Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Bokus

Höstrea hos Bokus

Böcker från 19kr!

Upp till 70% rabatt på böcker

Många & bra erbjudanden hos Bokus

Spara upp till 80% på utvalda titlar med en bokus rabattkod

Varje månad kan du spara pengar upp till 80% på utvalda böcker. Det finns många spännande rabatterbjudanden, kampanjer och välfyllda fyndhörna eller varför inte några bokus rabattkoder. Skapar du ett konto hos de får du dessutom tillgång till ännu bättre priser på utvalda populära böcker. Det enda du behöver göra är att helt enkelt ha ditt personnummer ifyllt så kan du ta del av exklusiva Pluspriser som ständigt uppdateras varje månad. Söker du billig studentlitteratur? Perfekt! För oss på Rabattkodsidor är den är butiken en riktig favorit, där vi som gamla studenter själva köpte en stor del av vår studentlitteratur. Vi vet att det är en självklarhet att hitta nedsatta priser eftersom studentplånboken inte alltid är så stor. I butiken erbjuds kurslitteratur inom alla ämnen och områden, och som student har du tillgång till 5% studentrabatt på hela sortimentet. Genom att även registrera dig som Bokus Student får du fler specialerbjudanden du inte vill missa. Utöver detta har de lanserat ett unikt köp- och säljtorg för begagnade böcker. Lägg kostnadsfritt upp annonser på dina gamla böcker eller fynda till riktigt låga priser – efter att köparen kontaktat dig via e-post sker all kontakt och betalning er studenter emellan, utan att de är inblandad.

Få hem boken snabbt och gratis vid köp över 99 kr

Att handla på deras suvärena nätbutik är inte bara billigt utan även smidigt, snabbt och enkelt. Vid köp över 99 kr får du alltid fri frakt och leverans till din brevlåda eller postombud inom 3 arbetsdagar. Är det bråttom kan du välja snabb leverans för 25 kr extra då du får dina produkter redan nästkommande vardag. Självklart har du rätt till retur, om du skickar tillbaka din bok inom 14 dagar. För att göra det ännu smidigare kan du välja mellan gratis faktura, garanterat säker kortbetalning, eller att delbetala vid köp på minst 200 kr. Har du några frågor eller vill komma i kontakt med Bokus så har deras kundtjänst öppet mellan 8–20 alla vardagar och de svarar på frågor via mejl inom 24 timmar.

Bokus levererar även till utlandet

Det är inte bara vi svenskar som kan få ta del av det underbara utbudet. I hela trettiofem länder över världen kan de leverera sina produkter. På andra sidan jordklotet i Australien, till grannlandet Finland, till Åland, upp till Island och ner till Tyskland. Ja ni förstår, Ingen behöver vara utan böcker känns det som. Perfekt.

Vision: ”Sprida läsglädje för alla, varje dag”

Ända sedan deras start år 1997, arbetat för sin vision om att alla ska få uppleva läsglädje och ha tillgång till all världens litteratur, varje dag. De var därför pionjärer inom att erbjuda beställning av böcker på nätet. Idag är de en välkänd digital bokspecialist och ger alla med tillgång till internet möjlighet att snabbt och lätt beställa hem sina favoritböcker när som helst, hela året runt. I deras butik hittar du miljontals titlar i sortimentet, så det finns utan tvivel något för alla. För att snabbt hitta det du söker behöver du bara klicka till rätt ämne eller genre och använda sökfiltreringarna. Vet du inte riktigt vilken bok du vill ha kan du alltid botanisera bland topplistor för att till exempel finna de bäst sålda biografierna eller pocketböckerna, eller se vilka böcker som sålt bäst av alla på topplistan. För den inbitne bokälskaren kan du hålla dig uppdaterad på deras nyhetssida och vara först ut med de allra senaste böckerna i samma sekund som de släpps. Eller varför inte köpa och ge bort en garanterat lyckad present till en vän eller familjemedlem i form av ett presentkort?

Hur gör jag för att använda en bokus rabattkod?

