Blogg

Så får du lägre pris på flyg, hotell eller paketresa.

Oftast så får du din resa billigare om du köper flyget och hotellet separat, således blir paketresor oftast dyrare. Men det är inte heller så konstigt då det kan vara bekvämt på ett annat sätt att bara boka ett paket. Men vi ska ge dig några enkla råd på vägen hur du ska boka din resa till billigaste peng för det är mycket att tänka på.

Här kommer några enkla steg när det gäller att boka ett billigt FLYG:
1. Gå in på rabattkodsidor.se.
2. Gå in på jämförelsesidor som jämför priserna på olika flygbolag, sök fram antingen Momondo eller TripAdvisor på rabattkodsidor.se.
3. Väl när du hittar ett ditt flyg är det viktigt att du inte avisar det dyraste flyg alternativet direkt, för det kan faktiskt bli det billigaste alternativet genom att du letar upp en rabattkod hos rabattkodsidor.se. En rabattkod kan till exempel ge dig 10 % rabatt på hos MrJet, eller 10% rabatt hos Expedia.

Här kommer några enkla steg när det gäller att boka ett billigt HOTELL:
1. Gå in på rabattkodsidor.se.
2. Gå in på jämförelsesidor som jämför priserna på olika hotellbolag, sök fram antingen Momondo eller TripAdvisor på rabattkodsidor.se.
3. Samma sak som med flyget, gäller det att här hitta en rabattkod för ditt hotell. Se vilka alternativ som momondo ger dig som tips därefter går du in på rabattkodsidor.se och söker om det finns en rabattkod för det hotellet som de olika hotellkedjorna kan erbjuda. Till exempel vilka rattkoder erbjuder Hotels, otel.comSembolowcoastholiday, Hotelopia, på vår sajt har vi från 6% rabattkod upp till 20%. Är det fortfarande dyrt med rabattkod?
4. Om det fortfarande är dyrt med rabattkod kan du titta på rabattkodsidor.se erbjudanden. Vi har många bra hotell där vi erbjuder upp till 70 % rabatt. Prova att ta den vägen istället.
5. Hotels.com är till exempel ett företag som har upp till 70 % rabatt på hotell vilket är väldigt bra samtidigt som du kan planera din resa framåt. Hos till exempel Hotels.com kan du samla Rewards-poäng vilket innebär att om du samlar 10 hotell nätter får du en hotellnatt gratis. Det positiva med Hotels.com är också att man oftast får en rabattkod på 15 % som återkommande kund när man efter sin hotellvistelse fyller i gästomdöme på nätet. Liknande poängsystem finns även hos Booking.com där man samlar fem bokningsomgångar för att sedan få 10% rabatt på utvalda hotell. Även Expedia har poängsystem. Med poängsystem planerar du dina resor och på såsätt med en kombination av rabattkod får billigare pris.

Här kommer några enkla steg när det gäller att boka ett billiga paketresor och sista minuten-resor:
Det finns här två sätt att gå till väga. Det ena sättet är att du enligt tipsen ovan gällande flyg och hotell bokar separat och följer instruktionerna där, eller att du följer stegen nedan.
1. Gå in på rabattkodsidor.se.
2. På rabattkodsidor.se kan du gå efter vilket alternativ du tycker känns bäst. Antingen väljer du rabatt med exakt belopp till exempel paketresa med 300 kr i rabatt hos till exempel: MrJet, Seat24 eller Ticket som för närvarande ger 800 kr i rabatt på paketresor med unik rabattkod. Men du kanske föredrar att ha rabattkoden på en processats, då letar du efter de företag som erbjuder det eder kategorin: ”resor och hotell”.


Glöm inte att bort den gyllene regeln:

Vilket är att du inte ska avfärda ett hotell eller flyg från ett företag på momondo / tripadvisor även om det ser dyrt ut. Utan besök alltid rabattkodsidor.se för att ta del av en rabattkod. Då kanske du får just det flyget som det specifika företag erbjöd dig till ett dyrare pris, till det lägsta priset. Exempelvis om du hittar ett intressant hotell som finns både hos Expedia och Hotels.com men att samma hotell är dyrare hos Expedia glöm inte att det hotellet som faktiskt finns hos Expedia och som är dyrare kan bli ännu billigare än Hotels.com med en unik rabattkod från rabattkodisdor.se.