Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Hotels.com

Garanterat lägre pris på både hotell, flyg, paketresor och gruppbokningar

Det finns få andra bokningssidor som kan konkurrera med Hotels.com. Oavsett om du söker ett centralt beläget hotell för en händelserik storstadsweekend eller ett lugnt och rofyllt hotell för en långresa med sol och bad, så hittar du det du söker på Hotels.com till garanterat bästa pris. Skulle du hitta ett bättre pris på en annan sajt, behöver du bara kontakta deras kundservice så matchar de priset. Vill du spara ytterligare kan du passa på att boka boende och flyg tillsammans direkt via Hotels.com. Du knappar enkelt in när, var och hur länge du vill vara borta och får upp pressade priser på över 1 miljon olika paketresor, flyg och hotell. Är ni en hel grupp som reser och behöver boende för alla på företagsmötet eller kanske på bröllopet eller svensexan? Hotels.com gör att ni slipper allt krångel samtidigt som ni kan spara upp till 30%. Vid gruppbokningar blir ni kostnadsfritt tilldelade en egen expertplanerare och får skräddarsydda prisförslag från olika hotell att välja mellan, till garanterat lägsta pris. Ni bokar tillsammans men betalar separat till hotellet.

Ta del av hemliga priser och samla gratis bonusnätter med Hotels.com Rewards

Det som utmärker Hotels.com är det mycket uppskattade lojalitetsprogram som de tagit fram: Hotels.com Rewards. Det är helt kostnadsfritt och som medlem samlar du Rewards-nätter för varje natt du bor på ett deltagande hotell. Varje gång du samlat på dig 10 nätter blir du belönad med en gratis bonusnatt som du sedan kan lösa in var och när som helst på de många specialutvalda Rewards-hotellen. Som medlem på Hotels.com Rewards får du även tillgång till deras egna hemliga priser. Dessa är exklusiva priser som har avtalats fram med utvalda hotell och är ännu lägre än övriga de andra specialerbjudandena. Vad sägs till exempel om ytterligare 50% rabatt på ordinarie specialpris? Väljer du trots alla fördelar att inte gå med i Hotel.com Rewards kan du även låsa upp de hemliga priserna plus få nys om erbjudanden genom att ladda ner Hotels.com app eller genom att bli prenumerant på deras nyhetsbrev som kommer via e-postutskick.

Ännu fler medlemsförmåner ju fler nätter du samlar

För dig som reser ofta och är medlem i Hotels.com Rewards kan du snabbt bli uppgraderad till silver- eller guldmedlemskap. Silvermedlem blir du redan efter att ha bokat och bott minst 10 nätter under det nuvarande medlemsåret, och efter 30 nätter uppgraderas du till guldmedlem. Med dessa aktningsvärda titlar får du bland annat prioriterad kundtjänst, kan snabbare samla nätter genom specialerbjudanden och du får veta senaste rabatterna och kampanjerna före alla andra. Som Guldmedlem får du även förtur till erbjudanden som enbart är tillgängliga för guldmedlemmar.

Trygg och säker bokning utan bokningsavgifter

Det ingår inga bokningsavgifter när du bokar hotell och i de flesta fall är det även helt gratis att både ändra eller avboka din hotellvistelse. Det enda du behöver göra är att logga in på ditt Hotels.com konto, klicka på den aktuella bokningen och sedan klicka Ändra eller Avboka. Inloggad på ditt konto kan du även passa på att granska alla dina bokningar, skriva ut kvitton och se de hotell och resmål som du sparat som favoriter. Är du tveksam till bokningar som görs online kan vi lugna dig med att Hotels.com garanterar säkra bokningar med teknologi, kryptering och säkerhetsåtgärder som säkerställer trygg förvaring av dina uppgifter. Om du ändå vill boka via telefon eller undrar något kring bokningsprocessen, finns kundtjänst tillgänglig dygnet runt via både telefon och e-post. Hit kan såklart även höra av dig när som helst under din hotellvistelse eller när du kommit hem igen.

Lättanvänd sida med online-verktyg hjälper dig att hitta rätt hotell

Som bokningssida är Hotels.com enkel, tydlig och rolig att använda. Genom att använda deras hotellsökning får du upp tusentals alternativ som du sedan filtrerar utifrån dina behov och önskningar. Gör sedan det bästa valet genom att jämföra betyg och läsa recensioner som tidigare gäster har skrivit. För varje hotell du klickar in på kan du hitta information om allt du kan tänkas vilja veta och lite till. Du kan bland annat se bilder på rummen och poolområdet, få veta om frukost ingår, hur länge receptionen är öppen, vilka rekreationer som finns i närheten och läsa allmän information om orten. Det bästa är nog ändå att det finstilta står skriver klart och tydligt, så att du inte missar eventuella dolda kostnader och villkor.

Företag med passion för resor

Hotels.com grundades redan år 1991 och har vuxit stadigt till en av de ledande bokningssidorna på nätet idag. Företaget har en uppenbar passion för att hjälpa hotellgäster att hitta billigare priser och har sedan starten av sitt lojalitetsprogram givit sina kunder mer än 1 miljon gratisnätter. Med det sagt vet vi att du inte har något att förlora på att boka hos Hotels.com redan idag!

