Blogg

Utemöbler med Furniturebox rabattkod

Funiturebox

Idag vill vi blogga om en väldigt populär webbutik. Nämligen Furniturebox.se. Furniturebox har över 250 000 nöjda kunder och det kan vi förstå. Det är ett väldigt stor tryck på våra rabatter, rabattkoder och erbjudanden som vi har för Furniturebox. Hos Furniturebox hittar du både inomhusmöbler och utomhusmöbler till riktigt låga priser. Furniturebox har oftast generösa rabatter och med en rabattkod Furniturbox får du din vara ännu mer förmånlig. Nu när det är vår vill vi tipsa lite om vårnyheter till kampanjpriser.

Utemöbler

Har du balkong och ingen stor terass eller trädgård vill vi tipsa om dessa utemöbler (bid nedan). SUMATRA Cafegrupp Naturrotting. Dessa kostar just nu 3295:- (Rek. pris:  4495kr):

För den som har lite större terass eller trädgård kan denna underbara grupp passa. Det bästa med detta är att du kan göra denna soffgrupp mer personlig med hjälp av mysiga kuddar och en fin filt. Tänd lite ljus och njut, både till en sen sommardag och en solig dag.

 

PIAZZA Grupp, 2495kr (3495:-) Just nu får du 55% rabatt på ordinarie pris fram till 11 april. Skulle du inte hinna köpa detta kan du ta del av Furniturebox rabattkod .

För de lata dagarna då du bara vill ta det lugnt och kanske läsa en bok eller sola, kan vi rekommendera denna solsäng.

 

LANZAROTE Solsäng Svart. Just nu kostar den 2795 kr (42 % rabatt) tidigare 2995 kr. Hinner du inte till den fantastiska dealen så använd dig av rabatt Furniture på vår hemsida. Följ bara länken, så kommer du till Furniturebox´s samlingsida med alla rabatter, rabattkoder och erbjudanden.

Hoppas ni hinner ta del av kampanjpriserna, priserna gäller fram till 11 april, kl. 14:00. Glöm inte att det är fri frakt. Ännu bättre.