Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Apotek Hjärtat

Vad erbjuder Apotek hjärtat?

Eftersom de är ett apotek och inte bara en onlineaktör så finns det massor av både produkter och tjänster att använda sig av när man vänder sig till dem. Några va de tjänster man kan tänkas sig att använda är rådgivning för läkemedel. Även blodtrycksmätning, födelsemärkeskontroller, Medicinsk öronhåltagning. I produktsortimentet hittar du massvis av kategorier och även kampanjer. Vi pratar produkter som hjälper dig med allergi, hudvård, fotvård, intimvård, munvård och mycket mer än så. Ja, det är väl i stort sett allt man behöver när man ska handla på ett apotek.

Du kan även hitta produkter som hjälper dig att ta hand om dina husdjur, så även de kan få vara friska. Sist men inte minst så erbjuder Apotek hjärtat även försäljning av receptbelagd medicin. Du loggar enkelt in med mobilt BANK-ID för att kunna ser dina recept och beställa de online. Antingen fraktfritt hem till brevlådan eller till ombud. Man kan också välja att få det levererat till något av deras apotek.

Sverige släppte möjligheter till e-handel för apoteken

Som vi nämnde lite kort tidigare så var starten till det här apoteket när Sverige bestämde sig för att avskaffa monopolet på apoteksprodukter. Det fanns så klart ett mål med varför man bestämde detta. Några aspekter man kan tänka var att man ville öka tillgängligheterna på läkemedel, få till en bättre servicenivå och billigare priser. Det hela kan vara enklare att uppnå om man börjar skapa en bransch med konkurrens. Man sålde ut ungefär hälften av alla apotek som man ägde, ca 460 av 900 stycken.

Det hela öppnade alltså upp för konkurrens och en stor del till att vi har ett flertal aktörer idag som säljer receptbelagd medicin på internet kan vi ganska lätt härleda till detta. Man vill så klart ge kunderna högre tillgänglighet, bra priser och snabbare service. Vilket man enligt mig enklare kan uppnå genom försäljning på nätet. Vi kunder får en högre möjlighet att handla på udda tider tillexempel. Priserna borde kunna hållas lite lägre då lagerlokaler normalt är billigare än lokaler mitt i en stadskärna.

Snygg webshop

Apotek hjärtat rabattkod

Vi gillar deras webshop, snygg & enkel att handla ifrån.

Självklart tryggt & säkert

Det känns nästan som en självklarhet att om du får sälja receptbelagd medicin på internet så borde det innebära att man är en stor aktör på marknaden som går att lita på. Vi ser att de är med i Trygg-e-handel som är en slags stämpel på att det går att lita på det här företaget. Ibland blir man granskad via provköp och liknande för att dubbelkolla att man verkligen håller det man lovar. När man är stor så gäller det att på samma sätt ta ansvar och göra det man ska. Vi litar på apotek hjärtat. Det hoppas vi att du också kan göra.

Rabatt på läkemedel med högkostnadsskyddet

Precis som när du handlar vanlig receptbelagd medicin så gäller det så kallade högkostnadsskyddet även hos Apotek hjärtat online. Genom en slags säkerhet kliver Sverige som land in och hjälper till om kostnaderna för läkemedel skulle bli för höga. Det innebär att om du har en kostnad över 1125kr per 12-månaders period så kommer du att få rabatt på nästa köp du göra. Tänk på att det endast är läkemedel du köper på recept som innefattas av detta. Den person som är bosatt eller anställd i Sverige har rätt till den här rabatten. Om du vill dubbelkolla om ditt läkemedel ingår i detta så kan du kontakta något som kallas för läkemedelsupplysningen på läkemedelsverket.

Visualisering av högkostnadsskyddet

0 – 1124 kr 0 % rabatt

1125 – 2146 kr 50% rabatt

2147 – 3989 kr 75% rabatt

3990 – 5521 kr – 90% rabatt

5522kr – Frikort – Gratis

Information

”- Du betalar som mest 2 250 kronor under en 12-månadersperiod.

– Upp till 1 124 kronor betalar du allt själv, sen får du stegvis ökande rabatt.

– Högkostnadsperioden gäller 12 månader räknat från första inköp.

– Högkostnadsskyddet höjdes från 2 200 kr till 2 250 kr 1 januari 2018. Du som hade en pågående högkostnadsperiod får automatiskt dina tidigare inköp överflyttade till den nya högkostnadstrappan. Om du redan hade uppnått frikort vid årsskiftet behåller du det resten av 12-månadersperioden.” – från apotekhjartat.se

 

När Det Gäller Sömnlöshet: De Bästa Teknikerna

Har sömnlöshet negativt påverkat dina dagar och nätter? Är du så trött att du känner dig som en zombie? Kämpar du försöker sova varje kväll? Använd följande tips för att äntligen få dig av sömnlöshet för gott.

Receptbelagda sömn stöd bör endast övervägas när allt annat fungerar. Tala med din läkare om vilken produkt som kan vara rätt för dig.

Försök gnugga på magen. Stimulera magen området genom att gnugga det kan bidra till att främja sömn. Det hjälper dig att slappna av och kan främja matsmältningen.

Andning är a och o för att slappna av

Öva andning i sängen. Andas djupt kan verkligen slappna av hela kroppen slappna av. Detta kan ge dig äntligen hitta den sömn du vill. Ta långa och djupa andetag för en stund. Andas in genom att använda näsan och använda munnen för att andas ut. Du kanske upptäcker att du är sömnig inom några korta minuter.