1. Hitta ditt flyg/hotell på Hotels.com och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkod från Rabattkodsidor.se och trycker på ”använd”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på Hotels.com

Att hitta Hotell Behöver Inte Vara Dyrt

Har funderar på att få ett hotell för din nästa semester ge dig ångest? Hur hittar du en som är perfekt när de val som finns? Denna artikel är full av användbara tips som hjälper dig att hitta det perfekta hotellet för dig kan njuta av dig själv fullt ut.

För att spara pengar på en minibar eller Varuautomat på ett hotell, packa en svalare innan du börjar på din resa, och kasta i några sex-pack av läsk eller öl och en flaska vin. När du kommer till hotellet, om du har ett litet kylskåp, är du redo. Om det inte finns ett kylskåp, Använd ismaskinen och din kylare för att hålla saker kylda.

När du har checkat in priser på hotell online, ring Hotellets direktnummer. Ibland kan du få ett bättre pris när du bokar direkt via hotellet istället för via företagets hemsida eller avgiftsfria nummer. Dessutom kan du göra särskilda önskemål under detta samtal, som att begära ett tyst rum eller en spjälsäng.

När du åker på en resa är det en bra idé att boka ett semesterpaket istället för att boka varje tjänst separat. Även om det kan tyckas som om du spenderar mycket mer pengar på en gång, är verkligheten att du kommer att få en billigare hotellvistelse än du annars skulle.

Bo på hotell med familj

För att hjälpa din familj att komma in på hotellet så bekvämt som möjligt när du drar in för en sen natt incheckning, dra bilen under Porte cochere, och lämna motorn igång medan du går in för att checka in. Även om du inte har tur nog att få ha ett rum nära fronten och måste köra till en annan entré, minimerar detta den traipsing som de har att göra.

Tillbringa lite tid att läsa online recensioner av hotell kvar av riktiga kunder innan du gör en bokning. Dessa recensioner är ofta din bästa informationskälla, eftersom de är skrivna av människor som faktiskt har bott på hotellet. Var noga med att uppmärksamma de senaste recensionerna, eftersom hotellet kan ha redan behandlat äldre klagomål.

Ta reda på när inchecknings tiden i förväg. Vissa människor hamnar väntar på sitt rum är fortfarande inte redo. Ring och fråga om det är okej för dig att anlända innan incheckningen.

Om du vet att du kommer att behöva ringa telefonsamtal från ditt hotellrum, kontrollera att du kommer att ha gratis Wi-Fi-tjänst. Hellre än att använda i rummet telefon, och få debiteras en arm och ett ben, använda en Internet telefontjänst som är gratis. Till exempel, både Skype och Line är möjligheter.

Kostnaden för ditt hotell kommer att variera beroende på när du bokar rummet. Rummen på hotell är prissatta beroende på tillgänglighet. Detta kommer att ge dig det bästa priset på ditt rum.

Erbjudanden på hotellnätter

Om du letar efter erbjudanden på ett hotellrum, kan du behöva gå direkt till källan själv. Många hotell lägger inte upp annonser över hela Internet som erbjuder rabatter. Du måste oftast hitta dem själv. Ring bara potentiella hotell och fråga dem om de har några erbjudanden eller rabatter.

Räkna ut vad som kommer med ditt hotell. Ta reda på om hotellet erbjuder bättre buller kontroll och utsikt på ena sidan. Fråga dem om närliggande kollektivtrafik, restauranger, och om de är nära någon underhållning eller affärsområden. Du bör också ta reda på vilken typ av grannskap de är i och vad deras miljöpolitik är.

Var medveten om inchecknings-och incheckningstiderna för det hotell du bor på. Om du anländer för tidigt, kanske ditt rum inte är redo, och du kan behöva vänta några timmar för att komma åt den. Om du inte checkar ut av den utsedda tiden kan du debiteras för en extra dag. Att veta Hotellregler när det gäller checka in och checka ut tider kan spara dig några försämation.

Det är oerhört frustrerande för dig att checka in på dina barn för att komma fram till ett hotell som väntar på en pool och/eller andra aktiviteter bara för att upptäcka att det inte finns någon.

Bo tryggt och säkert på hotell. Resenärer till hotell är ofta rånade även när de är inne i rummet. Använd varje lås Hotellet tillhandahåller, inklusive handtaget lås, kedja och Deadbolt. Hotell är en magnet för skumma karaktärer som vill utnyttja människor som reser med en massa pengar och värdesaker.

Om Wi-Fi är en mycket viktig bekvämlighet och du funderar på att spara lite pengar på din hotellvistelse, skulle det vara en bra idé att bo på någonstans som är mid-level. Även High-End hotell kan vara lite cozier, de brukar ha en avgift för Internet användning.

Undvik att sova under Hotellets överkast. Överkast är oftast inte rengöras så ofta som lakan eller filtar under. Det kan vara en hel del osynliga bakterier och bakterier. Ta bara bort sängen.

Att vara en ”grön” hotellgäst, kontrollera ditt badrum Counter och säng för en skylt om hur man håller pigor från att ta dina handdukar bort varje dag. Vanligtvis, om du hänga dina lakan upp, kommer de att stanna i rummet, men om du lämnar dem på golvet, kommer pigor ta dem och ge dig rena sådana.

Denna artikel ger dig information du behöver för att göra det bästa erbjudandet i Hotell Bokningar. Ta dig tid att göra dina läxor. Se över dina val och gör ett noggrant urval.