Blogg

Upplev julen – även efter julen

Det är en intensiv tid före julafton med praliner som ska tillverkas, korv som ska stoppas, ljus som ska stöpas och pepparkakor som ska gräddas. Om man nu inte väljer att köpa färdiga produkter förstås. Det är få som idag har tiden att lägga flera timmar på att skapa egna chokladpraliner eller tillverka egen korv. Många skulle däremot vilja det.

Köp istället en presentkort på en upplevelse för två inom detta och ge till din älskade vän. Chansen är ju stor att han eller hon bjuder med dig på upplevelsen efter att julstressen är över.

Korvkurs

Att lära sig att laga mat från grunden är en mattrend som växer sig stark. Med denna kurs får du lära dig att tillverka korv – som man gjorde förr. Med närproducerade råvaror får man mala och stoppa korv och sedan ta hem tre kilo färdiga korvar.

Finns i Stockholm, går att beställa hos Live It och självklart bjuder vi på rabattkoden.

Romprovning

Efter julklappsutdelning och Kalle Anka sover barnen och de vuxna får en stund för sig själva. Inte sällan kommer de ädlare dryckerna fram på bordet. Få tillbaka julkänslan genom att gå på en romprovning. En blandning av historialektion om rom, information om hur drycken tillverkas och självklart en hel del provsmakningar.

Finns i Göteborg och går att beställa hos Zuperbox. Vi bjuder inte på romen – men vi bjuder på rabattkoden.

Pralinkurs

Julen är chokladens högtid nummer ett. Mycket få julfiranden har inte den klassiska chokladasken. Men det är skillnad på choklad och choklad. Det och mycket mer lär man sig på en pralinkurs. På kursen får man skapa och smaksätta sina egna praliner. Självklart får man sedan ta med dem hem i en snygg presentask.

Finns i Stockholm och kan beställas via Greatdays. Glöm inte att kontrollera gällande rabattkoder

Polkagriskurs

”….och i hans fönster hänger julgranssaker, och polkagrisar och pepparkaker…”

Visserligen är strofen något omgjord men nog har polkagrisarna en historisk plats på julen. De små polkagriskäpparna hänger ofta i granen eller används som pynt till eftermiddagsfikat. Varför inte prova på att baka egna polkagrisar? Mitt i Gamla Stan i Stockholm går det att testa på detta hantverk. Få kunskap om godsakerna, baka dem själv och ta hem ditt resultat.

Finns i Stockholm och kan beställas via Icaupplevelser, ofta med rabattkod.

(H)jul med fart

Inte sugan på att baka och smaka? Önskar du hellre att dra iväg med hög fart och lämna julen bakom dig. Prova på att provköra Ferrari eller en Lamborghini och upplev styrkan och farten. Finns ibland annat i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Boka hos Gr8experience men gasa först förbi och kolla gällande rabattkoder.

Svårt att välja – Välj inte

Att köpa rätt julklapp är inte helt lätt. Men det blir betydligt lättare om man låter mottagaren välja själv. Upplevelseboxarna från Smartbox innehåller en rad olika upplevelser inom valbart område. Ge exempelvis bort ”Provningar” och låt mottagaren välja mellan att prova choklad, oljor, vin, kaffe, lakrits eller cupcakes.

Upplevelserna är över hela landet. Boka din box med rabatt hos Smartbox.

Enligt ICA kommer vi äta julfrukost och pyssla i jul

När sommaren precis tagit slut och hösten började komma genomförde ICA en julundersökning med hjälp av TNS-SIFO. En undersökning som publicerades i september och som grundar sig på svar från 1000 personer mellan 18 och 65 år. Så vad visade undersökning att vi prioriterar i juletider?

Julfrukost – Gärna ekologisk

Hur viktig är julfrukosten? Väldigt viktig enligt undersökningen. Det var nämligen hela 48% som svarade att de åt en speciell julaftonsfrukost. Vad frukosten ska bestå av finns det olika åsikter om. Däremot går det att se en röd tråd vilket är att ekologiskt och närproducerat ökar i popularitet. Det är även något som sedan återspeglar sig när julbordet ska dukas upp.

