Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Booking

Boka boende till ett oslagbart pris

Varje dag bokas över 1 000 000 rumsnätter genom Booking.com till det billigaste priset du kan hitta online. Skulle du ändå upptäcka ett billigare pris via en annan site efter genomförd bokning så lovar Booking med sin Bästa Pris-garanti att de betalar prisskillnaden. Det enda du behöver göra är att höra av dig till Bookings kundtjänst senast 24 timmar innan ditt incheckningsdatum för att få mellanskillnaden tillbaka. Som om inte detta vore bra nog ingår det inga bokningsavgifter när du använder Booking och din rumsbokning är garanterad direkt efter bara några klick – inget mer väntande i flera dagar innan du får en bekräftelse! Många bokningar går dessutom att avboka utan extra kostnad, så du har inget att förlora på att boka redan idag.

Få extra rabatt på hotell genom att skapa Booking.com konto

Efter en genomförd bokning på Booking får du en egen bokningssida där du enkelt kan göra ändringar samt göra tillägg genom tredje-part samarbeten, till exempel hitta billiga erbjudanden på flyg- eller bussresor, hyrbilar, taxi-transporter från flygplatsen eller till och med göra en restaurangreservation. Du kan även skapa ett eget konto för att bland annat få fler bra erbjudanden och chans på ännu fler rabatter. Unikt för Booking är att när du bokat och genomfört 5 stycken vistelser inom loppet av 2 år får du automatiskt tillgång till deras exklusiva Genius program, där du får ta del av ytterligare 10% rabatt på utvalda hotell och boenden runtom hela världen. Du får också andra kostnadsfria fördelar, såsom tillgång till sen incheckning och gratis transporter till och från flygplatsen. När du ska boka hotell behöver du bara se till att vara inloggad på ditt konto och titta efter Genius loggan bland sökresultaten. En extra fördel med att ha ett Booking konto är att du kan tjäna pengar genom att värva en vän. Genom att bjuda in dina vänner med en unik länk som de använder när de bokar, får både du och din vän 120 kr insatt på kontot när vistelsen är klar!

Med över 1 miljon boenden hittar du lätt och snabbt rätt boende för dig

Med alla typer av boenden samlade på ett och samma ställe behöver du inte längre spendera onödig tid på att söka runt efter bästa möjliga pris. Knappa bara snabbt in vilken din destination är och när du vill vara där, för att få upp tusentals erbjudanden. Därefter kan du filtrera sökresultaten efter exakt vad du önskar. Kanske vill du bo på ett minst 4-stjärnigt hotell med pool och inkluderad frukost? Eller kanske på ett centralt vandrarhem för rimligt pris per natt med gratis Wi-Fi? På Booking kan du hitta alla alternativ och även visa sökresultaten på karta för att jämföra boendenas lägen. Det bästa med Booking.com är att de har ett så stort nätverk av användare som regelbundet lämnar recensioner och betyg efter sina vistelser. Vi vet hur det är när man har blivit lovad ett modernt motellrum och möts av ett nedfallet rum med smutsig heltäckningsmatta när man väl checkat in. På Booking blir alla som bokat erbjudna att skriva ett omdöme och betygsätta olika faktorer, såsom städning, bekvämlighet och personal. På så vis kan du läsa och få en ärlig bild av hur boendet egentligen är och bespara dig besvikelser. I många fall ingår det också en gratis digital guidebok vid varje bokning med personifierade tips på sevärdheter, aktiviteter och restauranger på resmålet, som dessutom sparas permanent på din profil så att du alltid har fri tillgång till den på resan.

Få hjälp när du vill med kundtjänst 24/7

Även om du själv kan fixa, ändra och få svar på det allra mesta genom bokningssidan du får efter en genomförd bokning, finns Bookings kundtjänst öppna dygnet runt via både telefon och mail. Med lokala kundcenter över hela världen, inklusive Sverige, kan du alltid få hjälp med vad som helst, när du behöver det, vare sig det handlar om att få råd om passande boenden för dig och dina behov, eller ändringar kring din bokning. Som Genius-bokare har du dessutom tillgång till ett exklusivt direktnummer för ännu snabbare service.

En av de största aktörerna inom hotellbokningar

Det är tack vare ett starkt internationellt team med över 15 000 anställda i 70 olika länder som Booking kan erbjuda alla dessa erbjudanden och förmåner som kan spara många hundralappar för resenärer och semestrare. Företaget grundades så tidigt som år 1996 i Amsterdam som en liten start-up med visionen att hjälpa i kontakten mellan hotell och deras gäster. Idag är de ett av världens största e-handelsföretag inom branschen och karaktäriseras av sin goda service och mission; att genom den senaste digitala teknologin uppmuntra och göra det möjligt för människor att upptäcka världen.

Så vänta inte längre med att utforska nya destinationer – packa din resväska och boka redan idag via Booking.com!

Med en booking rabattkod

Kommer du kunna hitta underbara hotell på helt magiska platser runt om i i hela världen. Vi rekommenderar starkt att du faktiskt kollar runt innan du bokar första bästa, vissa hotell är billigare än andra. Vissa datum kan du hitta andra rabattkoder och erbjudanden som gör det billigare för dig. Håll utkik och se till att spana under en period så att du kan hitta det bästa du kan tänka dig till ett så bra pris som möjligt.