Tidigare rabattkoder & kampanjer hos iPhoneButiken

Rabattkoder för iPhoneButiken

Vårt mål är att bli bäst på iPhone- och iPad-tillbehör och leverera utomordentlig service mot våra kunder. Om kunden beställer innan 14.00 så skickas ordern (i princip alltid) samma dag.

Användbara Råd För Att Använda Din IPhone

Du kan vara förbryllad av de många funktionerna i en iPhone om du har bara nyligen köpt en. Tillåt inte dig själv att bli anade av din nya enhet! Check ute den följande artikeln för spets och knepen på användande din iPhone till dess full potential.

Du behöver oroa dig för att hamna på fel väg med iPhone. Maps-appen finns i telefonen när du ser din plats varje gång din tjänst är aktiv. Detta kan hjälpa dig att komma tillbaka hem eller besöka en ny plats som du inte har sett ännu.

Håll telefonen uppdaterad

Håll telefonen som de släpps. Detta säkerställer att du får den senaste programvaran och uppdateringar tillgängliga för din telefon kommer alltid att ha vad den behöver för att fungera korrekt.

IPhone fungerar ganska bra som en underbar enhet som även kan hjälpa dig att komma från ett område till ett annat. Fliken karta så att du kan vara bokmärkt för enkel åtkomst när som helst.

Du kan ta bilder med hörlurssladden. Börja med att rama in motivet som ska filmas i vyn. När du är klar ska du aktivera kabelns knapp. Detta kommer att behandla fotot. Du kan sedan spara bilden som vanligt.

Använd multimediefunktionerna på din iPhone

Har du förlorat på knäppa en stor bild eftersom kameran app var för långsam för att få upp? Prova denna snabba och enkla idé. Tryck på hemknappen när skärmen är låst. En kameraikon syns längst ned på skärmen när du gör detta. Om du trycker på den här ikonen laddas kameran automatiskt.

Du kan ta skärmdumpar av webbplatser och andra skärmar med din iPhone. Tryck bara på knapparna Hem och vila samtidigt när du på skärmen vill ha en bild av. Skärmen blinkar vitt i ungefär en sekund för att bekräfta att bilden sparades.

Om din iPhone någonsin fryser och du kan inte återuppliva den genom att trycka på “Wake”-knappen, en hård återställning kommer att åtgärda problemet. Tryck på Sleep-knappen och hemknappen samtidigt i flera sekunder. Telefonen kommer då att stängas av och starta om för att signalera allt gick bra.

Om din iPhone råkar falla i en vätska, bör du inte försöka starta den på en gång. Torka telefonen först och låt den inre fukten avdunsta. Du kan kortsluta telefonen genom att starta den medan den är våt.

Du vet förmodligen redan din iPhone kan ställa in påminnelser baserat på viss tid. Du kan ställa in en påminnelse som säger att du ska sluta med en viss butik när jag lämnar jobbet. ” Du kan använda många olika typer av händelser.

Tänk på att köpa en app som hjälper dig med enhetens batteri. De kan också varna dig när det är dags att kalibrera, vilket är en viktig del av att ta hand om batteriet.

Tips: utnyttja alla funktioner i din telefon

Du kan få tillgång favoriter och iPod-kontroller genom dina favoriter. Välj bara inställningar och välj sedan allmänt “och klicka sedan på hemknappen. Du kan sedan dubbelklicka på och välja alternativ att anpassa. Detta är en ganska lätt att göra när du följer stegen.

IPhone är bra för att enkelt kunna skicka bilder till alla dina vänner och familj. Du kan uppnå detta i en av två processer. Du kan antingen Spara och sedan bifoga bilden till din e-postadress, men numera kan du också ladda upp den till Facebook.

Anslut med alla dina vänner med mobila sociala medier. IPhone kan hålla dina vänner uppdaterade via sociala medier som Facebook eller Facebook. Få den senaste Buzz och nyheter med sociala medier apps så att du vet vad som händer när det händer.

Du behöver inte använda kontakterna i din iPhone. Börja med att placera en av fingrarna i kontaktlistan. Dra fingret uppåt och nedåt. Detta hjälper dig att få mer kontroll över hur du söker i din kontaktlista.

Ett bra sätt för iPhone använder FaceTime. Det hjälper människor att titta på dem de pratar med samtidigt som de har en konversation. Du kan enkelt använda den genom att gå till kontakter och söka efter knappen som säger FaceTime.

Tycker du själv textning samma personer? Spara deras nummer i dina favoriter. Du kan text och ringa från dina senaste samtal eller favoriter listor. Tryck bara på pilen vid kontakten och välj SMS. Detta gör också att du snabbt kan kontakta alla missade samtal.

Om du har klumpiga tendenser, se till att köpa en iPhone-fodral omedelbart. Din iPhone kommer lätt att splittras om du tappar den när den inte är i sitt fall. Även om inget fall kan garantera att skydda din telefon, med din telefon i ett kan öka oddsen att telefonen kommer att bli bra när du släpper den.

iPhone är en mångsidig telefon

Utbudet och mångsidigheten hos iPhone har en stor funktion: mångsidighet. Du kan ändra din iPhone till en bekväm universell fjärrkontroll med en gratis app som BlinqTV. du kan använda din iPhone som fjärrkontroll för din TV, mottagare och annan elektronik. Du kan också välja att programmera påminnelser som varnar dig när dina favoritshower är på.

Om du inte har för avsikt att titta på en video mer än en gång, spara den inte till iPhone. Detta val gör att du kan spara på din telefon.

Det kan vara svårt att rulla i ett mindre fönster i webbläsaren på din iPhone. Du kanske rullar runt på huvudwebbplatsen istället. Bläddra sedan igenom listan.

Var försiktig med din iPhone anslutningssladd eftersom dessa har varit kända för att skadas ganska lätt. Ta försiktigt bort sladden från vilken plats som helst när den är inkopplad. Din sladd bör pågå ungefär ett år med ordentlig omsorg.

Nu ska du veta hur mångsidig en iPhone ger dig. Din iPhone kan verkligen förändra ditt liv om du förstår hur du använder den. Helt enkelt använda alla snygga tips och din iPhone bör vara fantastisk du på nolltid.