Blogg

Billigaste mobilabonnemang - Rabattkodsidor.se

Billigaste mobilabonnemanget kan du hitta hos oss

Hos rabattkodsidor kan du hitta många olika koder och rabatter som kan hjälpa dig att spara pengar. Vi sammarbetar till exempel med TreFelloHalebop och några andra mobiloperatörer. Klicka på respektive operatör så kommer du till deras sidor hos oss.

Men nu till något annat! Vi bjuder på ett gott skratt

Idag när några av oss ägare bakom sidan satt och jobbade med att uppdatera webbsidan så provade vi samtidigt våra röststyrningar i mobilen för skoj skull. Det hela började med ett enkelt "Vad gör du i soffan?" så långt allting rätt. Inga problem. Men det var det som hände sen som gjorde att vi va tvunga att faktiskt skriva ett blogginlägg om det. Vi kunde inte sluta skratta. En jobbig arbetskväll förvandlades till ett gott skratt. 

Nedan kan ni se resultatet:

Hitta billigaste mobilabonnemang

 

 

Vi tackar helt enkelt röststyrningen i mobiltelefonen för att kvällen slutade lite roligare än vad den var från början.

Det är kanske dags för en ny mobil..

Eller så kanske röststyrningarna behöver bli lite bättre, för efter den här lilla incidenten så tror jag nog att vi ändå håller med.. Det va ingen vidare grammatik.

Svårt att säga om det är själva lyssnandet som den har problem med, känns nästan som att det lutar åt det.. Möjligvis i kombination med grammatiken. Det är iofs sällan man ser en grammatisk korrekt text i google translate. Problemet känns nästan igen för alla telefoner, det behöver inte vara en billig mobil för att det här ska hända. Det drabbar även den dyra. Både apple, samsung dvs Ios eller andriod. Men som tur var kan man skratta åt det ibland.

 

Ni får gärna dela inlägget om ni också fick er ett gott skratt av den kära röststyrningen.  

Tack för att ni tog er tiden att besöka vår kära hemsida. Kom gärna tillbaka när det är dags att handla något så ska vi göra allt vi kan för att erbjuda bra rabatter och erbjudande inom fler branscher än abonnemang.

Titta runt lite på vår sida vettja. Hitta en superdeal på ny mobil!!

 

/Admin

Sommarrabatter överallt

Sommaren 2017 är här

Sommaren 2017 är i full gång och vädret har varit sådär svenskt som det bara kan bli på sommaren. Det verkar dock som att det tar sig och man kan börja vistas utomhus utan att frysa allt för mycket. Solen värmer och folk söker sig mot stränderna.

 

Stränderna var det ja.... Det är mycket man måste tänka på innan man tar sig det. Beach 2017... Yeah right. Too late now, liksom. Eller? 

Rabatter under sommaren!

Rabattkodsidor har därför massor av sköna sommarkampanjer och rabattkoder som passar beach 2017. En ny baddräkt? Nya solbrillor? We got you covered. Men även nya mobiltelefoner, leksaker för barnen och självklart även resor. Det viktigaste av allt är kanske böcker. That oldschool feeling när man plockar fram en bra pocket i hängmattan kan ju vara oslagbar, eller hur? Bokus har en del riktigt bra rabattkoder som ni kan hitta hos oss just för det ändamålet.

 

Är bilen redo för sommarens roadtrip?

Oavsett om du ska ut på en roadtrip med polarna eller en husvagnssemester med familjen är det viktigt att du kollar till bilen (och ev. husvagn) INNAN ni åker. Ja, för att undvika problem på resan alltså... Det kan vara allt från motorolja, mönsterdjup på däcken, bromsklossar eller vindrutetorkare som måste bytas. Låt någon som kan ta sig en titt på bilen och är det något som måste fixas rekommenderas vi att shoppa delarna som behövs själv framför att köpa av verkstaden som oftast tar sjuka överpriser för komponenter. Däckonline, mekster eller mekonomen har delarna du behöver och även dessa butiker erbjuder fina kampanjer för tillfället.

 

Allt under kontroll?

Då så, då kan du med gott mod knäppa en kall och inta ryggläge i hammocken med din nyinhandlade pocket. Grillen kommer att fungera. Bilen rullar, och du kommer glänsa mest av alla på hela stranden. Bra jobbat!

Njut nu av en alldeles fantastisk sommar!

 

Med vänliga hälsningar,

Rabattkodsidor

Upplev julen – även efter julen

Det är en intensiv tid före julafton med praliner som ska tillverkas, korv som ska stoppas, ljus som ska stöpas och pepparkakor som ska gräddas. Om man nu inte väljer att köpa färdiga produkter förstås. Det är få som idag har tiden att lägga flera timmar på att skapa egna chokladpraliner eller tillverka egen korv. Många skulle däremot vilja det.

