Ajj då, här fanns inga aktiva rabattkoder.

Inga aktiva rabattkoder till den här butiken, titta gärna igen senare!

Will you marry me?

 Självklart ska du vid alla möjliga tillfällen, eller varför inte på vanliga arbetsdagar, skämma bort dig själv och dina kära ibland. Julklappar, födelsedagspresenter och doppresenter med mera kan du hitta hos Guldfynd.

 Men allra oftast vänder man sig till en butik som Guldfynd när den stora dagen är kommen. När du hittat din andra halva att spendera resten av livet med. Till er förlovning finns ett brett sortiment av klassiska släta ringar från välkända varumärken. Välj ett par från Flemming Uziel, Schalins eller Sarek till exempel. Alla gillar vi olika, därför kan du hos Guldfynd också välja bland mönstrade detaljer, kupade eller raka linjer och olika bredder.

 Ringar kan vara svårt då allas händer är olika. Använd Guldfynds detaljerade storleksinformation som finns tillgänglig på hemsidan, eller besök närmaste guldsmed för hjälp att räkna ut just din ringstorlek.

Grattis i förskott, klicka dig vidare och shoppa loss!

Hur Man Köper De Bästa Smycken

Många människor, inklusive både män och kvinnor, älskar att bära fina smycken. Men att köpa smycken kan vara en knepig sak. Hur kan du berätta att du köper ett kvalitets objekt och inte en bit av över prissatta skräp? Denna artikel kommer att ha några tips och tricks som hjälper dig att lära dig skillnaden mellan kvalitet och crap.

Fråga något smycke som är så billigt det är för bra för att vara sant. Titta på alla ädelstenar för att se till att de inte har stora inneslutningar i dem. Leta efter frimärken på metallen för att bevisa att det är vad det påstår sig vara. Om någon tar illa till din dubbelkontroll äkthet, de är förmodligen ljuger.

Att bära smycken utan att känna obehag, välja lösare passande bitar. Medan mer begränsande bitar som snäva armband eller chokers kan se bra ut, kommer du inte att kunna se ditt bästa om du inte är bekväm. Lätta, lösa halsband är helt på trenden och kan bäras hela dagen utan att orsaka att du upplever obehag.

Att klä upp en stickad topp eller en T-shirt, para ihop den med ett långt halsband som har en enkel stil. Långa halsband kommer att lägga visuella intresse till din topp, men att hålla dem grundläggande kommer att hindra dem från att överdriva din look. Försök att bära tunna lager halsband eller ett halsband med en Y-form.

Om du köper någon diamant över en karat, måste du få bevis. Alla diamant ingår i smycken som är över en karat bör komma med en diamant gradering rapport. Detta bör göras av en oberoende pärla väghyvel och rapporten bör innehålla all information som potentiellt kan påverka dess värde.

Att tänka på vid köp av diamanter

Diamanter är verkligen en flickas bästa vän och även om de är en av de svåraste mineraler, de kräver viss omsorg för att hålla dem vackra. Den bästa rekommenderade rengöringslösningen är en del ammoniak till sex delar vatten som appliceras med en mjuk borst borste. Skölj sedan med rent vatten och Använd en mjuk trasa för att torka. Glittrande diamanter är slutresultatet.

När du köper smycken är det viktigt att komma ihåg att du kan finansiera det. Det finns en hel del smycken butiker som erbjuder i hus finansiering för sina kunder. Det innebär att du kan få en älskad en smycken som de alltid har drömt om och betala för det under en längre tid. Finansiering hjälper till att göra gåvan att ge lite lättare.

Om du funderar på att köpa en bit smycken med ädelstenar, det finns syntetiska pärlor som är mer överkomliga, och har en liknande kvalitet som naturliga pärlor. Men kom ihåg att imitation pärlor som består av plastelement är verkligen falska, medan syntetiska pärlor odlas i faktiska laboratorier.

Om du har drabbats av hudirritation från ett smycke, kommer du vill leta efter framtida bitar som beskrivs som allergivänliga eller nickelfria. Andra alternativ i smycken som är mindre benägna att orsaka känslighet är att tillverkad av Titan eller kirurgiskt rostfrittstål. Alternativ finns tillgängliga för att hålla dig på modet.

När du köper smycken är det viktigt att tänka på vem du köper den, om det inte är för dig själv. Du kan verkligen älska en viss pjäs, men den person du köper den för min avsky det. Så noga överväga den person det kommer att vara för, och sedan göra ditt beslut.

Om du har guldsmycken är det viktigt att du inte använder starka kemikalier när du försöker rengöra dem. Starka kemikalier kan göra ditt guld smycken tråkig och orsaka att förlora sin naturliga lyster. Du bör rengöra dina guldsmycken med milda rengöringsmedel och varmt vatten.

När du ärver smycken

Om du har några fina smycken eller släktklenod smycken vars värde du vill skydda genom försäkring, är det klokt att ta utmärkta bilder av dessa bitar och att ha en bedömning görs av en professionell. Se till att de bilder du tar är bra, kvalitet sådana. Använda en blixt när du tar dessa bilder kommer inte att leda till bra bilder på dina smycken. Det är bäst att fånga en bild av dina dyrbara smycken under mjuka, diffusade lysrör.

Rubiner har varit en populär sten under en lång tid av goda skäl. Medan rubiner mest är bekanta med har djupa röda färg, rubiner också komma i en mängd olika nyanser alltifrån djupa steg till nästan rödbrunt. Rubiner är särskilt härdiga och tål exponering för de flesta kemikalier och andra typer av skador. De gör ett utmärkt val för smycken på grund av sin styrka och skönhet.

Innan du kliver ut för dagen ta en sista titt på dina smycken. Det är viktigt att redigera din look, oavsett om det innebär att ta bitar av eller lägga till några. Tillbehör är nyckeln till en satt ihop leta efter både män och kvinnor, men för många tillbehör, särskilt smycken, kan skapa en prålig look. Å andra sidan kan vissa kläder se ogå utan lämpliga smycken.

Smycken representerar en sådan dyr köp att den vise köparen kommer att skydda sin investering genom att grundligt utreda återvändandepolitik innan du köper. Detta är ännu viktigare med smycken avsedda som en gåva, eftersom ingen kan vara helt säker på att deras gåva kommer att passa mottagaren. Köpa bitar med en politik för återvändande kan förhindra långsiktiga beklagar över illa ansedda smycken inköp.

Bevara utseendet och tonen i din Vintage och kostym smycken genom att lagra varje enskild pjäs i en mjuk, blixtlåsförsedd påse eller påse. Insidan av påsen ska vara fodrad med ett mjukt, icke-slipande material. Detta kommer att skydda känsliga, föråldrade metaller, stenar, och inställningar från damm och andra föroreningar.

Försök skiktning barndoms smycken med större, moderna bitar så att du kan fortsätta att bära minnen från barndomen utan att titta omogen eller daterad. Lägg till en ensam hänge till en gruppering av andra halsband som görs i samma ton eller stil.

Att se till att du köper kvalitet smycken är inte alltid en lätt uppgift. Men förhoppningsvis nu när du är beväpnad med dessa bitar av råd, du är säker på att du kan plocka ut en kvalitet pjäs för den speciella någon och inte få lurade. Om du fortfarande inte är säker, kolla in några av de andra artiklarna där ute, tills ditt självförtroende växer.