Tidigare rabattkoder & kampanjer hos KitchenTime

SUPERWEEK: 20% rabatt på varumärkena Nordwik, Grit&Grain, Bevenni, Ekeby Form & Culinary5

SUPERWEEK: 20% rabatt på varumärkena Nordwik, Grit&Grain, Bevenni, Ekeby Form & Culinary5

1000 kr rabatt på alla köksmaskiner från Ankarsrum med koden

1000 kr rabatt på alla köksmaskiner från Ankarsrum med koden

Om KitchenTime rabattkod

Eftersom KitchenTime har Sveriges största sortiment av köksredskap och andra prylar för köket finns det mycket att välja bland. KitchenTime har också knutit till sig en lång rad av varumärken så att det finns något för alla stilar och smaker, liksom för såväl amatörer som för proffs. Hos KitchenTime kan du hitta utrustning för bakning, matlagning, servering, hem & hushåll samt utomhusmatlagning, och allt detta kan du hitta till rätt pris och med fri frakt. Totalt finns fler än 25 000 produkter i deras sortiment. Ständigt finns erbjudanden av olika slag hos KitchenTime, exempelvis 10-20 % på hela sortimentet från vissa varumärken, mellandagsrea med upp till 70 % rabatt eller extrapriser och kampanjer inför högtiderna. KitchenTime jobbar också mycket med rabattkoder, så du kan pressa priserna ytterligare. Dessutom finns ständigt en fyndhörna med köksutrustning till fyndpriser och där kan du verkligen göra riktiga köksfynd.

Hur gör jag för att använda Kitchentime.se rabattkod ?

1. Hitta ditt köksredskap/kökstillbehör på Kitchentime.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkod från Rabattkodsidor.se och tryck på ”lägg till”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Få Matlagnings Hjälp Idag Med Dessa Enkla Tips

Många människor vill lära sig kulinariska konster men upptäcker att de skräms av olika aspekter av stor matlagning framgång. Saken med matlagning är att framsteg kan kartläggas i baby Steps, och genom att följa tipsen i den här artikeln kommer du att vara övertygad om att du har vad som krävs för att bli nästa topp kock.

Vassa knivar är en viktig i alla kök. Tråkig knivar är svåra att skära med och de är också göra skära saker hårt.

Matlagning grönsaker under en lång tid i en kokande kan ta bort näringsämnen från maten. För att hålla dem laddade med näringsämnen som är fördelaktigt för din kropp, välja att laga mat i snabba metoder som ångande, eller servera dem råa.

Lägg till någon extra ingrediens i basrätter

Prova att lägga blomkål till din potatismos att skära några kalorier och fett. Smaken av blomkål hjälper den att smälta sömlöst med potatisen. Blomkål är också samma konsistens och färg av potatis när mosad så det är ett bra sätt att lägga till fler grönsaker, erbjuder dig ett perfekt sätt att lägga till en annan grönsak till din maträtt samtidigt skära kalorier.

Vitlök kan lätt stanna på händerna och vara svårt att bli av med. Försök gnugga händerna på insidan av ett stål när de luktar av en luktgivande matlagning ingredientThis kommer att rengöra din hand och hålla lukten från att överföra till andra livsmedel du händer.

Om hamburgare fastnar på grillen, kan det vara svårt att ta bort dem utan att bryta dem. Prova att borsta en tunn beläggning av vegetabilisk olja på tillagningsytan före tillagningen så att maten fastnar.

Planerar att göra en stor pott av lager så att du kan frysas och lagra den. Bra kyckling buljong som du gör hemma gör en bra förrätt för soppor, grytor, grytor och mer.

Prova nya källor till protein

Tofu och bönor är utmärkta källor till protein som lätt kan läggas till någon diet. Båda är lätt tillgängliga i de flesta livsmedelsbutiker. Prova Pan-stekning tofu och du kommer att ha ett välsmakande alternativ till kött. Bönor kan kokas med örter för en smakrik proteinkälla.

