Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Albrekts Guld

Om Albrekts Guld

Deras affärsidé redan från 1977 då det grundades har varit att handla direkt från tillverkarna. Detta för att dom ska kunna erbjuda dej som kund det absolut bästa priserna! Mellan åren 1988-1992 hade dom till och med företaget en egen diamantgruva i Brasilen. Och det va såklart för att kunna kapa bort onödiga mellanhänder.

Handla hos Albrekts Guld

Att handla hos dom är busenkelt. Du letar enkelt upp din vara du vill köpa, välj antal och storlek om det behövs. Vill du gravera din vara klickar du även i det. När du har plockat på dej allt du vill köpa klickar du sedan på Till kassan. Kontrollera dina varor, fyll i dina personuppgifter så hämtas din adress upp automatiskt.

Oavsett hur mycket du handlar betalar du bara 39:- för frakten. Har du köpt en present kan du även få den inslagen. Detta betalar du en lite tilläggskostnad på 29:- för.

Välj själv om du vill betala direkt med kort eller betala med faktura. Passar delbetalning dig bättre finns självklart det alternativet också!

Företagskund

Är du som företagare på jakt efter årets jul eller sommarpresent? Då tror jag du har hittat precis rätt. Ta kontakt med dom och du kommer få hur bra hjälp som helst! Med rutin och kontaktnät kommer du som kund att få det absolut bästa priset du kan. Och det bästa av allt, dina anställda kommer bli överlyckliga!

Älskar Du Guld? Om Så, Detta är För Dig

priserna på guld har varit på uppgång nyligen men kan fluktuera dag till dag. Fortsätt läsa att lära sig grunderna i guldmarknaden.

Innan du gör något med guld, vara det att köpa eller sälja, måste du bli kunnig om hur prissättningen fungerar. Metallpriser fluktuerar hela tiden, så du behöver veta priset på en viss dag för en transaktion. Du måste också betala mer än smält värde, men du kommer att sälja under smält värde.

Titta på att sälja guld på Internet. Guld handel behöver inte nödvändigtvis ske på en anläggning med väggar. Dra nytta av webbplatser som gör att du kan sälja guld. Kontakta webbplatsen och de skickar ut ett frakt paket så att du kan skicka ditt guld. Så snart dina objekt har verifierats får du en lämplig betalning.

När du köper guld, är det viktigt att ställa en ganska strikt tidsplan för leverans av din metall. Om detta inte är möjligt, se till att du får ett skriftligt kontrakt som beskriver när objekten kommer fram. Bekräftelsen ska innehålla en uppskattning av leveransdatum. Gå inte igenom en beställning utan denna dokumentation.

Det är viktigt att investera i rätt typ av guld när du gör det för din pension. Guldet måste vara godkänt av IRS. Exempel på godkända guld är Bullion bars eller guldmynt. Guldtackor är ett bättre köp än mynt eftersom de är mer benägna att behålla sitt värde.

Priset på guld varierar mycket

Du kan få varierande priser beroende på hur du säljer den. Vissa köpare, inklusive en hel del privata säljare och pantbanker, bara bryr sig om smält värde. Låt inte detta hämma dig, eftersom du hittar rätt köpare så småningom.

Om du skickar iväg guld per post, se hur mycket det är att få det tillbaka till dig om erbjudandet inte är så bra. Många företag annonserar Inga fraktkostnader, men de döljer ofta stora expeditionsavgifter i det finstilta. Var säker på att du vet exakt vad dessa avgifter kommer att bli.

Se till att du vet exakt vad du har. Bara för att något ser ut som guld betyder inte att det är värt guld vikt. Vissa smycken är en sammansatt av ett antal olika metaller. Mindre guld, desto mindre värde. Detta gäller också objekt som är just pläterade. Om du inte är säker på värdet av dina objekt, bör du ha dem bedömas innan du försöker sälja.

Ett billigt och enkelt sätt att se om ett objekt är guld är med en vanlig hushålls magnet. Om pjäsen är äkta guld, kommer magneten inte dras till den. Ibland hittar du ett lås för att vara något fast, men allt annat är klädd. Magnet testet är enkelt och effektivt för detta ändamål.

Läs igenom det finstilta i kontraktet

Gå över det finstilta som är i alla köpeavtal. Detta är särskilt viktigt om du väljer att sälja några av dina guld objekt genom ett mail-in-program. Du kommer då att veta hur mycket av din vinst som kommer att gå till avgifter och provision.

Prata med bolagsverket innan du säljer ditt guld till en smyckesbutik, återförsäljare eller guld köpare. Den har grundläggande företagsinformation om dem, tillsammans med klagomål och recensioner från dem som har behandlat dem. Var uppmärksam på om någon av klagomålen inte avgjordes på ett tillfredsställande sätt. Alltför många klagomål är ett varningstecken och det är ett företag som du bör definitivt undvika.

