Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Dentaworks

Mer om DentaWorks rabattkod

Att tänderna blir missfärgade kan bero på flera olika saker, men vad vi äter och dricker har stor inverkan. Till exempel är både kaffe, te och rött vid väldigt dåligt för tänderna – men även rökning och snusning kan ge missfärgade tänder. Tandblekningen från Dentaworks är skonsam när den bleker bort störande missfärgningar och är därför säker att använda för både emaljen och tandköttet. Faktum är att Dentaworks metod är den samma som tandläkare använder, med den skillnaden att du utför arbetet själv och därmed får en väldigt prisvärd blekning. Genom att köpa produkten med rabattkod eller på erbjudande kan du dessutom spara ännu mer!

Hos oss på rabattkodssidor hittar du en rabattkod som ger dig 305 kronors rabatt på ett tandblekningspaket från Dentaworks. Det gör att du på ett mycket prisvärt och smidigt sätt själv kan bleka dina tänder hemma. Unna dig själv med hjälp av vår rabattkod vita tänder och möt sedan vardagen med ett gnistrande leende!

Hur gör jag för att använda DentaWorks.se rabattkod?

1. Hitta din tandblekningskit på DentaWorks.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på ”aktivera kod”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på detaworks.se

Le ofta med dessa tandvårdsförslag

Om du är intresserad av produkter och procedurer för att förbättra din munhälsa, kan du känna dig överväldigad av alla dina alternativ. Lyckligtvis diskuterar den här artikeln några alternativ där du kan ta hand om dina tänder. Fortsätt läsa för att lära dig mer.

Sodas kan skada tänderna. Socker påverkar utseendet på dina tänder, så se till att du dricker vatten ofta och andra hälsosamma drycker. Detta kommer att förbättra din allmänna hälsa och ger dig också snygga tänder.

Om du vill att tänderna ska vara så rena som möjligt, se till att du får en mjuk borste och vara säker på att den sitter ordentligt i munnen. Du bör låta din tandborste lufttorka efter varje användning för att förhindra bakterietillväxt. Din tandborste ska förvaras upprätt så att den lufttorka ordentligt.

Borsta tänderna två gånger om dagen för att förhindra karies. När du borstar, se till att massera tandköttet med din tandborste och att hålla borsta i minst två minuter. Tandläkare rekommenderar två minuter som en minsta mängd tid att borsta om du vill hälsa tänder och tandkött.

En billig tand blekmedel är väteperoxid. Väteperoxid är säkert att använda lokalt för tänderna, och du behöver bara hälla lite över din tandborste för att använda den. Borsta försiktigt i två minuter. Skölj munnen och borsta sedan tänderna regelbundet.

Ät färsk frukt snarare än torkad frukt för att skydda dina tänder hälsa. Torkad frukt pinnar till tänderna, utsätta dem för mer socker och leder till fler håligheter. Om du måste äta torkad frukt, se till att borsta, tandtråd och skölj så snart som möjligt efter att ha ätit så att du minskar risken för håligheter.

Borstning är bara effektivt när du gör det på rätt sätt. Din tandborste bör hållas en vinkel. Dessutom bör du använda snabba fram och tillbaka rörelser för att rengöra tänderna. Se till att du inte borsta för intensivt, eftersom du kan skada ditt tandkött. Slutligen, glöm inte att borsta tungan, antingen.

Schemalägg ett besök hos din tandläkare om du har känsliga tänder. Smärta i tänderna när man äter varm mat eller dricker kalla drycker kan tyda på allvarliga tandproblem. Du kan ha en hålighet, nerv inflammation, eller nerv irritation. Dessa är tandproblem du inte vill ignorera.

Hälsan hos din tunga är en viktig del av din munhälsa. Köp en tungskrapa för att skydda din munhälsa. Dessa verktyg är inte dyra och kan hjälpa dig att bli av med överskott bakteriell som kan vara på tungan. Om du inte kan få en tungskrapa, är det möjligt att hålla tungan ren med en tandborste.

Om du inte är säker på vilken tandläkare att besöka, prata med de människor som du känner. Chanserna är, om en familjemedlem eller vän har haft en bra erfarenhet med en tandläkare, kommer du också. Du kan också tala med din läkare eller kolla på nätet för att hitta möjligheter som kan vara lämpliga.

Munvatten är en viktig del av din tand rutin. Den rensar ut utrymmen din tandborste inte kan nå. Skölj efter uppvaknandet och sedan igen på natten. Alkohol kan torka munnen ut, så välj en typ av munvatten som inte har alkohol i ingrediensförteckningen.

Om du har lidit av inflammerat tandkött, du kan ha gingivit. Att inte ta ordentlig hand om dina tänder kan leda till att du utvecklar gingivit. Om du upptäcker att ditt tandkött blöder varje gång du borstar tänderna, kan detta vara en bra indikator på att det finns ett problem. Om du har dessa symtom, se din tandläkare direkt.

När du har en hel del problem med tänderna, be din tandläkare om att tillämpa ett tätningsmedel till din emalj. Detta håller det hårt och ogenomträngligt, se till att hålrum hålls i schack. Kostnaden kan vara hög, så be om en offert innan du får utnämningen så att du har råd.

Se till att du gör vad du kan för att bli av plack på tänderna. Det bästa sättet att ta bort det är regelbunden Daglig borstning och tandtråd mellan tänderna två gånger om dagen. Borstning avlägsnar plack från ytorna på tänderna. Borsta med en antimikrobiell tandkräm som har fluorid kan skydda tänderna från förfall i samband med plack. Tandtråd är viktigt att bli av plack i mellan tänderna och förebygga tandköttsproblem.

Om en tand i munnen är smärtsam, inte sätta en aspirin i munnen bredvid den. Vissa tror att smärtan kommer att lämna om de gör detta. Aspirin kan faktiskt bränna din tand och orsaka förfall att ställa in.

Dina tänder behöver mycket kalcium för att hålla sig friska och starka. Du bör konsumera minst 1 000 mg kalcium dagligen. För att hjälpa till att få nödvändiga kalcium äta en diet rik på mejeriprodukter, såsom mjölk, yoghurt och ostar tillsammans med gröna bladgrönsaker, såsom grönkål, spenat och greener.

Om du behöver tandkirurgi, tala med din kirurg för att ta reda på exakt vilka procedurer som kommer att utföras. Bakterier som normalt vistas i munnen kan komma in i blodströmmen och orsaka en mycket specifik och farlig infektion. Bakteriell endokardit orsakar en infektion i den inre slemhinnan i hjärtats yta. Du kommer förmodligen att ordineras antibiotika förhindra denna komplikation.

De två stadierna av tandköttssjukdomar är gingivit och parodontit. Tidiga tecken på tandköttssjukdomar inkluderar tand känslighet, dålig andedräkt och röda, svullna eller blödande tandkött. Gingivit är ganska lätt att behandla. Emellertid, parodontit är mycket allvarligare. Dessa infekterade områden i munnen leda till nedbrytning av benvävnad och tandförlust.

Låt alltid din tandläkare veta vad du gör för att ta hand om dina tänder. Du kanske gör något som faktiskt orsakar skada, eller det kan finnas något som du saknar som kan förbättra din tandhälsa. Hursomhelst, du vill ha det bästa råd som du kan få, och din tandläkare är den bästa personen att fråga.

De flesta människor skulle vara lyckligare om deras tänder var lite vitare. Med en stor mängd tandblekning produkter, kan det vara svårt böter den BST en. Använd informationen från den här artikeln för att lära dig hur du håller tänderna snygga och må bra!