Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Bangerhead

Här finns verkligen det du behöver inom skönhet & hårvård.

Här har vi butiken som verkligen vill visa att de bryr sig om det ämne de är verksamma inom. Det finns fler än 20 000 produkter för ditt hår, din hud… smink och parfym. De går själva ut och säger på sin hemsida att de har allt som finns inom skönhet. Besök @bangerhead på instagram för att samla lite inspiration.

Bangerhead rabattkod

Vi märker av en härlig filosofi när vi tittar lite närmare på hemsidan. De älskar sina kunder och delar med sig av att det är viktigt för de att kunderna är nöjda. Du får gärna lite extra erbjudanden och förmåner. En del i det är att skapa ett konto på hemsidan för att inte missa några special kampanjer eller billiga produkter. Så gör som tusentals andra, shoppa och registrera dig i bangerheads webbshop.

Så gick det till

Vi backar tillbaka bandet till år 2008, det är då varumärket grundas. Till en början handlade det enbart om en smalare nisch vilket var hårvård. Numera har det utvecklats rejält och snabbt till att innefatta ett stort imperium av skönhetsartiklar. En av grundarna heter Thomas Grabe och han berättar i en artikel från dagensanalys.se att sidan gick live i december 2008. Dvs slutet på året. Det hela började när grundarna pluggade i Uppsala och Stockholm. De började direkt med att outsourca lagret och på så sätt kunde fokus ligga på försäljningen istället för att lägga onödig tid på att bara packa varorna. På sju år lyckades de ta butiken från 0 – 70 miljoner i omsättning. Det tycker vi är imponerande och lyfter på hatten och säger bra jobbat.

2013 når man 100 000 nöjda kunder

Redan efter 5 år har man sålt produkter till över hundra tusen kunder, och i undersökning verkar det som att denna milstolpe även kan kallas nöjda kunder. Samma år expanderar företaget och lanserar sin butik i Norge. Det krävs kvalitet hårt jobb och en riktigt bra kundservice för att kunna göra så många kunder nöjda. Vi kan tänka oss att det är många fina rabatter och erbjudanden som har legat bakom det. Inte bara deras kvalitet och det stora utbudet, ibland gillar vi billigare priser än hos andra liknande aktörer också.

Några varumärken de säljer

Inom hudvård hittar vi varumärken som:

 • Clinique
 • Decléor
 • Demalogica
 • Elizabeth Arden

Inte nog med att det är riktiga kvalitetsmärken. Det är väldigt konkurrenskraftiga priser också.

Vi tittar vidare och hittar några fler varumärken för hårvård:

 • Kevin Murphy
 • Bumble and Bumble
 • R+CO
 • Kérastase

Vill ni ha ett bra tips på hur ni hittar billiga varor så kan vi tipsa om att titta på deras kampanjsida. Där finns det i princip alltid någon nedsatt vara, eller något annat intressant erbjudande. Vissa produkter kan till och med ha över 50% rabatt.

Inom Kroppsvård och spa produkter hittar vi ännu fler fina varumärken som:

 • Molton Brown
 • Rituals
 • Voluspa

Stylingverktyg

När vi letade vidare på bangerhead.se kunde vi hitta massor av olika stylingverktyg som vi inte kunde hålla oss borta från att nämna. Det finns hårfönar, värmespolar, locktång, plattång, varmluftsborste. Ja, du ser. Allt du behöver för att ta hand om dig själv så att du kan känna dig som en kung eller drottning. Om det så är till vardags eller till fest. Ingen vill väl ha en dålig hårfön? Finns det något mer irriterande än när fönen knappt blåser något på håret, eller om det tar för lång tid att bli torr när man har små bråttom till festen, jobbet eller vad det nu må vara. Nej, har du en dålig hårfön, plattång eller liknade är det nog dags att du tar och använder dig av en rabattkod eller kampanj här på sidan så att du kan göra ett klipp och slippa vara irriterade på din gamla.

Besök butikerna

Varför inte ta och besöka butikerna? Det finns alltså två stycken.