Var noga med att lära sig hur du kan testa graden av guld du funderar på att köpa. Renheten är rankad i karats. Ju mer karats, desto mer guld är värt. Du kan inte lita på stämpeln med karat. När du vet hur man testar guld, kommer du att se till att du får bra kvalitet.

Forskning alla som köper guld från dig. Om du planerar att sända guldet ur staten, är detta ännu viktigare. Företag som köper guld bör listas med din lokala bolagsverk, där du kan ta reda på om klagomål lämnas in mot ett företag.

Att investera i guld kan ge bra avkastning

När du väljer att fortsätta investera i guld, måste du ta en långsiktig strategi. Detta innebär att du inte ska bara köpa guld om priset är högre än vanligt. Du bör faktiskt vänta tills priserna sjunker för att göra en smart investering. Du kan få en mycket bättre avkastning på din investering om du köper och säljer i rätt ögonblick.

Många bra erbjudanden kan hittas offentligt för guld köp. Du bör dock vara medveten om risken med denna typ av köp. Det är en bra idé att få en värdering för mynt först. Om du hittar en person som vill sälja ett guldmynt billigt och du är ganska säker på att myntet är verkligt, kan du köpa den och hoppas på det bästa.

Du bör veta i förväg att du inte kommer att få hela värdet av ditt guld. Guld handlare måste göra en vinst precis som alla andra. De är i det för att tjäna pengar, så de behöver utrymme i köpeskillingen för att göra just detta. Beroende på köparens särskilda behov och situation, kan han eller hon bara kunna erbjuda dig halv till tre fjärdedelar av ditt guld nuvarande marknadsvärde.

Om du vill investera i guld men inte har en massa pengar upfront som är okej. Det är inget fel med att börja med en liten bit. Plocka upp enstaka mynt eller gamla smycken en efter en. Du kommer att se din guld portfölj växa med tiden till en trevlig stor hög med dyra guld.

Det spelar egentligen ingen roll vad resten av marknaden gör; guld kommer alltid att vara populär. Detta innebär att du kommer att kunna göra en vinst oavsett marknaden är grov eller hausse. Att flexibilitet är en viktig anledning till att guld är bra att handla, men du måste fortfarande veta en strategi eller två för alla typer av marknader.

Om du säljer flera guld objekt, se till att de är åtskilda av karat värde. Detta kommer att säkerställa att du är korrekt betalt för ditt guld. Som exempel, ett 18 karat halsband av guld är betydligt mer värdefull en ring av samma karat värde.

När du säljer guld, glöm inte att ta med ditt ID. Guld är ett stort mål för tjuvar som vill göra anständiga pengar. För att hjälpa till att bekämpa guld-tjuvar, kom regeringen upp med en lag som anger om du handlar med guld måste du visa legitimation. Med hjälp av denna taktik, kan stulet guld lättare spåras tillbaka.

En bedömning är det snabbare sättet att bestämma värdet på ditt guld. Du kommer sannolikt att behöva betala en avgift för en bedömning. Men, bekostnad av en bedömning kan betala för sig själv om det håller dig från att luras av en återförsäljare.

Köp aldrig guld med högre premie. Ju mer du hamnar betalar utöver bas spotpriset på ditt guld, desto högre kommer priset att stiga i framtiden för dig att göra en vinst. Det bästa sättet är att hitta ett erbjudande med den lägsta premien så att du kan maximera avkastningen på din guld investering.

Det bästa sättet att minimera påverkbara kostnader och Premier i guld investera är att köpa den största (hög vikt) guldtackan du har råd med. Medan du kommer att betala mer i början, kommer dina Premier vara lägre och du får en större avkastning. Värdet av jubileumsmynt guldmynt är typiskt högre än normalt guldmynt, eftersom de är mer samlarobjekt, snarare än att bara vara uppskattad för deras guld innehåll.

Lär dig om guldets renhet

Innan du köper guld, måste du förstå dess renhet. Nästan rent guld skulle vara 24 karats; som är. 999 i produkten som guld. 22 karats representerar 92 procent renhet. En nio-karat pjäs är bara 38 procent ren, och resten är en annan typ av metall.

Aldrig köpa guld från en individ eller företag som kalla kallade du fick ett kallt samtal. Många gånger solicitors försöker bara stjäla den från dig. Ge aldrig ut någon personlig information och skär konversationen så kort som du kan.

Om du vill köpa eller sälja guld, bör du bekanta dig med guld marknaden i Europa. Många bitar använder dessa markeringar i stället för karat värde. 750 är densamma som 24 karats, 585 är densamma som 18 karats, och 417 är samma som 14 karats. Memorera dessa siffror gör det lättare att bedöma en bit värde.

För att dra nytta av denna marknad, måste du veta allt om marknaden och du måste sätta upp mål för dig själv. Använd den information som erhållits här för att säkra din hålla på marknaden guldmarknaden.