den fysiska butiken, utan här kan du bara kopiera koden från vår webbläsare och klistra in den direkt i kassan på nätbutiken du ska handla ifrån. Därmed får du din rabatt avdraget i elektroniska kassan i nätbutiken på en gång. Ibland när du ska ta del av erbjudanden och rabatter behöver du inte använda dig av rabattkod utan du länkas till erbjudandet direkt från vår sida. Som jag skrev i rubriken tidigare är det viktigt att du som konsument förstår att en “rabattkod” som vi har valt att beteckna våra rabatter med även kan ha andra namn såsom, kupongkod, värdekod, kampanjkod, rabattkupong, värdekupong, etcetera. Men dessa olika namn är exakt samma sak och skiljer sig inget.

Sök efter din rabattkod eller kampanj

Vi har försökt att göra det enkelt för dig i ditt sökande efter din aktuella rabattkod eller erbjudande genom bland annat uppdelning av butiker, men även kategorisering i form av “kläder & moder”, eller till exempel “resor & hotell”. Du kan även hitta de senaste upplagda rabattkoderna och erbjudandena på startsidan, vi har även listat våra populära rabattkoder och populära e-butiker. De populära rabattkoderna, erbjudandena och butikerna listas efter statistik från er konsumenter. Vi prioriterar våra kunder och konsumenters upplevelser och tycke om Rabattkodsidor.se. Du är därför välkommen att komma med tips, förslag och idér till oss om rabattkoder, erbjudande, nya butiker eller annat. Glöm inte att även tipsa bekanta, vänner och familj om oss och i sociala medier. På så sätt kan vi förhoppningsvis få fler medlemmar och därmed stora möjligheter till ännu bättre erbjudanden och kampanjer via våra samarbetspartners. Du kan såklart även söka på din butik i vår sökfält högst upp på sidan.

Rabattkod som inte fungerar

Vi vill bara informera om att de rabattkoder som läggs upp på denna hemsida fås direkt av respektive företag. Detta innebär att om en rabattkod trots att det är giltighetstid kvar inte fungerar, kan vi eller företag tyvärr inte ansvara för eller kompensera er för det. Vi utgår att informationen som vi får från företagen är giltig gällande tiden och själva rabattkoden. Våra samarbetspartners uppskattar alltså inte att man kontaktar deras support kring klagomål om inaktiva rabattkoder eller erbjudanden.

Om du skulle hitta en rabattkod som inte fungerar, vilket ibland kan hända om vi inte hinner ta bort koden innan den inaktiverats får du gärna höra av dig till oss. Det skulle uppskattas mycket.

Samarbete?
Har du en e-butik du driver och vill skapa ett samarbete med oss får du gärna höra av dig till oss.

Är du en större bloggare får du gärna också kontakt oss för samarbete.

[email protected]

Välkommen åter och glöm inte att registrera dig i vårt nyhetsbrev för att ta del av fantastiska rabattkoder.