Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Hotels.com

ia Länk Hämta din kod
Spara pengar du med!
Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!
Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!
Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!

Garanterat lägre pris på både hotell, flyg, paketresor och gruppbokningar

Det finns få andra bokningssidor som kan konkurrera med Hotels.com. Oavsett om du söker ett centralt beläget hotell för en händelserik storstadsweekend eller ett lugnt och rofyllt hotell för en långresa med sol och bad, så hittar du det du söker på Hotels.com till garanterat bästa pris. Skulle du hitta ett bättre pris på en annan sajt, behöver du bara kontakta deras kundservice så matchar de priset. Vill du spara ytterligare kan du passa på att boka boende och flyg tillsammans direkt via Hotels.com. Du knappar enkelt in när, var och hur länge du vill vara borta och får upp pressade priser på över 1 miljon olika paketresor, flyg och hotell. Är ni en hel grupp som reser och behöver boende för alla på företagsmötet eller kanske på bröllopet eller svensexan? Hotels.com gör att ni slipper allt krångel samtidigt som ni kan spara upp till 30%. Vid gruppbokningar blir ni kostnadsfritt tilldelade en egen expertplanerare och får skräddarsydda prisförslag från olika hotell att välja mellan, till garanterat lägsta pris. Ni bokar tillsammans men betalar separat till hotellet.

Ta del av hemliga priser och samla gratis bonusnätter med Hotels.com Rewards

Det som utmärker Hotels.com är det mycket uppskattade lojalitetsprogram som de tagit fram: Hotels.com Rewards. Det är helt kostnadsfritt och som medlem samlar du Rewards-nätter för varje natt du bor på ett deltagande hotell. Varje gång du samlat på dig 10 nätter blir du belönad med en gratis bonusnatt som du sedan kan lösa in var och när som helst på de många specialutvalda Rewards-hotellen. Som medlem på Hotels.com Rewards får du även tillgång till deras egna hemliga priser. Dessa är exklusiva priser som har avtalats fram med utvalda hotell och är ännu lägre än övriga de andra specialerbjudandena. Vad sägs till exempel om ytterligare 50% rabatt på ordinarie specialpris? Väljer du trots alla fördelar att inte gå med i Hotel.com Rewards kan du även låsa upp de hemliga priserna plus få nys om erbjudanden genom att ladda ner Hotels.com app eller genom att bli prenumerant på deras nyhetsbrev som kommer via e-postutskick.

Ännu fler medlemsförmåner ju fler nätter du samlar

För dig som reser ofta och är medlem i Hotels.com Rewards kan du snabbt bli uppgraderad till silver- eller guldmedlemskap. Silvermedlem blir du redan efter att ha bokat och bott minst 10 nätter under det nuvarande medlemsåret, och efter 30 nätter uppgraderas du till guldmedlem. Med dessa aktningsvärda titlar får du bland annat prioriterad kundtjänst, kan snabbare samla nätter genom specialerbjudanden och du får veta senaste rabatterna och kampanjerna före alla andra. Som Guldmedlem får du även förtur till erbjudanden som enbart är tillgängliga för guldmedlemmar.

Trygg och säker bokning utan bokningsavgifter

Det ingår inga bokningsavgifter när du bokar hotell och i de flesta fall är det även helt gratis att både ändra eller avboka din hotellvistelse. Det enda du behöver göra är att logga in på ditt Hotels.com konto, klicka på den aktuella bokningen och sedan klicka Ändra eller Avboka. Inloggad på ditt konto kan du även passa på att granska alla dina bokningar, skriva ut kvitton och se de hotell och resmål som du sparat som favoriter. Är du tveksam till bokningar som görs online kan vi lugna dig med att Hotels.com garanterar säkra bokningar med teknologi, kryptering och säkerhetsåtgärder som säkerställer trygg förvaring av dina uppgifter. Om du ändå vill boka via telefon eller undrar något kring bokningsprocessen, finns kundtjänst tillgänglig dygnet runt via både telefon och e-post. Hit kan såklart även höra av dig när som helst under din hotellvistelse eller när du kommit hem igen.

Lättanvänd sida med online-verktyg hjälper dig att hitta rätt hotell

Som bokningssida är Hotels.com enkel, tydlig och rolig att använda. Genom att använda deras hotellsökning får du upp tusentals alternativ som du sedan filtrerar utifrån dina behov och önskningar. Gör sedan det bästa valet genom att jämföra betyg och läsa recensioner som tidigare gäster har skrivit. För varje hotell du klickar in på kan du hitta information om allt du kan tänkas vilja veta och lite till. Du kan bland annat se bilder på rummen och poolområdet, få veta om frukost ingår, hur länge receptionen är öppen, vilka rekreationer som finns i närheten och läsa allmän information om orten. Det bästa är nog ändå att det finstilta står skriver klart och tydligt, så att du inte missar eventuella dolda kostnader och villkor.

Företag med passion för resor

Hotels.com grundades redan år 1991 och har vuxit stadigt till en av de ledande bokningssidorna på nätet idag. Företaget har en uppenbar passion för att hjälpa hotellgäster att hitta billigare priser och har sedan starten av sitt lojalitetsprogram givit sina kunder mer än 1 miljon gratisnätter. Med det sagt vet vi att du inte har något att förlora på att boka hos Hotels.com redan idag!

1. Hitta ditt flyg/hotell på Hotels.com och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkod från Rabattkodsidor.se och trycker på ”använd”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på Hotels.com