Tidigare rabattkoder & kampanjer hos MQ

MQ är bäst på catwalken

MQ grundades redan 1957 och har idag 121 butiker runt om i Sverige. Numera finns också MQ på nätet, genom en webbutik där du kan handla deras högkvalitativa mode till förmånliga priser. Att handla på nätet är enkelt och smidigt. Du kan i lugn och ro bläddra bland MQ:s sortiment hemifrån din egen soffa, för att sedan göra en beställning. Efter ett par dagar kan du hämta dina varor. Du kan välja att hämta din beställning hos en MQ butik och då är det alltid fri frakt. Men du kan också få dina varor direkt hem i brevlådan om du har långt att åka till närmaste butik. Leveranstiden är endast 1 – 3 dagar och för dig som uppnått silver eller guld är dessutom frakten fri även när man beställer kläder hem.

Mode till bra pris

MQ är en av de största kedjorna i Sverige där man kan handla kläder enligt de senaste trenderna. Mode blir allt viktigare och det gäller att hänga med för att passa in. Samtidigt är det fullt acceptabelt att idag utveckla sin egen stil. MQ har något för alla och kan hjälpa till att hitta något som passar just dig samtidigt som kläderna är trendiga.

MQ kundklubb

MQ har en kundklubb där fler än 600 000 kunder är medlemmar. Där får du attraktiva erbjudanden, en viss % i bonus, förtur på rea, förmånliga rabatter, fri frakt, värdecheckar och tillgång till nyheter före alla andra. Hos MQ hittar du fina kläder till låga priser, inte minst om du fyndar på deras rea, eller utnyttjar något av deras erbjudanden eller rabattcheckar.

När man handlar på MQ får man poäng på varje krona. Med poängen hamnar man sedan i olika nivåer som ger tillgång till olika förmåner. Den första nivån är bas, som ger 4% i bonus. Man får förtur på rea, attraktiva erbjudanden och nyheter före alla andra.

När man sedan når upp till 2500 poäng når man nivån silver som också ger 4% i bonus, förturer på reor och attraktiva erbjudanden men när man är i Silver får man också fri frakt när man handlar från MQ.se. Man får fri uppläggning samt nedläggning av byxor utan extra kostnad också.

Når man 8000 poäng blir man guldmedlem och då får man 8% bonus på allt över 7999 poäng. Man får också utöver allt som silvermedlemmar får exklusiva erbjudanden endast för guldmedlemmar. Det lönar sig alltså att handla hos MQ.

MQ rabattkod hos oss på rabattkodsidor

Hos oss på rabattkodsidor hittar du alltid de senaste rabattkoderna. MQ rabattkod från oss kan även fås till din email genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill man inte det finns våra sociala medier som alternativ. Det finns mycket pengar att spara genom att använda rabattkoder och andra kampanjer eller erbjudanden. Har man tur kanske man kan hitta Studentrabatt MQ också. Vi jobbar alltid med att ta fram de allra senaste rabattkoderna åt dig som besökare hos oss.

En sak är säker och det är att man handlar billigare om man använder rabattkoder. På så sätt sparar du pengar när du shoppar på nätet och får mer över i plånboken.

Hur gör jag för att använda MQ rabattkod ?

1. Hitta ditt favorit vara på MQ.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på ”OK”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.