Köp istället en presentkort på en upplevelse för två inom detta och ge till din älskade vän. Chansen är ju stor att han eller hon bjuder med dig på upplevelsen efter att julstressen är över.

Korvkurs

Att lära sig att laga mat från grunden är en mattrend som växer sig stark. Med denna kurs får du lära dig att tillverka korv – som man gjorde förr. Med närproducerade råvaror får man mala och stoppa korv och sedan ta hem tre kilo färdiga korvar.

Finns i Stockholm, går att beställa hos Live It och självklart bjuder vi på rabattkoden.

Romprovning

Efter julklappsutdelning och Kalle Anka sover barnen och de vuxna får en stund för sig själva. Inte sällan kommer de ädlare dryckerna fram på bordet. Få tillbaka julkänslan genom att gå på en romprovning. En blandning av historialektion om rom, information om hur drycken tillverkas och självklart en hel del provsmakningar.

Finns i Göteborg och går att beställa hos Zuperbox. Vi bjuder inte på romen – men vi bjuder på rabattkoden.

Pralinkurs

Julen är chokladens högtid nummer ett. Mycket få julfiranden har inte den klassiska chokladasken. Men det är skillnad på choklad och choklad. Det och mycket mer lär man sig på en pralinkurs. På kursen får man skapa och smaksätta sina egna praliner. Självklart får man sedan ta med dem hem i en snygg presentask.

Finns i Stockholm och kan beställas via Greatdays. Glöm inte att kontrollera gällande rabattkoder

Polkagriskurs

”….och i hans fönster hänger julgranssaker, och polkagrisar och pepparkaker…”

Visserligen är strofen något omgjord men nog har polkagrisarna en historisk plats på julen. De små polkagriskäpparna hänger ofta i granen eller används som pynt till eftermiddagsfikat. Varför inte prova på att baka egna polkagrisar? Mitt i Gamla Stan i Stockholm går det att testa på detta hantverk. Få kunskap om godsakerna, baka dem själv och ta hem ditt resultat.

Finns i Stockholm och kan beställas via Icaupplevelser, ofta med rabattkod.

(H)jul med fart

Inte sugan på att baka och smaka? Önskar du hellre att dra iväg med hög fart och lämna julen bakom dig. Prova på att provköra Ferrari eller en Lamborghini och upplev styrkan och farten. Finns ibland annat i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Boka hos Gr8experience men gasa först förbi och kolla gällande rabattkoder.

Svårt att välja – Välj inte!

Att köpa rätt julklapp är inte helt lätt. Men det blir betydligt lättare om man låter mottagaren välja själv. Upplevelseboxarna från Smartbox innehåller en rad olika upplevelser inom valbart område. Ge exempelvis bort ”Provningar” och låt mottagaren välja mellan att prova choklad, oljor, vin, kaffe, lakrits eller cupcakes.

Upplevelserna är över hela landet. Boka din box med rabatt hos Smartbox.

Enligt ICA kommer vi äta julfrukost och pyssla i jul

När sommaren precis tagit slut och hösten började komma genomförde ICA en julundersökning med hjälp av TNS-SIFO. En undersökning som publicerades i september och som grundar sig på svar från 1000 personer mellan 18 och 65 år. Så vad visade undersökning att vi prioriterar i juletider?

Julfrukost – Gärna ekologiskt

Hur viktig är julfrukosten? Väldigt viktig enligt undersökningen. Det var nämligen hela 48% som svarade att de åt en speciell julaftonsfrukost. Vad frukosten ska bestå av finns det olika åsikter om. Däremot går det att se en röd tråd vilket är att ekologiskt och närproducerat ökar i popularitet. Det är även något som sedan återspeglar sig när julbordet ska dukas upp.

Enligt en kundpanel som kompletterade undersökningen ansåg 24% att det var viktigt att matvarorna på både frukostbordet och middagsbordet var ekologiska.

Mer tid med varandra – mindre tid för förberedelse

I genomsnitt var det 51% som önskade att det fanns mer tid att bara vara tillsammans med nära och kära. Siffran var högst hos föräldrar med barn i hemmet (61%). Vad är det då som tar all tid? Till stor del alla förberedelser för julen. Hela 32% ansåg att det största problemet var att få tid att hinna med allt som ska göras inför dopparedagen. En stress som även återspeglar sig i tiden som läggs på att fixa julmaten. Hos föräldrarna (som helst ville var med barnen) var det 42% som ansåg att tiden för att förbereda maten var för liten.

