Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Footway

Mer om footway

Företaget drog igång under 2010 och den första versionen av siten var online under 2011. Det har tre K som värderingar och de står för Kul, Kompis & kund. Ungefär 40 personer är de som arbetar på företaget och man är aktiv i ett flerta europeiska länder, bland annat Frankrike, Polen, Danmark, Norge, Sverige, Österike m.m.

Sko Shopping 101: Vad Du Behöver Veta

En av de första intryck du gör på människor är med dina skor. Dina skor kan berätta för andra mycket om dig. Det är därför du måste se till att du är medveten om det meddelande som du skickar. Här är några fantastiska tips för att se till att du skickar det meddelande du vill skicka med dina skor.

Om du har dåliga fötter, bör du tänka på att köpa skor som har en all läder botten eftersom de hjälper till att skydda fötterna från skador. De kostar lite mer än andra skor, men det är långt mindre än du kommer att hamna betala för regelbundna besök på en fotvårdsspecialist.

Prova på att shoppa skor på kvällen eller sent på eftermiddagen. Fötterna svullnar vanligtvis lite under dagen och du kan sluta med några obekväma skor om du köper ett par innan fötterna svullnar upp. Tveka inte att gå tillbaka till affären där du märkte ett par söta skor att prova dem igen senare på dagen.

När du köper skor för en viss sport, köpa dem som gjorts speciellt för det. Till exempel, i basket, kommer General sneakers aldrig ge dig det stöd som ett bra par basket höga toppar kommer. Detsamma gäller för sport som fotboll och fotboll. Välj skor som har byggts exakt för de påfrestningar du kommer att möta.

Om du spelar sport är det viktigt att du väljer skor som är gjorda för just den sporten. Detta beror på att var och en av dessa skor ger det stöd som behövs för att hjälpa foten medan den spelar. Till exempel, löparskor har ofta extra Arch stöd på grund av böjning av foten.

Tänk på att först och främst välja sköna skor

Välj bekväma skor. Dina fötter är ganska viktiga, men den typ av skor ditt slitage är ganska viktigt också. Skor som inte är korrekt monterade kan orsaka smärta och skador på fötterna. Detta resulterar ofta i problem på vägen, så insistera på en ordentlig passform hela tiden.

Försök alltid på skor med samma typ av strumpa eller strumpa som du kommer att bära när du bär skorna. Om du försöker skor på med små engångsdjur PEDS i butiken, de kanske inte matchar strumporna du brukar bära. Du skor kanske inte passar korrekt när du får dem hem.

Bara för att dina löparskor fortsätter att se bra ut för många, många år, detta betyder inte att du ska fortsätta att bära dem. De misslyckas med att ge mycket stöd efter att du har gått runt 300-500 miles. Efter den punkten ska du gå ut och börja shoppa för ett annat par.

Om att hålla i stil är viktigt för dig, ta dig tid att söka ut några mode bloggar. Det finns många där ute som talar om alla de populära modetrender, inklusive skor. Genom att hålla koll på detta kommer du att lära dig vad som är i och ut, och vet vad du ska få.

När du handlar skor, se till att du bär samma strumpor eller strumpor du att du normalt kommer att bära med skor du köper. Klänning skor kräver en annan typ av strumpa eller strumpa än gym skor. Om du försöker på skor med tunna strumpor och hamna bär dem med tjocka Strumpor, kommer de att vara för hårt.

Köp inte klackar som är så höga att du inte kan gå i dem. Visst, höga klackar ser sexig på nästan vem som helst, men om du Wobbling runt i dem, det ser inte sexig alls. Prova skorna ute på skoaffären och om du vingla i minsta, kämpa lust att köpa dem.

För att undvika täthet av lackläder skor på en formell funktion, få ett anständigt par svarta skor som kommer att se bra ut med en smoking. Skorna kommer redan att passa dina fötter väl, och du kommer inte att vara olycklig i slutet av natten.

När det är dags att köpa skor, börja din shopping tidigt. Detta gör att du gott om tid att söka ut de bästa erbjudandena. Till exempel, många butiker kör köpa en få en gratis försäljning flera gånger under hela året. Genom att vänta tills en sådan försäljning sker, kan du få två par skor för kostnaden för ett par.

Om du ser ett attraktivt par skor på en lokal sko eller varuhus, leta efter det på nätet innan du köper den. Du hittar ofta det är mycket billigare på nätet. På så sätt kan du köpa skorna du längtar utan att betala för mycket.

Var noga med att ha fötterna ordentligt mätt så att skorna du köper kommer att vara den perfekta passformen. Inte bara bör längden kontrolleras, men också bredden. Försöker klämma en bred fot i en smal sko kommer att leda till smärta, gemensamma frågor och även problem som liktornar.

Du bör alltid kunna vicka tårna inuti skon. När du försöker på ett nytt par skor, försök vickar tårna så långt du kan i alla riktningar. Om du känner att skon är något begränsa dina rörelser, fråga om du kan prova en annan storlek.

Känn insidan nya skor innan du provar dem på. Det är möjligt att det finns en viss stoppning som hindrar foten från att glida in i skon helt. Det kan också finnas en tagg eller en söm som kommer att gnida mot foten och orsaka obehag. Kontrollera alltid inuti skorna innan du sätter på dem.

När du handlar för barnskor, låt säljarna att hjälpa dig. De är utbildade i att veta när en sko är den perfekta passformen för foten. Du kan luta dig tillbaka och låta dem försöka hitta de skor som kommer att vara bekväm och stödja ditt barns fot som de ska.

Låt tipsen i den här artikeln vässa din sko spel. Du vill göra ett gott intryck på människor utan att säga ett ord, och informationen i den här artikeln kommer att hjälpa dig att se till att dina skor säger exakt vad du vill säga. Dina skor är en viktig del av din garderob, så ge dem lite uppmärksamhet.

Adress

Victoria Tower, Nolsögatan 3
164 40 Kista

Telefon

020-12 12 11

E-post

[email protected]

Webbutik URL

https://www.footway.se

Social media
Betalningssätt
  • Klarna
  • Kort
  • Banköverföring
Fraktsätt
  • Postnord