Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Bonprix

bonprix Singles Day: 11% rabatt

Singles Day hos bonprix! 11% rabatt med koden 99504. Rabatten gäller endast den 11 november 2019

Fri frakt t.o.m. 2019-09-03

Fri frakt t.o.m. 2019-09-03 Ange koden 99499

Fri frakt t.o.m. 2019-07-16

Fri frakt t.o.m. 2019-07-16 Ange koden 99497

Få 10% på din beställning

Få 10% på din beställning till 2019-06-21. Rabattkod 99495. Glad Midsommar!

Fri frakt + 10% t.o.m 2019-06-06

Fri frakt + 10% t.o.m 2019-06-06. Kod 99492

Fri frakt

Fri frakt t.o.m. 2019-02-20 Ange koden 99484

Fri frakt

Fri frakt + 5% t.o.m. 2019-01-29 Ange koden 99482

Mer om Bonprix rabattkod

Hos Rabattkodsidor.se kan du ta del av denna super-reabutik som nästintill alltid är välfylld. Där kan du hitta nedsatta varor till oslagbart låga priser, så vill du göra ett riktigt fynd så bör du titta in här regelbundet. Just nu till exempel finns en utförsäljning med upp till 60 procent rea. Vi har samlat kända och spännande erbjudanden och kampanjer som är gynnsamma för er. Som ny kund erbjuds du just nu fri frakt. Likaså om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så belönas du ibland med gratis frakt.

Att prenumerera på nyhetsbrevet rekommenderas också för att du inte ska missa något av alla spännande erbjudanden de ger till dig som kund. Man levererar ditt paket snabbt och säkert. Fraktkostnaden uppgår till nästan gratis oavsett hur mycket du beställer och leveransen sker inom bara några dagar direkt hem till din brevlåda eller till närmaste utlämningsställe. Med en rabattkod hos Bonprix får du just nu fri frakt på ditt köp. På Rabattkodsidor.se har vi även samlat lite förmånliga presenttips du kan ta del av. Med vårt erbjudande kan du få upp till 60 % rabatt på fyndhörnan.

Hur många produkter finns i butiken?

Om det är någonstans på internet du kan hitta många olika produkter inom mode så är det i den här butiken. Det finns närmar 30 000 olika produkter totalt. Hittar du inget som passar här så blir nog svårt att shoppa överhuvudtaget för dig. Självklart har de kläder för både dam, herr och barn. Allt från badbyxor till skärp. Det bästa av allt är att vi nästan vågar säga att alla produkter är billiga. Det vågar vi ändå påstå, i alla fall om man jämför med så kallade märkeskläder. Som vi nämnde tidigare har de även satsat på lite större storlekar också, så det finns verkligen något för alla.

Bonprix kampanj

Företaget

Det grundades redan år 1986 av två män vid namn Han-Jochim och Michael. Idag är det cirka tre tusen anställda på företager runt om i europa. Huvudkontoret för bolaget kan du hitta i Tyskland, närmare bestämt staden Hamburg. Året var 2009 när de startade sin e-handel i Sverige. Grunden till Bonprix kommer egentligen från postorder och i starten så arbetade Hans-J och Michael hårt för att komma framåt. Redan två år senare kunde de rekrytera lite extra kompetens till ledningsgruppen och ett år senare kunde man se en försäljning på över en miljon tyska mark. Den första katalogen du kunde beställa varor i var trettiotvå sidor och innehåll självklart även den modeprodukter, kläder. Idag har katalogen dock växt något enormt och vi kan se att den är uppe över 200-sidor. Det är spännande att de kunde anpassa sig så fort, för redan år 1997 så dök den första e-handelsplattformen upp i deras regi. Det måste vi faktiskt säga är ganska tidigt för en web shop. Nuförtiden besöker över 7 miljoner människor deras hemsidor varje månad. Runt om i Europa handlas det massvis av varor varje dag. Till riktigt bra priser

Ansvar – shoppa med bra samvete

Eftersom de erbjuder enormt billiga priser på en väldigt konkurrenskraftig marknad, kan det kännas som att vissa stora företag är rädda för att ta ansvar.

Bonprix tar ansvar

Bonprix har en egen sida där de berättar att de inte är rädda för att ta det ansvar som krävs när man är ett så stort företag som de faktiskt är. Man arbetar för rättvisa och det är inte bara på huvudkontoret utan det gäller även på de platser i världen som deras kläder tillverkas. De är medlem i någon som kallas för Otto-gruppen. Det betyder att de följer vissa riktlinjer och hela tiden letar efter vilken del i den stora logistikprocessen som har den största påverkan på både miljön, men även på den social biten. Det tittats alltså på de negativa delarna för att kunna förminska och ta bort dem. De arbetar efter fyra fokusområden som är socialt ansvar, arbetsvillkor, produktutbud och miljö. Alla dessa områden har speciella fokus hos företaget och det finns mycket mycket information på deras hemsida som berättar mer detaljerat inom varje område.

