Ajj då, här fanns inga aktiva rabattkoder.

Inga aktiva rabattkoder till den här butiken, titta gärna igen senare!

Om momondo

Momondo är en prisjämförelsesite för flyg, hotell och hyrbil som sedan de grundades 2006 har hittat flera miljarder flyg och hotell åt folk i fler än 30 länder. Företaget har över 250 anställda i cirka 40 länder världen över och momondos mål är att hjälpa folk att hjälpa folk att resa billigt. Tjänsten är helt gratis att använda för dig som kund och när du via momondos hemsida hittar en resa eller ett hotell du vill boka skickas du direkt till hotellets eller flygbolaget för att boka resan. På så sätt slipper man ytterligare mellanhänder för att i slutänden spara pengar. Billiga resor när de är som bäst.

Billiga flyg hos momondo

Med hjälp av momondos tjänst hittar man billigast flyg. Det spelar ingen roll var du befinner dig eller var du vill flyga. Momondo söker igenom tusentals tillgängliga flygresor och presenterar de billigaste och bästa alternativen för dig så att du kan spara pengar. Man väljer avgångsstad samt vilken stad man vill resa till, anger datum samt antal resenärer och sedan om man föredrar direktflyg eller om mellanlandningar är okej. Därefter är det bara söka, vänta en liten stund medan momondo hittar de billigaste resorna åt dig och sedan kan du välja och vraka mellan alternativen. Allt är överskådligt presenterat och man kan lätt se flygtid samt det bästa priset så att det blir lätt att välja.

Billigast hotell hos momondo

Inte nog med att momondo hjälper dig hitta billigast flyg, du kan också hitta billiga hotell med deras sökverktyg. På så vis är det smidigt att boka både flyg och hotell hos momondo och när man söker på hotell kan man söka på billigast, rekommenderade eller högst betyg från gäster. På så vis är det enkelt att hitta något som passar och man får dessutom platsen för hotellet utprickat på en karta så det är lätt att veta var det ligger. Något som kan vara mycket bra ifall man t.ex. ska på en city-weekend och inte vill komma för långt ifrån stadskärnan och alla sevärdheter.

Med andra ord sparar man inte bara pengar genom att använda momondo utan man kan faktiskt till och med spara tid också. Och använder man en rabattkod från oss på rabattkodsidor sparar man ännu mer pengar.

Boka hyrbil med momondo

När man bokar sin resa kan det vara skönt att ha allt klart på samma gång. Man bokar flyg, hotell och hyrbil i samma veva. Därför är det smart att momondo också erbjuder möjlighet att söka på billiga hyrbilar. Det är bara ange destination och datum så hittar momondo billigast och bäst alternativ för hyrbil åt dig.

Boka billig paketresa med momondo

Orkar man inte söka efter flyg, hotell och hyrbil själv kan man genom momondos verktyg boka en paketresa där flyg och hotell ingår. Man kan också få med hyrbil i paketet om man vill det men det är inget måste. Att ha ett färdig paket som är optimerat med flygtider och hotell redan från början kan vara skönt så slipper man tänka på allt sådant och det är bara att åka.