Fri frakt

Vid köp över 800 kr gäller fri frakt

Tidigare rabattkoder & kampanjer hos CDON

Deal of the day under Black Week

Varje dag kl: 10:00 släpps dagens deal under black week

Upp till 70% på vinterkläder och skor

Fantastiska erbjudanden på mängder av varor. Bäst deals just nu på vinterkläder!

Om CDON

Bolaget grundades redan 1999 och är en del av Qliro Group. Med e-butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark är dom nordens största varuhus på nätet. Inte nog med det är dom över 100st anställda på kontoret i Malmö.

Hos CDON slutar utbudet aldrig att växa och där med kan du hitta allt du någonsin kan behöva. Här hittar du allt inom sport, mode, media, elektronik, livsmedel och en mängd fler saker! Deras ambition är att du som kund alltid ska hitta det du behöver. Och det är även till riktigt bra priser.

Eftersom dom är nordens största inköpare kan priserna pressas ner, över hela sortiment. Med bred kunskap och rutin erbjuder dom ofta nyheter till bra priser. Och har hela tiden löpande kampanjer som gynnar dig som kund.

Produkter

Med en mängd olika varugrupper kan du som konsument vara säker på att hitta den produkten du letar efter. Allt från böcker till det du behöver inom bygg, fritid och fordon. Du märker redan nu att dom har dig som kund i fokus. Allt ska vara lättillgängligt så att det blir smidigare för dig som konsument.

Mode

Även inom mode hittar du en mängd olika märken, bland annat välkända märken som Morris, Lindbergh, Levi´s, Happy Socks, Frank Dandy, G-Star och Esprit. På både dam och herrsidan har du ett brett urval av riktiga kvalitets märken. Letar du efter kläderna för utekvällen eller om du är ute efter dom perfekta kläderna för träningspasset. Kläder ska inte bara se bra ut, dom ska sitta bra och samtidigt vara funktionella till sytet dom är till.

Film och Musik

Film och musik, här är deras ”paradgren”. Det är ingenting vi hittar på för att vara snälla utan dom har till och med prisas för det. 2017 utsågs dom nämligen till  Årets Nätbutik inom film & spel. Dvd eller blu-ray, det spelar ingen roll. Allt finns! Planerar du ett filmmaraton någon helg är det ett utmärkt läge att titta in. Här finnes filmboxar och serieboxar med dom störta och mest populära filmerna som du kan önska. Eller varför inte samla ihop dom bästa filmerna du och skapa ditt egna filmbibliotek med just dina favoriter i hemmet.

Leksaker, barn och baby

När du har hittat det du själv behöver är det lika bra att passa på att glädja någon annan också. Ditt barn, barnbarn eller kanske brorson. Dom kommer garanterat uppskatta en present då och då. Leksaker, kläder, barnvagnar. Ja du kan även hitta inredning till det nya babyrummet där hemma. Kan det bli mycket bättre? Allt du behöver på ett ställe, smidigt och enkelt.

Leverans och betalning

Leverans

Handlar du för mer än 800:- är frakten gratis. Är du medlem i CDON+ är det gratis redan vid 100:-

Du kan enkelt hålla koll på dina leveranser. Genom att logga in på ditt kundkonto kan du på ett smidigt sätt se om och hur långt din order behandlats. Har ditt paket skickats klickar du på spåra leverans för att se vart den befinner sig. Har inte paketet gått iväg eller om du inte har fått det kan du kontakta kundservice för vidare information.

Betalning

Likt sortimentet finns det även här flera olika allternativ. Allt för att det ska passa dig som kund på bästa sätt. Välj att betala direkt, på faktura eller dela upp din betalning så det passar din ekonomi. Varför inte göra en insatts för miljön när man kan. Väljer du att betala med faktura kan du självklart få den per epost.

Har du även en rabattkod klistrar du in den i fältet vid betalningen så dras det av automatiskt.

CDON+

Kanske ett av dom bästa medlemskapen på nätet! Om det inte redan va bra priser kan det nu bli ännu bättre. Förr 299:- per år får du inte bara återbäring på det du handlar, frakten kostar dessutom bara 100:- när du beställer varor. Du sparar alltså pengar samtidigt som du handlar.

Ett annat unikt erbjudande för dig som medlem är veckans medlemspris. En ny produkt varje vecka som du som medlem kan köpa till ett fantastiskt bra pris!

Återbäring

När du är medlem på CDON+ får du återbäring på alla dina köp. Återbäringen varierar mellan 1-3% beroende på vilken leverantör och produkt det handlar om. Hur mycket återbäring du fick på ditt köp ser du i kassan när du betalar. För att se hur mycket du har samlat ihop totalt kikar du in under Mina sidor.

Återbäringen går inte att utnyttja under tiden ditt medlemskap gäller. Det samlas ihop under ett år och du får sedan ut i form av ett presentkort på hemsidan.

Är du inte redan medlem ska du absolut bli det. Handla för mist 599:- så får du möjligheten att bli medlem under ett år för bara 199:- istället för 299:-

 

Gör din plånbok en tjänst

Börja spara pengar redan idag! Hos oss på rabattkodsidor hittar du den rabattkoden du behöver för att få det priset du vill!

Fler intressanta butiker i samma bransch:

Teknikmagasinet rabattkod

Dustin rabattkod

OVPN rabattkod