Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Apotea

Rabatt eller kampanj hos Apotea.

Vilket det än är så hoppas vi att du ska hitta de hos oss. Den här butiken är något utöver det vanliga, Sveriges allra första apotek som inte har någon butik alls utan enbart fokuserar på att finnas online. De jobbar stenhårt för att underlätta vardagen för dig som blir kund eller är kund hos dem. De har ett riktigt stort sortiment och räknas som fullskaligt apotek fast online. De har det mesta du kan tänka dig som berör din kropp, inte enbart läkemedel. Inte nog med det, de är också en certifierad e-handel. Vilket betyder att du kan handla tryckt utan att fundera på att bli lurade. Helt enkelt en riktigt kvalitetstämpel. Du kan till och med hämta ut recept hos dem. Fast allt sker alltså online. Men en enkel signering via mobilt-bankid så har de fått det här att fungera.

Rabatterat pris på varor.

Om ni klickar er vidare på till kampanjen där uppe så kommer ni att hitta massor utav varor som har tillfälliga kampanjpriser på apoeas kampanjvarusida. Där finns allt från rabatterade hudkrämer till proteinshake.s och tandkräm. Eller varför inte något till vuxenmyset, Nässpray eller rabatterade skosulor.

Andra Kampanjer hos Apotea

En annan bra sak de erbjuder är frakfria alternativ vid beställning. Använder du dig av standardfrakt behöver du alltså inte betala något för det. De erbjuder också alltid öppetköp i 14-dagar (gäller dock inte för läkemedel)