Tidigare rabattkoder & kampanjer hos OVPN

Mer om OVPN rabattkod

OVPN ger dig som användare möjligheten att röra dig på nätet utan att dina uppgifter sparas i några loggar. Utöver det säkerställer de att inga DNS-läckor sker och erbjuder dig som användare så bra kryptering som möjligt, port forwarding, obegränsad hastighet, obegränsad trafik och fullt stöd för IPv4 och IPv6. Det gör att du kan röra dig både fritt och säkert på internet, oavsett vad du sysslar med.

Hos oss på rabattkodsidor hittar du som nätshoppare ett brett utbud av bra rabattkoder och erbjudanden att använda online. I detta utbud hittar du också rabattkoder och erbjudanden att använda till OVPN. Just nu har vi en rabattkod som ger dig som ny kund möjligheten att testa OVPN och dess tjänster helt gratis! Ta chansen och testa att vara anonym på riktigt med hjälp av OVPN.

OVPN Studentrabatt

Som student kanske man knappast prioriterar att surfa anonymt på nätet och det finns dessutom gratis VPN-tunnlar att använda men värderar man sitt privatliv och anonymitet när man surfar är det helt klart värt att investera i en bra VPN tjänst. Vi på rabattkodsidor tillhandahåller självklart alla typer av studentrabatter på OVPN och hjälper dig således att vara trygg på internet. Surfa anonymt när du pluggar!

Erbjudanden, kampanjer och rabattkoder hos OVPN

För de allra flesta svenskar är trygghet på nätet något man ofta hör talas om och det rekommenderas att se över hur man surfar och liknande. Men väldigt få vet faktiskt vad detta innebär. Det finns många sätt att hålla sig anonym och trygg på internet och en VPN-tunnel är bara ett sätt. Det en VPN-tunnel gör är egentligen att den maskerar din IP-adress genom att istället för att koppla upp dig mot den webbsidan du vill besöka istället tar en omväg via en annan dator som i sin tur surfar in på den hemsidan du vill se. Sedan skickar den datorn bilder av den hemsidan till dig och du märker ingen skillnad alls. Hemsidan du besöker kan dock inte se din IP-adress eftersom det tekniskt sett inte är du som har besökt den utan det är datorn som du kopplade upp dig mot som lämnar sin IP-adress efter sig. Du är på så vis relativt trygg.

Inte ens en VPN-tunnel är helt säker men det är ett väldigt bra sätt att vara så pass trygg att inte grannen kommer kunna veta vad du surfar omkring på trots att grannen kanske är duktigt på IT.

Med OVPN rabattkod skaffar du dig den tryggheten samtidigt som du sparar pengar. Vi på rabattkodsidor.se ser som vanligt till att du har alla kampanjer och rabattkoder enkelt till hands när du ska shoppa på nätet. Skriv upp dig på vårt grymma nyhetsbrev för uppdaterad information kring erbjudanden, kampanjer och rabattkoder. Ett annat alternativ är att kika in på våra sociala medier där vi också lägger ut aktuella rabattkuponger och annat som hjälper dig spara pengar när du shoppar på nätet.