Enligt en kundpanel som kompletterade undersökningen ansåg 24% att det var viktigt att matvarorna på både frukostbordet och middagsbordet var ekologiska.

Mer tid med varandra – mindre tid för förberedelse

I genomsnitt var det 51% som önskade att det fanns mer tid att bara vara tillsammans med nära och kära. Siffran var högst hos föräldrar med barn i hemmet (61%). Vad är det då som tar all tid? Till stor del alla förberedelser för julen. Hela 32% ansåg att det största problemet var att få tid att hinna med allt som ska göras inför dopparedagen. En stress som även återspeglar sig i tiden som läggs på att fixa julmaten. Hos föräldrarna (som helst ville var med barnen) var det 42% som ansåg att tiden för att förbereda maten var för liten.

Önskemål finns alltså om mer tid. Men vad vill man göra?

Julpyssel står högt upp på listan (27%) och därefter kommer att laga mat (19%). Pysslandet verkar däremot vara väldigt regionalt förankrat. Av de som bodde söderut i Sverige var det 51% som valde att de helst ville pyssla tillsammans. (Glöm inte att vi har fina erbjudanden på Linas Matkasse).

Mer tid  – för andra

En önskan finns även att fira jul med personer som annars skulle firat julen ensam. Det var 42% som ”skulle kunna tänka sig” göra detta. Men hur många som egentligen gör det framgick inte. Däremot finns en extra tanke till de som inte har det lika bra rent ekonomiskt. Det visar sig genom att 16% väljer att ge mer pengar till behövande under julen.

Fram med den ekologiska julfrukosten, ta tid för varandra och hjälps åt i köket. Ge sedan en extra slant till välgörande ändamål –  I alla fall om du vill göra som många andra.

Nya shoppingvanor skapar nya tjänster

Trots att det varit enkelt och säkert att handla online under många år ökar E-handeln fortfarande kraftigt år från år. Under andra kvartalet 2016 ökade E-handeln i Sverige med 18% mot samma period under 2015. Det är betydligt mer än vad handeln i fysiska butiker ökat under samma period. Där är trenden istället att försäljningen till viss del minskar.

Även om ökningen inom E-handeln ökat generellt så visar en undersökning som Postnord publicerade i höstas att det främst är matkassar och byggmaterial som ökat mest. Matkassar och livsmedel ökade under denna tid med 37%. Inom bygghandeln var även ökningen 37%. En annan bransch som är på frammarsch på nätet är sport- och fritidsartiklar som ökade med 29%.

Andra tjänster hos butikerna

Att E-handeln ökar år från år är inget nytt. Men ökningen är så kraftig att det nu börjar återspegla sig inom detaljhandeln hos de fysiska butikerna. I USA har antalet stängningar av fysiska butiker år 2016 slagit rekord. Ett exempel är kedjan Macy´s som beslutat att 100 av deras 670 butiker ska stängas.

Men utvecklingen behöver inte betyda butiksdöden som vissa hävdar. Däremot skapar förändrade shoppingmönster nya behov och därmed nya anpassningar av butikerna. I USA har flera butiker valt att satsa på mindre butiker som ska fungera som utlämningsställe av beställda produkter som köps online. Här går det även att lämna in produkter vid reklamation eller vid återköp. Genom att skapa denna möjlighet kombineras fördelarna med fysiska butiker med E-butikernas fördelar.

Som kund är det lätt att beställa vad man vill ha på nätet. Men man behöver inte oroa sig för dyra fraktkostnader eller problem vid reklamation. Då kan man åka till närmaste butik och få den hjälp man behöver.

Kan den ökade shoppingen online till och med skapa en framtid med butiker där service och kundbemötande prioriteras högre än försäljning?

Snart börjar julhandeln på riktigt – med Black Friday

Med snö över nästan hela Sverige är det nog många som redan börjat få lite julstämning. En hel del butiker har även ändrat till julskyltning och lyfter fram olika julklappserbjudanden.

Julhandeln har helt klart börjat men den dag som verkligen kan sägas vara ”startskottet” för inköp av julklappar kommer på fredag – Black Friday. (Kika därför in här på Black Friday rabattkod för spännande rabatter och erbjudanden.)

