Välkommen till oss! Är du en person som köper varor eller tjänster på nätet i olika nätbutiker? Då har du kommit helt rätt!

Syftet kan vara olika till varför vi väljer att köpa saker på nätet. En anledning kan vara att det är bekvämt att slippa springa i olika butiker. Det är också oftast dyrare att köpa i en fysisk butik än i en nätbutik. På nätet kan man både jämföra olika priser på varan eller tjänsten men också hitta samma vara som säljs i en fysisk butik till ett billigare och lägre pris. Detta oftast genom att du, på ett enklare sätt, kan ha överblick över många olika butiker på nätet. Du kan jämföra priser med olika sökfunktioner på nätet, men också använda dig av rabatter och rabattkoder i mycket större utsträckning.

Rabattkodsidor.se har som syfte att vara en kompletterande hemsida till ditt köp på nätet. Hos oss hittar du rabattkoder (även kallad kampanjkod eller kupongkod), till flertalet kända och okända nätbutiker. Du får även tips på bra och populära erbjudanden. En rabattkod använder du i kassan på nätbutiken, strax innan du betalar din vara. Rabattkoden hittar du på vår sida, därav blir hemsidan en komplementtering av dit köp. För oss är det viktigt att alla rabattkoder är fungerande och aktuella och dessa uppdateringar är något vi arbetar med dagligen.

Vi har ett stort utbud av företag (Ellos, Hotels.com, Teknikmagasinet, Cubus, med mer) som vi samarbetar med och som erbjuder rabattkoder och andra erbjudanden. Samtliga rabattkoder och erbjudanden är kategoriserade efter både företag (i bokstavsordning) och kategori. Men såklart går det också bra att använda dig av vår sökfunktion högst upp på höger sida. Är det så att du trots vårt stora utbud saknar din favoritbutik, får du gärna ta kontakt med oss och berätta vilken butik det gäller. Vi försöker göra så gott vi kan för att tillfredsställa allas behov med aktuella rabattkoder (kampanjkod eller kupongkod).

Glöm inte att registrera dig hos oss så att du kan ta del av vårt nyhetsbrev (registrera här till höger). Tipsa gärna en vän, som också får möjlighet att ta del av rabatterna, rabattkoderna och erbjudandena. Genom nyhetsbreven får du exklusiva erbjudanden och rabattkoder. Vissa erbjudanden publiceras aldrig på Rabattkodsidor.se, utan bara mailas ut. Glöm heller inte att gå med i vår facebook-grupp, ”Rabattkodsidor.se”, även där läggs det ut aktuella rabattkoder, erbjudanden och tävlingar.

Är det så att du har ett företag som vill erbjuda en rabattkod eller annat erbjudande är vi mer än glada till detta. Det går bra att kontakta oss direkt.

Tveka inte att ta kontakt med oss på [email protected]