Önskemål finns alltså om mer tid. Men vad vill man göra?

Julpyssel står högt upp på listan (27%) och därefter kommer att laga mat (19%). Pysslandet verkar däremot vara väldigt regionalt förankrat. Av de som bodde söderut i Sverige var det 51% som valde att de helst ville pyssla tillsammans. (Glöm inte att vi har fina erbjudanden på Linas Matkasse).

Mer tid  – för andra

En önskan finns även att fira jul med personer som annars skulle firat julen ensam. Det var 42% som ”skulle kunna tänka sig” göra detta. Men hur många som egentligen gör det framgick inte. Däremot finns en extra tanke till de som inte har det lika bra rent ekonomiskt. Det visar sig genom att 16% väljer att ge mer pengar till behövande under julen.

Fram med den ekologiska julfrukosten, ta tid för varandra och hjälps åt i köket. Ge sedan en extra slant till välgörande ändamål –  I alla fall om du vill göra som många andra.

Nya shoppingvanor skapar nya tjänster

Trots att det varit enkelt och säkert att handla online under många år ökar E-handeln fortfarande kraftigt år från år. Under andra kvartalet 2016 ökade E-handeln i Sverige med 18% mot samma period under 2015. Det är betydligt mer än vad handeln i fysiska butiker ökat under samma period. Där är trenden istället att försäljningen till viss del minskar.

Även om ökningen inom E-handeln ökat generellt så visar en undersökning som Postnord publicerade i höstas att det främst är matkassar och byggmaterial som ökat mest. Matkassar och livsmedel ökade under denna tid med 37%. Inom bygghandeln var även ökningen 37%. En annan bransch som är på frammarsch på nätet är sport- och fritidsartiklar som ökade med 29%.

Andra tjänster hos butikerna

Att E-handeln ökar år från år är inget nytt. Men ökningen är så kraftig att det nu börjar återspegla sig inom detaljhandeln hos de fysiska butikerna. I USA har antalet stängningar av fysiska butiker år 2016 slagit rekord. Ett exempel är kedjan Macy´s som beslutat att 100 av deras 670 butiker ska stängas.

Men utvecklingen behöver inte betyda butiksdöden som vissa hävdar. Däremot skapar förändrade shoppingmönster nya behov och därmed nya anpassningar av butikerna. I USA har flera butiker valt att satsa på mindre butiker som ska fungera som utlämningsställe av beställda produkter som köps online. Här går det även att lämna in produkter vid reklamation eller vid återköp. Genom att skapa denna möjlighet kombineras fördelarna med fysiska butiker med E-butikernas fördelar..

Som kund är det lätt att beställa vad man vill ha på nätet. Men man behöver inte oroa sig för dyra fraktkostnader eller problem vid reklamation. Då kan man åka till närmaste butik och få den hjälp man behöver.

Kan den ökade shoppingen online till och med skapa en framtid med butiker där service och kundbemötande prioriteras högre än försäljning?

Snart börjar julhandeln på riktigt – med Black Friday

Med snö över nästan hela Sverige är det nog många som redan börjat få lite julstämning. En hel del butiker har även ändrat till julskyltning och lyfter fram olika julklappserbjudanden.

Julhandeln har helt klart börjat men den dag som verkligen kan sägas vara ”startskottet” för inköp av julklappar kommer på fredag – Black Friday. (Kika därför in här på Black Friday rabattkod för spännande rabatter och erbjudanden.)

Black Friday är en tradition som kommer från USA och som fick fotfäste i Sverige på allvar år 2013. Det året var det flera elektronikbutiker som gav sina kunder mycket stora rabatter på utvalda varor. För det är precis vad Black Friday handlar om. Att ge rabatter och erbjudanden utöver det vanliga.

Sedan 2013 har intresset för Black Friday ökat mycket stort och inte minst inom E-handeln. Bara tre år efter att dagen började uppmärksammas i Sverige har den etablerat sig som en extremt viktig shoppingdag för E-handlarna.

I och med att fler företag tagit till sig denna tradition har även intresset hos konsumenterna blivit allt större. Utanför fysiska butiker är det inte ovanligt att det skapas långa köer en stund innan dörrarna öppnas. Hos E-butikerna blir rabatterna offentliga vid midnatt vilket gör att många kunder väljer att sitta uppe på natten för att ta del av de allra bästa erbjudandena.

Tre tips inför Black Friday

  • Planera dina inköp

Det finns två begränsningar som gör att du kan missa det bästa erbjudandet.  För det första antal produkter som finns i lagret hos E-butiken. För det andra den tid som rabatten ges. Det är nämligen inte alltid som rabatten ges under hela dagen. En del E-butiker växlar erbjudanden under dagen.