Kundvård och hjälp vid köp

En positiv sak med Bonprix är att de har öppet varje dag. Det är inte alla e-handlare som kan skryta med en sådan sak. Mellan 8 – 21 på vardagar och 9 – 15 på helgerna. De lovar att svara på mejl inom 48 timmar på vardagar. Det finns ett flertal betalsätt och du behöver inte vara orolig för att det skulle vara osäkert. De är så klart med i trygg e-handel, och som vi nämnde tidigare. Så är de en av Europas största och billigaste modebutik online. Reapriserna gäller oftast så länge lagret räcker och har du en erbjudandekod från oss finns det oftast ett sista datum, alltså ett utgångsdatum för när erbjudandet tar slut. Det görs stora kvalitetskontroller så att man som kund ska kunna känna sig nöjd med material och passform. Som kund har du alltid rätt att få ångra det du köper. Det är den klassiska ångerrätten som så klart även gäller här. Man måste höra av sig inom 14 – dagar om man inte är nöjd eller har ångrat sig för att den ska gälla. Men var inte orolig, efter det har du 14 dagar till på dig att faktiskt skicka tillbaka varan.

Leverans

När du köper en vara så kommer du att mottag en bekräftelse via e-post. Det är supersmidigt för här kan du också följa din order och du ser när den har skickats. Du kan välja om du vill ha paketet skickat hem till din adress eller om du hellre vill hämta ut det på närmaste leveransställe. De lovar att alltid leverera snabbt och på ett säkert sätt. De använder Postnord som leverantör och de lovar att du har dina varor inom 6 – 10 dagar. De har en fast fraktkostnad på 49 kr. Passa på att förse de med ditt telefonnummer så kommer de att meddela dig på SMS när ditt paket har kommit. Den här tjänsten är såklart inget som kostar utan ingår i deras leverans.

Betalsätt

Det finns tre olika betalningsalternativ i butiken.

  • Faktura – Betala inom 14 dagar
  • Kreditkrot – Betala med kort
  • Konto – Avbetalning på max 10 delbetalningar.

Den eviga rean

När man tittar noga i butiken så ser man att det verkligen är billiga kläder vi pratar om. Inte nog med att kläderna är billiga, det går nästan alltid att hitta någon form av kampanj med nedsatta priser. Det finns ofta rabattkoder att tillgå och håller du ögonen öppna så kan du göra många bra klipp i den här butiken. Vi skulle vilja rekommendera den till alla som har ett modeintresse i kombination med att man gillar bra priser.

Storlekar på kläderna

Som nästan alla vid det här laget vet, så kan det vara ganska svårt att veta exakt hur ett klädesplagg sitter när man handlar på nätet. Det kan vara skönt att gå till en butik. Där finns trots allt provhytter med speglar och personal som kan hjälpa dig att hitta någon annan storlek ifall den du provar inte passar. Det här har Bonprix försökt hjälpa dig med och har en riktigt bra stroleksguide där man kan se alla mått på de storlekar som erbjuds i webbshoppen. Det är uppdelat i tre delar, bröstomfång, midjeomfång, höftomfång. Allt detta med centimetermått så att du ska kunna mäta dig själv för att hitta rätt storlek. Det finns riktigt bra guider för hur du ska göra också så man behöver inte känna sig ett dugg orolig för att det skulle kunna blir fel. Men vad gör väl egentligen det? Vi berättade tidigare om att de hade 14 – dagars ångerrätt som du självklart kan utnyttja om det skulle bli fel ändå.

Köp från Bonprix

Vi på rabattkodsidor har själva handlat från deras butik och vi kan rekommendera deras produkter. Med ett stort utbud och ett lågt pris är det svårt att inte äga ett plagg därifrån. Många bra basplagg som kan vara bra att ha. Hoppas att du kommer att hitta någon bra rabattkod som du kan använda som komplement till ditt köp. Vi gör allt vi kan för att hitta de bästa erbjudandena som finns hos bonprix just nu.

Inte bara kläder

Något som kanske inte alla visste är att i butiken kan du också hitta många produkter inom heminredning. Allt från gardiner, hemtextiler till dekoration och produkter till festligare tillfällen. De bill gärna inspirera dig med massvis av bilder från olika hem och hushåll. De brukar erbjuda något de kallar får ”måndadens wow! Erbjudande” där kan man hitta inredning och annat spännande med över 70% rabatt. Det är såklart något vi tycker kan vara värt för er att spana in på. Besök hemsidan så hittar ni det under kategorin för Hem.

 

Hur gör jag för att använda en Bonprix rabattkod

  1. Hitta din vara på Bonprix.se och klicka sedan på köp.
    2. Knappa in rabattkoden från Rabattkodsidor.se.
    3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser fältet ut på Bonprix.se:

Rabattkoder bonprix

Hoppas du sparar pengar idag

Vi avslutar med att säga att vi hoppas att du kommer att spara in en slant på ditt köp hos Bonprix idag. Det är vårt mål.

Andra modebutiker:

Spartoo rabattkod

Members rabattkod