Blogg

Sommarrabatter överallt

Sommaren 2017 är här

Sommaren 2017 är i full gång och vädret har varit sådär svenskt som det bara kan bli på sommaren. Det verkar dock som att det tar sig och man kan börja vistas utomhus utan att frysa allt för mycket. Solen värmer och folk söker sig mot stränderna.

 

Stränderna var det ja.... Det är mycket man måste tänka på innan man tar sig det. Beach 2017... Yeah right. Too late now, liksom. Eller? 

Rabatter under sommaren!

Rabattkodsidor har därför massor av sköna sommarkampanjer och rabattkoder som passar beach 2017. En ny baddräkt? Nya solbrillor? We got you covered. Men även nya mobiltelefoner, leksaker för barnen och självklart även resor. Det viktigaste av allt är kanske böcker. That oldschool feeling när man plockar fram en bra pocket i hängmattan kan ju vara oslagbar, eller hur? Bokus har en del riktigt bra rabattkoder som ni kan hitta hos oss just för det ändamålet.

 

Är bilen redo för sommarens roadtrip?

Oavsett om du ska ut på en roadtrip med polarna eller en husvagnssemester med familjen är det viktigt att du kollar till bilen (och ev. husvagn) INNAN ni åker. Ja, för att undvika problem på resan alltså... Det kan vara allt från motorolja, mönsterdjup på däcken, bromsklossar eller vindrutetorkare som måste bytas. Låt någon som kan ta sig en titt på bilen och är det något som måste fixas rekommenderas vi att shoppa delarna som behövs själv framför att köpa av verkstaden som oftast tar sjuka överpriser för komponenter. Däckonline, mekster eller mekonomen har delarna du behöver och även dessa butiker erbjuder fina kampanjer för tillfället.

 

Allt under kontroll?

Då så, då kan du med gott mod knäppa en kall och inta ryggläge i hammocken med din nyinhandlade pocket. Grillen kommer att fungera. Bilen rullar, och du kommer glänsa mest av alla på hela stranden. Bra jobbat!

Njut nu av en alldeles fantastisk sommar!

 

Med vänliga hälsningar,

Rabattkodsidor