Med andra ord, planera dina inköp i tid så du kan koncentrera dig på shoppingen när väl fredagen kommer.

  • Häng på låset

Har du möjlighet att vara uppe vid midnatt så ta tillfället och var bland de första som få se de olika rabatterna hos E-butikerna. En del butiker ger ”presenter till 100 första kunderna” eller liknande erbjudanden. Så oavsett om du vill handla i en fysisk butik eller online är en rekommendation att ”hänga på låset”.

  • Kombinera med rabattkoder!

Ofta går det att få ännu billigare produkter genom att kombinera rabatterna på Black Friday med rabattkoder hos de olika E-butikerna. Fri frakt, vara på köpet eller kanske procent på hela köpet? Se över utbudet av rabattkoder och pressa det låga priset ytterligare.

Happy Black Friday – Eller vad säger man?

Ellos visar vikten av att jämföra rabattkoderna

Det finns E-butiker som bara ibland erbjuder sina kunder rabattkoder. Koder som gör det billigare att shoppa genom olika slags rabatter. Sen finns det E-butiker som nästan alltid erbjuder dessa rabattkoder – och även i flera olika varianter. Ellos är ett typiskt sådant exempel. För de som planerar att använda en rabattkod från Ellos lönar det sig nämligen att jämföra de olika rabatterna.

I mitten av november 2016 gick det exempelvis att hitta följande olika rabatter:

  • Få 50% på varor märkta Outlet!

En rejäl rabatt som däremot enbart gäller ett specifikt utbud i butiken.

  • 40% rabatt på dyraste varan och fri frakt

Begränsningen var då att det enbart gällde kunder som för första gången handlar på Ellos, eller inte handlat hos E-butiken under de senaste två åren. Detta kan alltså ses som ett lockerbjudande för att få personer att bli mer intresserade av Ellos och det utbud de erbjuder.

  • 30% rabatt på dyraste varan

Detta erbjudande gällde samtliga personer som genomförde en nybeställning. Begränsningen satt då i att man måste köpa för minst 200kr efter att eventuell rabatt var bortdragen. Dessutom gällde rabatten enbart inom vissa segment så som textilier, mattor, belysning och skor. Den gällde därmed inte på hemelektronik eller träningsmaskiner.

Vilken rabattkod ska väljas? Det beror helt på vad man ska köpa och om man är ny kund eller inte. Oavsett tidigare köp eller inte så är första alternativet bäst om man enbart tänkt att köpa varor från Ellos Outletavdelning. För en ny kund öppnar det sig fler möjligheter med 40% på dyraste varan. Har man handlat hos Ellos förr kanske det sista erbjudandet är det bästa rent ekonomiskt.

Genom rabattkoder kan man spara pengar. Genom att jämföra rabattkoder kan man spara ännu mer.

Rabattkodsidor.se en grön och miljövänlig hemsida – Vi stödjer CO2.

Vi har valt att stödja CO2 och deras fantastiska initiativ att CO2- neutralisera hemsidor. Vi som dagligen arbetar med Rabattkodsidor.se och använder oss av internet tycker det är viktigt att stödja organisationer som CO2 som arbetar med att koldioxidneutralisera hemsidor på Internet. Att använda sig av internet innebär, tro det eller ej, en utökad mängd av koldioxidutsläpp baserat på strömförbrukningen. Från och med idag så neutraliseras Rabattkodsidor.se därmed sina koldioxidutsläpp. Med andra ord är Rabattkodsidor.se en grön och miljövänlig hemsida.

10 % rabatt med exklusiv rabattkod för köp hos Lamp24

Lamp24 har över 30 000 lampor, allt ifrån inomhuslampor, utomhuslampor till LED belysning, taklampor och andra typer av ljuskällor. Rabattkoden är giltig till och med 31 augusti. Ingen lägsta ordervärde krävs. Hämta din rabattkod hos Lamp24 genom att trycka HÄR. Rabattkoden är exklusiv och finns bara hos oss. Passa på att ta del av det fantastiska erbjudandet och fynda snygga och högkvalitativa lampor till låga priser.

Golvlampa Kyan med tre ljuskällor, ordinarie pris: 1 550 kr efter avdragen rabatt 1 400 kr.

Rabattkodsidor växer!

Hejsan alla rabattälskare.

Rabattkodsidor.se växer och det vill vi såklart fira med ny design och ny logga. Vi märker att det nu är allt fler som hittar till vår sida vilket gör oss väldigt glada. Varje år uppmärksammar och hjälper vi tusentals kunder att spara pengar genom bra rabatter, rabattkoder och erbjudanden. Det är jätteroligt.