Sauteing grönsaker i en bit av buljong är en hälsosam matlagning metod. Detta är ett välsmakande sätt att enkelt koka friskare medan inte det brister på smak.

Du bör alltid titta på produktetiketterna innan du köper ingredienser för ett recept. Många vanliga matlagningsingredienser kan innehålla ohälsosamma och onödiga tillsatser. Du vill se till att allt du köper inte är hög i socker eller natrium.

Välj alltid färsk vitlök för att få full smak i dina rätter. En bra tumregel för vitlök: fräschare betyder sötare. Färsk vitlök är fri från blåmärken och skrumpade inte heller har det blåmärken.

Aldrig skräp resterna efter tillagning en kalkon. Klipp upp den och frys den i lufttät behållare. Turkiet kan hålla sig fräsch för att göra smörgåsar eller som en sallad ingrediens.

Det är nödvändigt för varje att få sina matlagning leveranser organiserade. Om de inte är organiserade, kommer du att spendera mycket tid på att försöka komma ihåg var allt är. Försök att hålla liknande objekt i närheten av en plats. Till exempel, lägga alla dina kryddor tillsammans i ett skåp.

Förbered i god tid, så sparar du tid när det är dags

När du planerar att göra en ganska detaljerad måltid, gör prep arbete kvällen innan själva tillagningen är att äga rum för att minimera stress. Få alla ingredienser som du behöver, och hacka eller mäta allt du kan i förväg. Du kommer bara att få allt tillsammans när det är dags för dig att laga mat.

Bra skärredskap är en utmärkt investering för ditt kök. Tråkiga knivar orsakar fler olyckor än vassare.

Trussing är när du knyter din kalkon med snöre för bakning. Trussing hjälper till att hålla benen och vingarna bredvid fågeln nära. Om du inte truss din fågel, kan tipsen av dem lätt bränna medan resten av fågeln inte laga mat.

Försök inte över eller undercook en kaka. Rekommendationerna på förpackningen är bara riktlinjer, eftersom många faktorer, inklusive ugns variationer, kan ha en effekt på den faktiska tid som behövs. Ett bra sätt att bedöma om en tandpetare i mitten av kakan. Om det kommer ut ren, mer bakning behövs; När tandpetare förblir ren efter införandet, kakan måste bakas längre.

Prova några nya metoder för att förbereda ostron. Du kan förbereda ostron på andra sätt snarare än bara rå på halv skalet med några drizzled citronsaft. Strö parmesanost och peppar över toppen och halstra tills det bubblor. Ostron kan också läckra när sauteed. Baka ostron i skalen. Lägg dem i en standard gryta maträtt, tillsätt färska ströbröd och en liten klick smör på varje ostron, och låta dem baka i ungefär fem minuter i en 425 graders ugn. Servera varm på Toast punkter eller en baguette när din ostron när smöret bubblar.

Ställ in en timer parallellt med dig också.

Kylställ som stack kan visa sig ovärderligt när du är mycket fördelaktigt i köket. Stapelbara rack hjälper dig att få det mesta av ditt utrymme. Stapling kylning godsaker upp utrymmet du har gott om utrymme.

Ett tips: Grilla frukt!

Frukt är särskilt läcker tillagas på grillen. Du kan skära nektariner, och melon skivor kan fungera bra också. Koka dem tills du ser grill märken på dem. Servera grillade frukt skivor på lite glass eller pund tårta som har tillagats några minuter på grillen.

Lär dig att använda färg som en guide till matlagning. Färgglada tillägg till dina ögon och tenderar att vara mycket hälsosam. Om du är kreativ med färgerna på dina måltider, kommer folk vill äta din mat.

Oavsett om din önskan att laga en måltid för din familj eller imponera på ett datum, att veta hur man lagar bra är alltid användbart. Att dela måltider är en världsomspännande övning.