Tidigare rabattkoder & kampanjer hos One.com

50%

50 % Discount – Checkout Basket

Mer om One.com rabattkod

Utöver att erbjuda dig lagringsutrymme för din hemsida, har One.com lättanvända hemsideprogram, är kompatibla med WordPress och erbjuder en obegränsad mängd e-postkonton. För dig som önskar ett unikt site-id kan du också köpa till en helt egen domän att lägga din hemsida eller webbutik på. Alla dessa möjligheter och funktioner gör att du med One.com kan skapa precis den hemsidan eller webbshopen som du vill ha.

Beroende på vilken typ av hemsida du vill göra, erbjuder One.com olika paket. För mindre hemsidor finns alternativ från 15 kronor månaden, medan du för mer pengar får möjlighet till verkligt komplexa hemsidor och webbshopar.

Genom att använda dig av erbjudanden och rabattkoder har du möjlighet att spara pengar och testa på vissa funktioner helt gratis. Med en rabattkod kan du till exempel starta och driva en webbutik helt gratis i en månad och ha en hemsida gratis i ett år.

Att ha ett webbhotell är en löpande kostnad, något som gör att du med en rabattkod eller ett bra erbjudande hos One.com kan spara pengar både idag och i framtiden. Fundera över vilka behov din eller dina sidor har och välj ett paket hos One.com som passar just dig.

Hur gör jag för att använda One.com rabattkod?

1. Hitta dina däck på One.com och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på ”lös in kupong”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på One.com