Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Kronans Apotek

Veckans deal: Utvalda (bästsäljande) ansikts- och hårvård 15% vid köp över 350 kr

Veckans deal: Utvalda (bästsäljande) ansikts- och hårvård 15% vid köp över 350 kr

Om Kronans Apotek

Kronans Apotek är en apotekskedja i Sverige som funnits väldigt länge. Det har dock gått upp och ned framför allt under perioden då Apoteket AB fick monopol i Sverige. Kronans Apotek hette då Kronans Droghandel och företaget fanns kvar men hade inte direkt någon verksamhet under monopolet. När monopolet dock försvann köpte Kronans Apotek massor av apotek runt om i Sverige och var tillbaka på marknaden som en av de största Apotekskedjorna i Sverige. Namnbytet från Kronans Droghandel till Kronans Apotek blev då också en självklarhet eftersom det äldre namnet inte riktigt var anpassat för en modernare apoteksmarknad.

Hämta ut recept på nätet

Sedan Kronans Apotek kom tillbaka på den svenska marknaden efter att apoteksmonopolet släppte har också en betydande del av handel med medicin flyttat ut på nätet. Kronans Apotek är också ett av de första apoteken som erbjuder möjlighet att hämta ut receptbelagd medicin via internet. Istället för att behöva gå till närmsta Apotek för att hämta ut sin receptbelagda medicin kan man nu alltså gå in på nätet och beställa hem medicinen direkt till brevlådan. Högkostnadsskydd och frikort gäller fortfarande och priserna är detsamma eller billigare än i vanliga butiker. Ofta är leveransen också väldigt snabb och man har sin medicin i brevlådan dagen efter man beställt. Frakten brukar också vara gratis. Detta är helt klart det smidigaste sättet att hämta ut receptbelagd medicin på nätet. Snabbt, enkelt och billigt, och man loggar bara in med bank-id eller mobilt bank-id på kronans apotek hemsida för att sedan se en lista på tillgängliga recept och därifrån är det bara välja vad man vill beställa och slutföra ordern.

Kronans Apotek rabattkod, kampanjer och erbjudanden

Kronans Apotek är en av de apoteken på nätet som har bäst erbjudanden och kampanjer. Man kan ofta hitta riktigt bra rabattkoder och erbjudanden vilket gör att man kan spara pengar på sitt köp. Vi på rabattkodsidor.se uppdaterar ständigt nya kampanjer och erbjudanden så fort de blir tillgängliga för att du ska kunna få så mycket pengar som möjligt över i plånboken.

Kronans Apotek Studentrabatt

När man är student också behöver mediciner är det lämpligt att kolla ifall man kan hitta studentrabatter innan man gör ett köp för att på så vis spara pengar. Vi alla vet att ekonomin som student är väldigt tight och därför gör vi också allt vi kan för att underlätta för studenter genom att så fort vi hittar en kampanj för studenter erbjuda Kronans Apotek Studentrabatt.

Adress

Lindhagensgatan 120
112 51 Stockholm

Telefon

0771 - 612 612

Betalningssätt

Klarna, Bank/kreditkort, faktura, delbetalning.

Fraktsätt

Postnord