Stockholmsbutiken hittar du här:

Adress

Bangerhead Studio
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Boråsbutiken hittar du här:

Adress

Bangerhead Store
Lilla Brogatan 22
503 35 Borås

Är du i trakterna och vill besöka någon av butikerna så kan du göra det mellan 10 – 18 på vardagar och på lördagar mellan 10 – 16. Söndagar håller de stängt så då får du helt enkelt hålla dig till e-handel om du känner att du inte kan hålla dig borta från deras underbara produkter.

Få bonus

Det finns ett specialprogram i butiken som gör att du får så kallad bonus på det du handlar för. Alla gånger du shoppar, samlar du på dig poäng. Den beror helt på vilken summa det är du har köpt produkter för. När du har samlat på dig en summa av poäng så kan du lösa ut de här till rabattcheckar direkt på bangerheads hemsida. Vi på rabattkodsidor älskar den här typen av bonusar eftersom vi alla kan tjäna något på det. Varför inte fortsätta handla på ett ställe som faktiskt visar tacksamhet mot oss kunder. Man vill känna sig som en värdefull kund och inte som någon de inte bryr sig om. Vi säger bra jobbat med det här spännande lojalitetsprogrammet.

Gratis frakt och öppet köp i 30 dagar

Underbart och bra, det är fri frakt som gäller hos bangerhead. Inte nog med det. Du har ångerrätt i hela trettio dagar. Frakten sker med Posten och de räknar med en ca leveranstid på 3 – 5 dagar. Vill man kan man betala för snabbfrakt vilket då kostar 59 kr istället för att få det gratis. Då har du istället paketet på 1 – 2 dagar (tänk på att det är arbetsdagar).

I Stockholm kan man få hemleverans direkt via appen budbee. En spännande produkt som gör att du kan följa din leverans live i din telefon. Chatta och lämna betyg efteråt. Det finns en lägsta köpgräns som ligger på 149kr vilket vi inte tycker är så konstigt om ändå frakten är gratis, då kan man lika gärna lägga till en vara extra. Om du inte hämtar ut ditt paket i tid utan bara låter det ligga på posten kommer du att få betala en avgift på 149kr. Det borde inte vara några problem för dig att hinna med det här dock, eftersom paketet ligger hos ditt ombud i ungefär 13 – 20 dagar.

Så sker betalningen

Du kan välja att betala med alla de vanliga sätten så som VISA-kort, Mastercard eller faktura. Genom ett samarbete med Qliro kan de också erbjuda bra alternativ på delbetalningar. Paypal fungerar så klart även det bra att betala med, det håll vi på att glömma skriva. Det är 18 års åldersgräns för att handla. Om du inte har din förälders medgivande förstås.

Det egna varumärket

LH Cosmetica heter ett kosmetikaföretag som Bangerhead ligger bakom. I ett samarbete tillsammans med instragram profilen Linda Hallberg har de startat upp ett helt nytt varumärke inom makeup. Det ska vara ett kvalitetsmärke som ska hålla standarden mot de konkurrerande proffsmärken som redan säljs i butiken. Vi hoppas ni vill och vågar prova någon av produkterna från det egna varumärket. Spännande när verksamheten utvecklas och hittar nya vägar att nå ut och tillfredsställa oss kunder på. Vi hittade några sminktips från Linda på daisybeauty.com

 • Sminka dig efter vad du känner, tycker du att du är fin så är du det1
 • Bra grund är A & O – hudvård.
 • Primer är viktigt – skuggorna sätter sig som berget.
 • Experimentera!!!!
 • Öva, öva, öva, en perfekt eyeliner kräver träning säger hon.

Slutsats från oss

För att dra en slutsats på vad bangerhead har att erbjuda så kan vi bara säga att vi tycker det grymt vad mycket produkter, olika varumärken det går att erbjuda på ett och samma ställe. Vi funderar lite på hur lagret egentligen ser ut. Det hade varit intressant med ett studiebesök. Det måste vara paradiset för alla som älskar den här typen av produkter. Möjligen är produkterna dolda i kartong men vad gör väl det. Fascinerande. Vi välkomnar en inbjudan från bangerhead så kan vi kan skriva ett blogginlägg om det senare i framtiden så ni också får se.

Kontaktuppgifter

[email protected]

https://www.bangerhead.se/