Konsumera inte vätskor inom två till tre timmar före sängen. Detta kan verkligen hjälpa din sömnlöshet ta tag, så undvika alla drycker under de senaste tre timmarna av din dag.

Magnesium hjälper massor av människor att få bättre sömn. Magnesium stimulerar hälsosam sömn genom att påverka dina signalsubstanser. Livsmedel som är höga i magnesium innehåll är svarta bönor, svarta bönor, svarta bönor, och svarta bönor. En annan fördel med magnesium kosttillskott är att det minskar muskelkramper.

Se till att enbart försöka sova när du är trött

Det är definitivt svårare att somna när du inte är trött. Om du arbetar någonstans där du bara sitter runt, ta täta pauser och flytta runt hela dagen. Att få lite extra fysisk aktivitet genom träning under dagen hjälper dig att känna dig mer sömnig på natten.

En sak som du måste tänka på när man försöker slå sömnlöshet är att inte tvinga sova på dig själv. Du kan dra nytta av att bara på väg till sängs när du känner dig trött i stället för att försöka följa ett regelbundet schema som inte motsvarar din interna klocka. Detta kan tyckas vara motsägelsefulla råd, men tvingar dig att somna i en tid när du inte är trött är bara meningslöst.

Gå till sängen vid samma tidpunkt varje kväll. Du kanske inte tror det, oavsett om du gillar det eller inte. Din kropp är som bäst när det är på ett schema att följa. Om du sover vid en viss tidpunkt, din kropp kommer att slappna av och kommer att förvänta sig att varje natt.

Motion kan avsevärt förbättra längden och kvaliteten på din sovande förmåga. Se till att du är klar tränar ca 3 timmar före sängen för att undvika det negativt påverkar din sömnmönster.

Platsen du sover ska vara välkomnande

Ta en bra titt på din sovande yta. Är dina lakan och trevligt? Har dina kuddar ge stöd du väl? Är din madrass obekväm eller Gammal och slapp? Du måste få en ny säng och sängkläder om du inte är bekväm. Detta kommer att hjälpa dig och sömnig.

Läs allt om biverkningar och faror av sovande mediciner innan man beslutar att ta dem. Sömntabletter kan hjälpa under en kort tid, men innan du tar dem bör du tala med din läkare. Du bör försöka läsa upp om farorna och biverkningar.

Motion bör hjälpa dig att få mer sömn på natten, men bara om du gör det mer än ett par timmar innan du sover. Att få motion på morgontimmarna är nog bäst. Du behöver inte din ämnesomsättning revved upp strax innan sängen. Målet är att uppnå en naturlig kropp att sakta ner på egen hand.

En bra massage innan läggdags är till hjälp. Det gör att din kropp och dina muskler. Prova att handla kvällar med din partner varje kväll så att du båda kan få bra sömn. Helkroppsmassage är onödiga, men 15 minuters fot meddelanden kan vara allt du behöver.

Undvik kaffe och andra koffein-källor

Du vet säkert redan att koffein kan orsaka sömnlöshet. Koffein är ett stimulerande som är populärt och stör sömnen. Du är förmodligen inte vara medveten om hur tidigt du ska sluta med koffeinhaltiga drycker. Om sömnlöshet är ett problem för dig, du bör inte inta koffein senaste två på eftermiddagen.

Dricka varm mjölk innan du slår i verkligen hjälper dig att få en god natts sömn. Mjölk innehåller naturliga sömnmedel i det som kan leda till sömn.

Din sömn miljö kan orsaka din sömnlöshet. Är ditt rum svalt, tyst och saknar ljus? Om det finns externa ljud du har ingen kontroll över, Använd en vit brus anordning för att försöka maskera den. Fläkten är också att se till att du sval. Använd gardiner eller bära en sömn mask för att eliminera ljus.

Drick inte vätskor ungefär tre timmar före liggande. För mycket att dricka kommer att vakna du urinera hela natten. Att komma upp regelbundet kommer att bråka med din sömn. Drick den början hälften av din dag och undvika drinkar på natten.

Sömntabletter

100mg av en 5-HTP tillägg kan hjälpa dig att somna. Detta läkemedel har varit kända för att hjälpa dem som har depression sova bättre nattliga. Tala med din läkare innan du försöker detta så att de kan övervaka dosering nivåer.

Om halsbränna orsakar problem när du går till sängs varje natt, tala med din primärvården läkare. Om detta är vad som händer med dig, kontakta genast läkare.

Visste du att du inte är för gammal för att bli rockade att sova? Rock försiktigt i en stol för ett par minuter att slappna av din kropp och ditt sinne.

Ditt sovrum måste vara en god natts sömn också beror på miljön för att sova. Se till att det inte finns ljus in i rummet genom Windows. Persienner är inte blockera ut ljus. Mörka gardiner är bra att täcka persienner kan hjälpa det.

Ät dig till sömn

Ett mellanmål som är hög i kolhydrater kan hjälpa till med sömn processen. Detta orsakar blodsockret att gå upp och ner, vilket gör dig trött.

Gör ditt rum är mörkt. Forskning har visat att mörker gör det lättare att slappna av och sova. Även svagt ljus från gatubelysningen kan göra det tufft att få sova.

Du behöver inte ta itu med sömnlöshet längre!