Black Friday är en tradition som kommer från USA och som fick fotfäste i Sverige på allvar år 2013. Det året var det flera elektronikbutiker som gav sina kunder mycket stora rabatter på utvalda varor. För det är precis vad Black Friday handlar om. Att ge rabatter och erbjudanden utöver det vanliga.

Sedan 2013 har intresset för Black Friday ökat mycket stort och inte minst inom E-handeln. Bara tre år efter att dagen började uppmärksammas i Sverige har den etablerat sig som en extremt viktig shoppingdag för E-handlarna.

I och med att fler företag tagit till sig denna tradition har även intresset hos konsumenterna blivit allt större. Utanför fysiska butiker är det inte ovanligt att det skapas långa köer en stund innan dörrarna öppnas. Hos E-butikerna blir rabatterna offentliga vid midnatt vilket gör att många kunder väljer att sitta uppe på natten för att ta del av de allra bästa erbjudandena.

Tre tips inför Black Friday

  • Planera dina inköp

Det finns två begränsningar som gör att du kan missa det bästa erbjudandet.  För det första antal produkter som finns i lagret hos E-butiken. För det andra den tid som rabatten ges. Det är nämligen inte alltid som rabatten ges under hela dagen. En del E-butiker växlar erbjudanden under dagen.

Med andra ord, planera dina inköp i tid så du kan koncentrera dig på shoppingen när väl fredagen kommer.

  • Häng på låset

Har du möjlighet att vara uppe vid midnatt så ta tillfället och var bland de första som få se de olika rabatterna hos E-butikerna. En del butiker ger ”presenter till 100 första kunderna” eller liknande erbjudanden. Så oavsett om du vill handla i en fysisk butik eller online är en rekommendation att ”hänga på låset”.

  • Kombinera med rabattkoder

Ofta går det att få ännu billigare produkter genom att kombinera rabatterna på Black Friday med rabattkoder hos de olika E-butikerna. Fri frakt, vara på köpet eller kanske procent på hela köpet? Se över utbudet av rabattkoder och pressa det låga priset ytterligare.

Happy Black Friday – Eller vad säger man?

Ellos visar vikten av att jämföra rabattkoderna

Det finns E-butiker som bara ibland erbjuder sina kunder rabattkoder. Koder som gör det billigare att shoppa genom olika slags rabatter. Sen finns det E-butiker som nästan alltid erbjuder dessa rabattkoder – och även i flera olika varianter. Ellos är ett typiskt sådant exempel. För de som planerar att använda en rabattkod från Ellos lönar det sig nämligen att jämföra de olika rabatterna.

I mitten av november 2016 gick det exempelvis att hitta följande olika rabatter:

  • Få 50% på varor märkta Outlet

En rejäl rabatt som däremot enbart gäller ett specifikt utbud i butiken.

  • 40% rabatt på dyraste varan och fri frakt

Begränsningen var då att det enbart gällde kunder som för första gången handlar på Ellos, eller inte handlat hos E-butiken under de senaste två åren. Detta kan alltså ses som ett lockerbjudande för att få personer att bli mer intresserade av Ellos och det utbud de erbjuder.

  • 30% rabatt på dyraste varan

Detta erbjudande gällde samtliga personer som genomförde en nybeställning. Begränsningen satt då i att man måste köpa för minst 200kr efter att eventuell rabatt var bortdragen. Dessutom gällde rabatten enbart inom vissa segment så som textilier, mattor, belysning och skor. Den gällde därmed inte på hemelektronik eller träningsmaskiner.

Vilken rabattkod ska väljas? Det beror helt på vad man ska köpa och om man är ny kund eller inte. Oavsett tidigare köp eller inte så är första alternativet bäst om man enbart tänkt att köpa varor från Ellos Outletavdelning. För en ny kund öppnar det sig fler möjligheter med 40% på dyraste varan. Har man handlat hos Ellos förr kanske det sista erbjudandet är det bästa rent ekonomiskt.

Genom rabattkoder kan man spara pengar. Genom att jämföra rabattkoder kan man spara ännu mer.

Rabattkodsidor.se en grön och miljövänlig hemsida – Vi stödjer CO2.

