Blogg

Ellos visar vikten av att jämföra rabattkoderna

Det finns E-butiker som bara ibland erbjuder sina kunder rabattkoder. Koder som gör det billigare att shoppa genom olika slags rabatter. Sen finns det E-butiker som nästan alltid erbjuder dessa rabattkoder – och även i flera olika varianter. Ellos är ett typiskt sådant exempel. För de som planerar att använda en rabattkod från Ellos lönar det sig nämligen att jämföra de olika rabatterna.

I mitten av november 2016 gick det exempelvis att hitta följande olika rabatter:

  • Få 50% på varor märkta Outlet!

En rejäl rabatt som däremot enbart gäller ett specifikt utbud i butiken.

  • 40% rabatt på dyraste varan och fri frakt

Begränsningen var då att det enbart gällde kunder som för första gången handlar på Ellos, eller inte handlat hos E-butiken under de senaste två åren. Detta kan alltså ses som ett lockerbjudande för att få personer att bli mer intresserade av Ellos och det utbud de erbjuder.

  • 30% rabatt på dyraste varan

Detta erbjudande gällde samtliga personer som genomförde en nybeställning. Begränsningen satt då i att man måste köpa för minst 200kr efter att eventuell rabatt var bortdragen. Dessutom gällde rabatten enbart inom vissa segment så som textilier, mattor, belysning och skor. Den gällde därmed inte på hemelektronik eller träningsmaskiner.

Vilken rabattkod ska väljas? Det beror helt på vad man ska köpa och om man är ny kund eller inte. Oavsett tidigare köp eller inte så är första alternativet bäst om man enbart tänkt att köpa varor från Ellos Outletavdelning. För en ny kund öppnar det sig fler möjligheter med 40% på dyraste varan. Har man handlat hos Ellos förr kanske det sista erbjudandet är det bästa rent ekonomiskt.

Genom rabattkoder kan man spara pengar. Genom att jämföra rabattkoder kan man spara ännu mer.