Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Tre

Tre – det magiska numret

Tre är en mobiloperatör som driver sitt eget nät. I Sverige finns telia, tre, telenor och tele2 som driver egna telefonnät. Alla andra operatörer (comviq, hallon, fello, vimla osv.) hyr in sig på något av dessa nät. Tre hyr dock inte ut sitt nät till andra utan kör sitt eget race på sitt eget nät. Tre är också en av de operatörerna som levererar snabbast uppkopplingar.

Cool marknadsföring

När tre först lanserades i Sverige gjorde de det genom att sätta uppklistermärken överallt i städer med 3-loggan. Ingen visste egentligen vad det var, men loggan syntes överallt. Sedan släpptes varumärket och deras abonnemang tillsammans med mobiler och det tilltalade väldigt många. Detta genom att den första tre-butiken öppnade på Stureplan i Stockholm år 2003. Idag har 3 över två miljoner betalande kunder vilket innebär att tillväxten har skett väldigt snabbt då den miljonte kunden skaffade 3 under 2009. 2009 började tre även sälja iPhone tillsammans med sitt abonnemang vilket blev en succé.

Tre för företag

Som företag kan man också teckna tre som leverantör av telefoni och internet. 3 mobilt bredband släppter redan 2006 som den tredje mobiloperatören i världen som levererar mobilt bredband. Det var då den kända dongeln introducerades och det blev snabbt ett helt nytt ord. Många datorer idag har inbyggt mobilt modem vilket innebär att man tar sitt sim-kort från tre och pluggar direkt in i datorn men det finns såklart donglar idag också som man kan koppla in i USB-porten.

3 har även utvecklat en telefonväxel för företagare som heter 3Frontoffice och tanken är att erbjuda tillgänglighet på ett enkelt och smidigt sätt för företagare som måste hantera telefonsamtal från kunder, leverantörer, investerare och självklart interna telefonsamtal från anställda.

Tre profilering inom musik

Tre är mobiloperatören med abonnemangsformer för alla toppat med spännande bonusfunktioner: musikälskare kan avnjuta gratis strömning från Spotify, Deezer och Tidal. Nätet når hela 98.5% av Sveriges befolkning.

Tre har som vision att du enklare skall kunna dela ditt liv med andra, oavsett var du befinner dig. Därför har de satsat särskilt på funktioner som snabb surf och mycket data i sina abonnemang. Vare sig du är intresserad av abonnemang till din mobil eller surfplatta, eller bredband, erbjuder Tre nånting för dig – till priser som, med allt som ingår, endast kan kallas kampanjpriser! Med Tre rabattkod och 3 erbjudande från Rabattkodsidor blir det ännu mer prisvärt. Gå in på deras hemsida och spana in fliken “Erbjudande” – här hittar du abonnemangsformer med finfina rabatter samt specialpriser för student och ungdom. Kundtjänst finns till hands och svarar på dina frågor via telefon, mail eller sociala medier.

Tre har verkligen profilerat sig som ett abonnemang för musikälskare och har, utöver att inkludera gratis strömning i alla sina abonnemang, installerat musikanläggningar med fri surf på dessa sidor på äldreboenden för att liva upp vardagen för de boende. För abonnemang på 6GB eller mer ingår 12 månader med musiktjänsten Deezer! Med rabattkod & våra kampanjer har du chansen att få alla dessa bekvämligheter till ännu bättre pris.

Hur gör jag för att använda Tre rabattkod ?

1. Hitta ditt favorit-abonnemang / telefon på Tre.se och klicka sedan på köp.
2. Se om något tillbehör är intressant eller gå direkt vidare till kassan.
3. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycke på verifiera.
4. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Tre rabattkod, erbjudanden och kampanjer

Tre erbjuder ofta kampanjer och erbjudanden som gör att du kan spara pengar. I dagsläget kan man till exempel lämna in sina gamla telefoner för att sänka sin nuvarande månadskostnad på tre abonnemang genom att besöka en trebutik och lämna in sina gamla mobiler. Tre erbjudanden kommer ut lite titt som tätt och inte minst när det lanseras nya flaggskeppsmobiler från Apple och Samsung. Då brukar man kunna hitta bra rabattkoder och erbjudanden och självklart listar vi på rabattkodsidor.se dessa. Vill du försäkra dig om att inte missa ett sådant tillfälle kan du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev alternativt gilla oss på sociala medier så får du erbjudanden och rabattkoder från tre så fort de blir tillgängliga.

Tre studentrabatt

När man är student har man inte alltid råd med de dyra abonnemangskostnaderna som normalt gäller när man kanske också måste binda upp sig på 24 månaders abonnemang eller mer. Genom studentrabatt kan detta kanske underlättas en aning då det ofta brukar finnas speciella abonnemang för studenter som är optimerade efter studenters behov. Tre erbjuder till exempel 50kr rabatt i månaden om du är mellan 18 och 27 år och då skriver man in sitt födelseår i rabattkodsfältet i kassan när man beställer. Detta innebär att man över 24 månader sparar 1200kr bara på abonnemangskostnaden. Då ingår också aktiveringskostnaden vilket annars kostar 250kr. Riktigt bra erbjudanden för dig som är ung eller som studerar och lever knapert som det är.