Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Lensway

Som hos optikern fast större, snabbare och billigare med en lensway rabattkod

Lensway säljer ett stort sortiment med i princip alla typer av mjuklinser och glasögon, så valet är helt upp till dig vilket du trivs bäst med. Är du en aktiv person som föredrar friheten som linser ger, kan du välja mellan till exempel endags-, vecko-, eller månadslinser, och för dig med åldersynthet finns specialslipade progressiva linser. För den äventyrlige finns till och med färgade linser hos Lensway som förstärker din naturliga ögonfärg eller kanske rent av ger en helt ny ögonfärg. Föredrar du istället enkelheten med glasögon finns även det i ett stort urval, såsom avståndsglasögon för både när- och översynthet, läsglasögon, terminal- och progressiva glasögon. När du valt det glas du behöver finns sedan ett stort utbud av bågar i alla möjliga former och färger så att du kan välja ett par som passar just dig.

Många sätt att få billigare brillor med en lensway rabattkod

Här på Rabattkodsidor listar vi ständigt de senaste kampanjerna och erbjudandena som finns hos Lensway. Vad sägs till exempel om 50% rabatt på ordinarie pris i deras ständigt uppdaterade Outlet? Genom Lensway kan du dessutom boka in prisvärda synundersökningar på ner till 100 kr med samarbetande optiker. Du får ett köpebevis som du helt enkelt ger till optikern som betalning och kan på så sätt spara hundralappar. Som kund kan du också enkelt skapa ett Mina Sidor-konto där du bland annat kan spara dina recept, upprepa tidigare beställningar, samt spara dina favoritprodukter. Med Mina Sidor får du dessutom företräde till exklusiva specialkampanjer och erbjudanden på produkter till ännu lägre pris. Går du också med i flygbolaget Norwegians belöningsprogram Norwegian Reward, får du ytterligare 10% rabatt på linser och glasögon, plus samlar poäng att använda vid köp av flyg genom Norwegian.

Garanterat bästa pris och kundnöjdhet

Att kunden blir nöjd är högsta prioritet för Lensway. Det kanske är något som många företag påstår, men hos Lensway bevisas detta genom generösa garantier. Till exempel får du genom deras nöjdhetsgaranti en prova utan risk-period där du gratis kan skicka tillbaka dina nya brillor eller linser inom 3 månader ifall något inte känns bra och antingen få pengarna tillbaka eller byta vara. Detta innebär 100% öppet köp & returrätt för alla produkter. Lägg sedan på 2 års produktgaranti – inte illa! För att erbjuda bästa pris är Lensway också noga med att ständigt uppdatera sin prissättning så att priserna hålls på rimlig nivå. Skulle du ändå hitta ett bättre pris någon annanstans så lovar Lensways att matcha priset så att du kan köpa till samma pris hos dem.

Direkt hem till dig inom 24 timmar

Tack vare sitt stora lager skriver Lensway att 95% av alla beställningar på linser och solglasögon skickas inom 24 timmar. För glasögon och ovanligare styrkor är leveranstiden något längre, ca 1–3 veckor. För att underlätta för dig som kund erbjuder Lensway dessutom en kostnadsfri ompaketering av dina produkter för att öka chansen att du får din beställning direkt hem i brevlådan. För att säkerställa ifall ompaketering är möjligt för din beställning och hur lång leveranstiden blir rekommenderas det att du kontaktar deras kundservice. Lensway är för övrigt certifierad av Trygg E-handel och erbjuder en mängd förmånliga betalningsmetoder. Till exempel kan du välja den smidiga vägen med en gratis faktura och betala inom 14 dagar, betala direkt med kortbetalning eller delbetala större beställningar.

Svenska mästare i service

Utöver att använda deras väldigt lättnavigerade hemsida för att beställa produkter, kan du även lägga en beställning genom att kontakta Lensways kundservice som är öppen alla dagar i veckan året runt. Det bör såklart även tilläggas här att Lensway hela 3 gånger har vunnit guld i SM i Telefoni & Kundservice inom klassen Handel & Support, före vassa konkurrenter såsom H&M och Sector Alarm AB. Nyckeln är kanske att alla deras kundservicemedarbetare är utbildade inom synfel, kontaktlinsbärande och glasögon, och på så vis kan hjälpa dig med allt från hur du reklamerar ditt köp till vad du behöver tänka på när du väljer glas.

Hjälper och inspirerar över 1 miljon kunder till att se bättre

Sammanfattningsvis kan nog ingen säga att de missat Lensway, tack vare deras passion att erbjuda synkorrigerande lösningar till bästa pris, snabbt och enkelt på nätet. Företaget har växt från en banbrytande affärsidé av två studiekamrater på Luleå Universitet till en av de främsta e-handlarna inom optik. Nyckeln till deras framgång är utan tvekan deras kontinuerliga strävan efter att skapa så nöjda kunder som möjligt. Sedan starten år 2000 har över 1 miljon människor fått hjälp till bättre syn och antalet kunder fortsätter stadigt att växa. Bli en av Lensways alla nöjda kunder redan idag och få dina nya linser i brevlådan redan imorgon till ett svårslaget pris!

Lensways outletsida. Här hittar du erbjudande med mellan 30-70% lägre priser än normalt. Här kan du verkligen fynda, det finns allt du kan tänka dig till riktigt schysta priser.

De erbjuder snabb leverans, original produkter, linsgaranti, öppet köp, personlig service och betalning med faktura. Lensway har ett stort utbud av olika märken de kan erbjuda inom linser, glasögon och solglasögon. Välj bland olika bågformer när du ska köpa glasögon eller solglasögon. Deras utbud är av ytterst högsta klass i jämförelse med andra onlinebutiker inom samma bransch.  Lyxigt!

Hur gör jag för att använda en rabattkod hos lensway?
Se nedan:

1. Hitta dina kontaktlinser eller glasögon på Lensway.se och klicka sedan på köp.
2. Se om något av de tillbehör som visas är intressant eller gå direkt vidare till kassan för att handla.
3. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på använd.
4. Du kan nu se ditt rabatterade pris som visas i varukorgen.

(Ibland har vi inte alltid just rabattkoder för de utvalda butikerna, men vi jobbar hårt för att få tag i dem. Har vi inga, ser vi till att hitta andra kampanjer som du som framtida kund kan tjäna pengar på)