Vi har valt att stödja CO2 och deras fantastiska initiativ att CO2- neutralisera hemsidor. Vi som dagligen arbetar med Rabattkodsidor.se och använder oss av internet tycker det är viktigt att stödja organisationer som CO2 som arbetar med att koldioxidneutralisera hemsidor på Internet. Att använda sig av internet innebär, tro det eller ej, en utökad mängd av koldioxidutsläpp baserat på strömförbrukningen. Från och med idag så neutraliseras Rabattkodsidor.se därmed sina koldioxidutsläpp. Med andra ord är Rabattkodsidor.se en grön och miljövänlig hemsida.

co2

10 % rabatt med exklusiv rabattkod för köp hos Lamp24

Lamp24 har över 30 000 lampor, allt ifrån inomhuslampor, utomhuslampor till LED belysning, taklampor och andra typer av ljuskällor. Rabattkoden är giltig till och med 31 augusti. Ingen lägsta ordervärde krävs. Hämta din rabattkod hos Lamp24 genom att trycka HÄR. Rabattkoden är exklusiv och finns bara hos oss. Passa på att ta del av det fantastiska erbjudandet och fynda snygga och högkvalitativa lampor till låga priser.

Golvlampa Kyan

Golvlampa Kyan med tre ljuskällor, ordinarie pris: 1 550 kr efter avdragen rabatt 1 400 kr.

Rabattkodsidor växer!

Hejsan alla rabattälskare.

Rabattkodsidor.se växer och det vill vi såklart fira med ny design och ny logga. Vi märker att det nu är allt fler som hittar till vår sida vilket gör oss väldigt glada. Varje år uppmärksammar och hjälper vi tusentals kunder att spara pengar genom bra rabatter, rabattkoder och erbjudanden. Det är jätteroligt.

logga-ny

 

Mode till lägre priser

Just nu är det väldigt mycket REA hos MQ, IMSO och Cubus. Vi skulle vilja uppmärksamma er på dessa rabatter. kostym

Rabatter hos MQ

Hos MQ har du upp till 50 % rabatt på dam- och herravdelningen, på utvalda varor. Du kan också ta del av MQ erbjudande på herravdelningen genom att köpa två valfria varor för endast 299 kr. Se mer vilka varor det gäller via länk på MQ-butiksidan, MQ rabattkod. Du får även en skjorta på köpet när du köper en kostym genom att använda dig av en av våra rabattkoder. Du kan också ta del av 20 % rabatt på ett helt köp. Tryck på högra bilden för att komma till MQ.

Rabatter hos IMSO

Ta del av Imso rabattkod hos oss och få 15 % rabatt på din köp. Ismo har även en härlig Outlet imsosom ger dig upp till 90 % rabatt på utvalda produkter. Klicka på den tredje bilden för att komma till Imso.

Rabatter hos CUBUS

Just nu får du 10 % rabatt på valfri vara med aktuell Cubus rabattkod. Tidsbegränsad erbjudanden.

 

—————–                       —————-                          —————–

Se även vår kategori: ”kläder & mode” för fler härliga rabatter och erbjudanden.

Hoppas ni får en bra shoppingupplevelse.

 

Sommarnyheter hos Ellos

Ellos är en mycket omtyckt och välkänd e-handelsbutik. Ellos har ett mycket brett utbud. De säljer allt ifrån kläder och mode till skönhetsprodukter, inredning, elektronik och ja, faktiskt resor. Ellos har även ett väldigt stort REA-sortiment. Ellos har även många välkända varumärken, Ellos varumärken. Tryck på bilderna nedan för att komma till Ellos.

Just nu kan du köpa stilsäkra kläder inför sommaren.

sandaler                       tunika

Sandal med pärlor, just nu 239 kronor (20 % rabatt). Tunika i georgettecrepe, 399 kronor.

Du får även 20 % rabatt på barnkläder – just nu!

barnkläder pojkekläderplagg

Toppar för barn gäller tag tre betala för två (styck pris 99 kronor). Klänning med volang, kostar 149 kronor.

Du kan som vanligt alltid få din vara ännu billigare och prisvärdare med en Ellos rabattkod. Vi har alltid flertalet erbjudanden och bra rabatter som vi erbjuder hos Ellos. Just nu kan du bland annat få ta del av en rabattkod och få upp till 30% rabatt på dyraste varan.