Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Adlibris

Studentlitteratur till grymt pris

Fynda kurslitteratur hos adlibris

Rabattyra på träningsböcker

Mellan 20-60% rabatt på massvis av träningstitlar.

Stilla läslusten med över 10 miljoner titlar

Det råder ingen tvekan om att bokhandelsjätten uppfyllt sin vision om att tillgängliggöra böcker från hela världen. Avtal och samarbeten med tusentals förlag och de största bokdistributörerna i både Sverige, Europa och USA, gör att Adlibris får in närmare 75 000 nya titlar varje dag till sitt redan väldiga sortiment av böcker. Detta är möjligt då all information om böckerna läses in genom ett automatiserat system som gör att de automatiskt dyker upp på hemsidan när de släpps.
Förutom det stora utbudet, drivs de dessutom av att kunna erbjuda de bästa priserna på marknaden. Regelbundet kommer de med nya kampanjer och specialerbjudanden på olika utvalda böcker eller delar av sitt sortiment. Bland annat väljs varje månad en specifik roman eller deckare ut som ”månadens pärla” som säljs till extra billigt pris. Du kan även frossa bland billiga böcker och andra produkter i deras fyndhörna, med upp till 80% rabatt under begränsade perioder och så länge lagret räcker.

Allt för studenten, kontoret och lek- & pysselhörnan

Utöver inbundna böcker, pocket, e-böcker och ljudböcker, finns det mycket mer att botanisera bland hos Adlibris. I kategorin Papper & kontor finner du till exempel allt till hemkontoret, såsom anteckningsböcker, kalendrar, pennor och häftapparanter. Lite otippat finns där även hemelektronik såsom kameror, plus läsglasögon och mobiltillbehör. I kategorin Garn & pyssel finner du, som kan höras på namnet, allt möjligt smått och gott för pysselhörnan. Kanske är det äntligen dags att lära sig att brodera eller köpa stearin till vinterns ljusstöpning? Slutligen har de också en stor kategori Leksaker & spel med roliga pussel, sällskapsspel och film- och dataspel för alla åldrar.
Är du student och har en lång lista med kurslitteratur att köpa hem? Inga problem, i kategorin Student hittar du kurslitteratur inom alla tänkbara ämnen. Att köpa litteratur som du bara använder till en eller två kurser ska inte behöva drabba plånboken så hårt. Detta vet både vi och du. Genom att skapa ett studentkonto på deras hemsida får du därför exklusiv tillgång till erbjudanden och extrapriser. Vad sägs till exempel om att spara 20% när du köper senaste utgåvan av Sveriges Rikes Lag till din juridikkurs?

Eget konto med digitalt bibliotek

Oavsett om du är student eller inte kan du skapa ett kundkonto när du gör första köpet. På Mitt konto kan du till exempel se dina beställningar, avboka en order eller ändra dina kontaktuppgifter. När du har ett eget konto kan du dessutom favoritmarkera varor och skapa en egen Önskelista, så att du enkelt kan navigera kring dina favoritförfattare eller din favoritserie. Du kan även klicka i Bevaka på böcker som har sålt slut eller som inte kommit ut ännu för att få en bevakningslista på ditt konto. När boken finns tillgänglig blir du genast meddelad via e-post. Väldigt fiffigt tycker vi, och tänk vad enkelt det blir att vara först nästa gång en ny Harry Potter-bok kommer ut!
I Mitt konto hittar du även ditt digitala bibliotek där alla de e-böcker, e-singlar och ljudböcker du beställt finns tillgängliga, direkt efter ditt köp. Biblioteket körs genom företagets egna app Adlibris Letto som finns kostnadsfritt för både för iPad, iPhone och Android. Vill du lyxa till det ännu mer kan du slå till och köpa hem den snygga och blänkfria Letto Frontlight och ta del av tusentals böcker i en enda läsplatta.

Snabba leveranser och fri frakt över 99 kr

Dina nedladdningsbara varor finns alltså tillgängliga direkt i ditt digitala bibliotek. För övriga böcker och produkter dröjer det inte heller länge förrän du har dem i din brevlåda eller hos ditt postombud. När du beställer för över 99 kr gäller gratis frakt, och är det under 99 kr läggs det på ynka 14 kr i fraktkostnad. Oavsett vilket kan du räkna med att få leverans inom 2–3 vardagar, beroende på om det du vill ha finns på lagret.
Ett ännu bättre alternativ enligt oss, är deras alternativ Snabbfrakt Miljö. För bara 25 kr får du dina produkter redan nästa vardag och som ett extra plus är alla försändelser klimatkompenserade, vilket innebär att de gör investeringar i projekt som arbetar för utsläppsminskningar. Dessutom är emballaget tillverkat av miljövänliga, återvunna fibrer som i sig kan återvinnas igen – toppen!

Så här enkelt handlar du med rabattkod

Att handla på nätbokhandeln är enkelt, och både betalningen och dina uppgifter är garanterat säkerställda genom deras Trygg E-handel certifiering. För de produkter du vill ha klickar du bara Lägg i kundvagn och trycker sedan på Gå till kassan. Väl i kassan kan du välja mellan att antingen logga in på ditt konto och på så vis får tillgång till eventuella rabatter som är kopplade till ditt konto, eller så slutför du köpet utan att logga in genom snabbkassan. Kom ihåg att klistra in din rabattkod genom att klicka på Använd Kampanjkod.

Studentlitteratur och kursmaterial hos Adlibris

Vi vet hur det är. Man försöker hitta begagnad kurslitteratur som en galning och är dessutom alltid ute i sista sekunden. Kursen börjar om ett par dagar eller kanske till och med redan har börjat och där sitter du utan rätt böcker. Du försöker förgäves hitta en student som tidigare läst kursen och kan tänkas vilja sälja sin bok billigt, men självklart har alla redan sålt sitt ex. Du suckar och surfar in på Adlibris. Du vet att du måste lägga mycket pengar på en bok du knappt kommer titta på. Vi kan i alla fall glädja dig med att vi på rabattkodsidor har varit med om exakt samma sak, och vi tänker hjälpa dig att få alla rabattkoder, kampanjer och erbjudanden som bara är möjligt. Studentlitteratur borde vara mycket billigare än vad det är, men vi gör vårt bästa.

Bokrean hos adlibris 2018

Nu i februari börjar den stora bokrean i Sverige. Självklart kommer det finnas mängder med titlar till helt galet billiga priser. Bokrean är ett återkommande fenomen som är heligt i bokkretsar. Alla vet om att i februari kan man handla billiga böcker. En intressant aspekt på det hela är så klart att vi som driver siten kommer vara extra uppmärksamma på de kampanjer som kommer ut nu den kommande veckan, allt för att presentera färska erbjudanden på bokrean 2018. Framförallt hos Adlibris & Bokus. Det finns även andra sidor som är bra och listar aktuella erbjudanden, här kan du också hitta en Adlibris rabattkod

Adress

Adlibris AB
Adlibrisvägen 1
744 81 Morgongåva
Sverige

Telefon

+46 (0)8 - 441 40 50

E-post

[email protected]

Webbutik URL

https://www.adlibris.com

Social media
Betalningssätt
 • Faktura
 • Direktöverföring
 • Delbetalning
 • Kortbetalning
  • Visa
  • American Express
  • MasterCard
Fraktsätt
 • PostNord
 • Schenker