Tidigare rabattkoder & kampanjer hos InkClub

Det hela startade för 18 år sedan – Smidig och enkel produkt att sälja

Som ett av Sveriges första e-handelsföretag drog man igång det hela under år 2000. Staden är Uppsala och grundaren som heter Lennart letade relativt mycket efter en smidig produkt att sälja över nätet. Efter några tankegångar så fastnade han helt enkelt för bläckpatroner. Det var en perfekt storlek och en smidig produkt som passade perfekt att handla billigt och snabbt på internet. Efter starten, förmodligen eftersom man var väldigt tidiga och smarta att driva e-handel redan då så växte man väldigt snabbt. Idag år 2018 så är inkClub det företag som säljer mest bläckpatroner i Norden. Häftig resa. Köp en billig bläckpatron du också – hos inkClub.

Om InkClub

InkClub är en återförsäljare av bläckpatroner, skrivarpapper och kontorsmaterial på nätet. Deras webbshop är en av de allra äldsta i branschen när det kommer till just denna typen av produkter på nätet. Oavsett om du har en färgskrivare, laserskrivare eller bläckstråleskrivare kan du hitta dina patroner hos InkClub. De har sitt egna märke bläck och färg som är billigare än orginal produkterna men självklart kan man även beställa orginal-bläckpatroner till sin skrivare. Märken som finns är Brother, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Dell och Samsung bland andra och man kan dessutom köpa fotopapper från HP och andra leverantörer.

Snygg och enkel butik – vi gillar den

bra butik hos inkclub

Lätt att hitta på, många härliga produkter!

InkClub studentrabatt

Som student vet man att en skrivare är ovärderligt. Man skriver så mycket PM, rapporter och uppsatser så man tappar räkningen och att kunna printa ut det man jobbar med för att korrekturläsa under arbetets gång kan vara skönt för att man kan ta en paus från datorn en stund och vila ögonen på ett traditionellt papper istället. En skrivare kostar dock en slant att köpa och det tar inte slut där, man måste också köpa utskriftspapper och bläckpatroner eller toner till den. Just därför kan det vara bra med en studentrabatt som hjälper en att få mer pengar över i plånboken. Vi på rabattkodsidor tillhandahåller alla studentrabatter från InkClub så att du som student alltid kan ta del av grymma erbjudanden och kampanjer när du behöver fylla på med bläckpatroner eller skrivarpapper.

Titta även in Kupongerna.se och se ifall dom har någon erbjudande hos Inkclub. Du kan hos Kupongerna.se hitta Sveriges största utbud av rabattkoder och erbjudanden på nätet.

Billiga Bläckpatroner

Det kan du garanterat hitta i deras webbshop. Visste ni att bläckpatroner uppfanns någon gång under 60 talet och används i en så kallad bläckstråleskrivare. Det finns två olika typer och den ena har ett integrerat skrivhuvud medans den andra typen har ett skrivhuvud som inte är integrerade. Det finns allt som oftast tre olika färger till grunden i en färgpatron det är gult, cyan och magenta. Sen har vi svarta patroner och där finns det enbart svart färg. Man betecknar den svarta färgen med bokstaven K. tillsammans blir färgpatronen och den svarta CMYK. Alltså första bokstäverna och sedan K.et för det svarta.

Billigt Skrivarpapper

Kan du köpa i det flesta format du kan tänka dig i deras e-handelbutik. De har som sagt varit med länge så dem vet vad som gäller för att hålla kunderna nöjda. Visste ni att ett papper delas in i olika Serier, A4 delas man då in i A-serine och sen finns det olika serie ända ner till bokstaven G. Man kan säga att A4 formatet dök upp någon gång under 1900-talet. Eftersom  i början på århundradet så hade man ett annat format, men ju längre tiden gick så börjaden man mer och mer använda ens standard för A4 som har måtten 210 × 297.

Tänk på miljön

Skriv inte ut mejl och andra saker i onödan. Vi tycker självklart att skrivare, papper och allt vad det kan vara är bra. Men vi vill också poängtera att vi kanske ska tänka lite på miljön och därmed nämna för er att man kanske inte behöver skriva ut precis allt man har på datorn, även fast man har nya fulla patroner och en hel bunt med A4 nyleverarade. Det går att läsa på skärmen också, så tänk på miljön!

Besiktning av bilen? InkClub har lamporna!

Man kanske inte direkt tänker på InkClub som en webbshop som kan tillhandahålla produkter till bilen, men så är det faktiskt. InkClub har en avdelning för belysning som bland annat säljer glödlampor, lysrör och led-lampor. Här hittar man också backljus, blinkers och strålkastare till bilen. Har dimljuset gått sönder? Sådana saker kan göra att en besiktning går fel, så tänk på att hålla koll på bilens belysning och ersätt trasiga ljus med nya. Detta är även sådant som polis kan reagera på i trafik om de skulle se något. Ett enkelt sätt att undvika en tråkig böter alltså!

Kaffe, städprodukter, belysning och elektronik

De allra flesta känner till att man kan köpa skrivartillbehör och papper hos InkClub, men vad man kanske inte visste är att man dessutom kan köpa annat också. De erbjuder tillbehör till kaffemaskiner, kaffefilter och andra kaffeprodukter. InkClub erbjuder också möjligheten att köpa hemelektronik. Smartphones, läsplattor, högtalare är exempel på urvalet av kategorier i deras avdelning för elektronik. Andra saker som kan komma väl till pass är belysning, så som glödlampor, led-lampor och andra typer av lampor eller armaturer finns. Ska man ändå köpa en bläckpatron kan det med andra ord vara läge att slänga med en ersättare till den där blinkande glödlampan som du stört dig på så länge. I samma regi som vanligt är InkClub billigt.

Frakt hos InkClub

När man handlar från InkClub finns några olika alternativ när det kommer till frakt. Det finns postpaket och brev som vanligt, dessa kostar 49kr. Det finns också företagspaket som kostar 69kr. Det är postnord som sköter leveranserna och leveranstiden beror lite på vad man beställt. Lägger man sin beställning innan 14.00 och har beställt något som kan skickas med brev eller postpaket skickas leveransen samma dag vilket innebär att det kan komma redan dagen efter, eller med 1-2 dagars leveranstid.

Adress

Fyrislundsgatan 80

754 50 Uppsala

E-post

[email protected]

Webbutik URL

https://www.inkclub.com

Social media
Betalningssätt
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Paypal
  • Postförskott
Fraktsätt
  • Postnord