1. Hitta din favoritbok på hemsidan och klicka sedan på köp.
2. Klicka dig vidare för att hitta fler intressanta böcker eller gå direkt vidare till kassan.
3. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på verifiera.
4. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Innan du fortsätter din bokhandling, glöm inte bort att också titta på våra andra butiker. Vi har flera hundra butiker på vår hemsida med purfärska kampanjer för dig att titta vidare på. Vi jobbar dagligen med att uppdatera hemsidan för att det ska finnas så få utdaterade koder som möjligt. Tipsa oss gärna om det finns några rabatter som du tycker att vi inte har fått med, till exempel om du hittar någon studentrabatt eller annat som du tycker är relevant för vår sida.

rabatt hos bokus

 

Tjugo långa år med billig kvalitetslitteratur

Det positiva med att spendera lite tid i den här bokhandeln är dess sjukt breda sortiment. Ung som gammal, det spelar ingen roll. Behöver du något att studera med eller helt enkelt tycker om att läsa. Då lovar vi att du kommer att hitta det du är ute efter. Inte nog med att de har sjukt många böcker. En gång om året kan du dessutom tjäna en rejäl summa på att handla dina böcker på bokrean. Den startar alltid i slutet på februari. Vi älskar bokrean, det gör nog du också! Håll ögonen öppna så lovar vi att tipsa dig när det är dags, precis som vi alltid tipsar om bokus rabattkod.

 

Deckare, fantasy eller biografier

Bokus erbjuder allt du kan tänka dig i bokväg. Oavsett om du vill läsa om hur Donald Trump tjänade sina pengar och hur hans liv såg ut innan presidentvalet eller om du vill läsa om Harry Potter och hans magiska värld. Deckare finns likaså. Stieg Larssons böcker har som alla vet blivit en enorm succé och likaså Camilla Läckberg. Som vi tidigare nämnt kan vi påpeka igen att det finns gott om studentlitteratur för dig som vill köpa kursmaterial inför studier på högskolan.

Barnböcker hos Bokus

Bokus har gott om böcker för barn. Oavsett ålder finns något som passar. Från sagoböcker som pappa får läsa innan sovdags eller om man precis börjat läsa själv och fastnad i en värld av magiska vidunder och sagor som är sådär spännande så man sveps in själv och får känslan av att man kan läsa nonstop i flera dagar. Det finns även pekböcker för bebisar och man kan dessutom köpa ritblock och pennor för att rita med. Sortimentet på denna fronten är väldigt brett.

E-böcker och ljudböcker

Nu när storytel och liknande tjänster börjar komma har ämnet ljudböcker och e-böcker blivit allt vanligare. Detta har inte Bokus missat utan tillhandahåller självklart också både e-böcker och ljundböcker. Helt enkelt ett komplett utbud av böcker. För den som inte vet är e-böcker alltså helt vanliga böcker som när man köper dom kommer som en fil. Man kan sedan läsa dessa via en app i sin smartphone eller läsplatta alternativt i en PDF-programvara på datorn. Ljudböcker är som ni vet inlästa böcker som man kan lyssna på. Ljudböcker har bland annat blivit väldigt populära bland småbarnsföräldrar för att man kan sätta på en saga åt barnen och de kan lyssna. Detta alltså innan man ens lärt sig läsa. Fantasi för barn är viktigt och det går enligt forskning inte att förklara bort vikten av att höra sagor eller att läsa böcker.

Bokus klimatkompenserar för alla beställningar

Genom ett samarbete med något som heter VI-skogen bidrar man till en förbättrade miljö. Ett bevis för att man aktivt arbetar med miljöpåverkan. Genom detta samarbete planteras det träd i östra afrika. Genom att räkna ut sitt totala utsläpp av växthusgaser som deras verksamhet bidrar till, vet de hur mycket som behöver kompensera för att bidra till det positiva. Ett underbart initiativ som bevisar att stora företag faktiskt bryr sig och kan göra något åt sin egen påverkan. Bara det att de faktiskt mäter sina utsläpp tycker vi är underbart, det är långt ifrån alla som gör det idag. Bra initiativ och vi gillar bokus ännu mera efter att ha läst om detta arbete.

Titta på ett läs/hälsotips från bokus:

Bokrean på Bokus 2018

Nu är det äntligen dags för den stora bokrean. Självklart listar vi de bästa kampanjer hos bokus från bokrean 2018. Bokus hittar det du vill ha och erbjuder dig grymma priser på rean till ett lägre pris.

Adress

Bokus AB
Box 2100
103 13 Stockholm

Telefon

010-744 10 00

E-post

[email protected]

Webbutik URL

https://www.bokus.com

Social media
Betalningssätt
  • Kort
  • Faktura

 

Fraktsätt
  • Posten