Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Minfot

25% på stötdämpande skoinlägg från 52 bones

25% på stötdämpande skoinlägg från 52 bones

Mer om MinFot rabattkod

Gå in på sajten för detta prisvinnande e-handelsföretag – här finner du förutom tips för fotträning ett svallande utbud av skor och andra fotrelaterade tillbehör. Du kan avnjuta fri frakt för orders som överstiger 500 kr, och för den summan får du mycket med MinFot rabattkod! Produkter i lager når dig på ynka 1-3 vardagar. MinFot är certifierade som trygg e-handel och den generösa kundtjänsten svarar på frågor via såväl mejl och telefon som Facebook, där du ofta får svar omedelbart under dagtid.

Hos MinFot hittar du såväl välkända varumärken som intressanta uppstickare. Klicka hem ett par fårskinnstofflor, stödstrumpor eller varför inte göra ett par gamla skor som nya med ett par skosnören? För att visa på företagets helhetstänk finns här även nyponpulver som hjälper till att stärka dina leder. “Aktuella kampanjer” visar de bästa rabatterna just nu. Gå in idag med rabattkod för finfina kampanjpriser och erbjudanden!

Välkända varumärken och produkter

Min Fot ger dig tillgång till allt dina fötter behöver, på ett och samma ställe. Här finns skor och tofflor av olika karaktär för att matcha just dina behov. Strumpor för alla tillfällen hittar du här med. Och har du specifika problem finns här hjälpen att få. Minfot.se grundades av sjukgymnasten Cajsa Krikström år 2011, därför finns här all hjälp att tillgå för att dina fötter ska må bra. Cajsa har ett brinnande intresse för välmående och hälsa och vill därför göra det tillgängligt för alla, oavsett var du bor. Shoppa därför på minfot.se om dina fossingar ställer till med besvär!