Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Zooplus

50kr rabatt på Royal Canin hund

50kr rabatt på Royal Canin hund och kattfoder (ej vet diet

Vinterrea -20%

Upptäck vår vinterrea med billiga kap för din favorit! Vi har satt ner priserna på flera säsongstillbehör och massor av andra produkter + att vi ger dig 20 % extra rabatt när du använder dig av koden: VINTERREA
Kolla in och spara stort!

10% rabatt i hela shoppen

Ange rabattkoden SE-DEC-10 i kassan för att ta del av erbjudandet

Erbjudandet gäller för beställningar över 699kr till och med 30.12.2019. Koden kan inte kombineras med andra kupongkoder eller rabatter.

10% rabatt på allt från Concept

Concept for Life hund- och kattmat anpassar sig till ditt djurs olika behov i olika livsfaser och har alltid en lösning. Det är en skräddarsydd kost, utformad att passa olika kroppsstorlekar, livsstilar, åldrar och speciella behov. Concept for Life är ett säkert kort för alla som vill vara säkra på att husdjuret tillgodoses med rätt näringsinnehåll, oavsett vilka behov det har.

20% rabatt på tillbehör

20% rabatt på tillbehör. Gäller inte för fästingmedel, hö & kattsand.

20% rabatt på toppsäljande foder

20% rabatt på toppsäljande foder för hundar och katter.

10% rabatt på hund- & kattsnacks

Är det dags att fylla på förråden med godsaker till din katt eller hund? Passa på – just nu får du 10% rabatt på alla hund- och kattsnacks! Erbjudandet gäller till och med 17.05.2019. OBS! Endast en rabattkod per beställning.

Mer om Zooplus

Zooplus grundades 1999 och finns idag representerade i 28 länder runt om i Europa. De har satsat mycket på att kunna erbjuda förstklassiga produkter till djurägare och att erbjuda sina kunder bästa möjliga service. Totalt finns över 5000 produkter på Zooplus lager redo att skickas iväg. Hos Zooplus beställer du snabbt och enkelt dina produkter på nätet och sedan levererar Zooplus varorna till dig så snart som möjligt. Sedan Zooplus grundades för 17 år sedan har de skickat närmare 50 miljoner paket till fler än 6 miljoner kunder över hela Europa.

Zooplus har ständigt erbjudanden, kampanjer och rabatter på en stor mängd husdjurstillbehör. Du kan till exempel ta del av specialerbjudanden på olika produkter, samla poäng med Zooplus bonusprogram, fynda utgående modeller eller köpa ekonomipack till extra låga priser. Du får alltid fri frakt hos Zooplus om du handlar för minst 499 kronor.

Billig hundmat

Hunden är människans bästa vän sägs det, och därför förtjänar våra älsklingsdjur massor av kärlek. Att äga hund är dock dyrt och kräver ett stort ansvar. Man måste ta regelbundna promenader och se till så hunden får stimulans. Man måste även hålla efter klor och i vissa fall även päls. Hundar är lekfulla vilket är väldigt charmigt men i vårt land måste vi också vara uppmärksamma då hundar väldigt lätt får fästingar när de springer runt i högt gräs, buskar eller skog. Man kan därför vaccinera sin hund mot sjukdomar som fästingar bär på. Sedan kommer matfrågan. Hundmat är inte gratis, men det går helt klart att spara pengar även på kvalitativ hundmat. Ett sätt att göra det är att handla på nätet istället för i butik. Zooplus har alla välkända märken när det kommer till hundmat!

Fiskar och akvarium