Tidigare rabattkoder & kampanjer hos XXL sport

Fri frakt

Hos xxl sport.

Historian bakom XXL

XXL grundades i Norge år 2001 och har sedan dess byggt en kedja av sportbutiker från starten i Norge till dagens internationella koncern. Företaget har butiker i sex länder i Europa. Dessa är Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Österrike, Schweiz och erbjuder utöver detta även online handel i Ryssland och Danmark. E-handel finns självklart även etablerat i länderna som har fysiska butiker. Man expanderar dessutom aggressivt och fortsätter att öppna nya butiker allt eftersom. 2014 introducerades kedjan på Oslo-börsen och har sedan dess handlats där.

All sports united

Konceptet ”all sports united” går ut på att inte nischa sig på enskilda sporter utan att istället samla alla sporter i ett och samma varuhus men att ändå kunna erbjuda kvalitet och breda kunskaper inom alla sporterna. På så vis kan de som tidigare bara kommit i kontakt med de mest populära sporterna i klassiska sportvaruhus nu upptäcka nya intressen i XXL sports butiker.

insidan av en XXL sports butik

Bästa priserna på sport och fritidsprodukter

Utöver ett extremt brett sortiment med tillbehör till så många sporter som möjligt konkurrerar man också genom att erbjuda väldigt låga priser. Detta trots att det är riktigt högkvalitativa produkter och varumärken som representeras. Du kommer inte att kunna hitta bättre priser i andra sportvaruhus än du gör här om du så skulle försöka. Dessutom gäller samma priser på nätet som i butik då man nu har infört elektroniska prisskyltar i butikerna som uppdateras när priset på nätet ändras, allt för att du som kund ska få det bästa möjliga priset när du shoppar.

Verkstadens aktiviteter

Här får man hjälp med det mesta som rör tillbehör till sportartiklar. Det finns nämligen cykelverkstad, skidverkstad och vallningstjänster. Man erbjuder även skridskoslipning och hjälp med relaterade saker. Att det finns en verkstad bidrar till att det för oss som kunder blir enkelt att få hjälp med allt som behövs i samband med köp oavsett vad man är ute efter. Den kunniga personalen kan dessutom svara på frågor eller berätta hur något skall göras ifall man är intresserad och vill prova själv. Vallning är en sådan sak. Det kan nästan ses som en separat hobby och många där ute vill verkligen valla sina egna skidor innan loppet, med XXL’s experter kan man således vidga sina kunskaper på ett bra och trevligt sätt!

Jakt, fiske och vildmark

De traditionella sporterna finns givetvis representerade hos XXL men det man enkelt glömmer bort är att sport och fritid handlar om så mycket mer än löpning, fotboll och hockey. Man kan vandra, fiska, jaga eller bestiga berg också. Därför finns här ett brett sortiment med vildmarksprodukter så som tält, sovsäckar, fiskespön och vandringskängor eller varför inte ett nytt kikarsikte till favoritbössan? Vill man prova på något udda kanske man ska unna sig en pilbåge?

Kosttillskott och vitaminer

Den första tanken man får här är att kosttillskott bara är för gymknuttar som lyfter vikter dagarna i ända, men faktum är att kosttillskott kan vara bra för de flesta för att få ut mer av sin träning. Dessutom bor vi i en världsdel som medger väldigt lite sol vilket i sin tur gör att D-vitaminhalten lätt kan sjunka. Extra D-vitamin kan således vara värt att undersöka ifall du känner att du inte spenderar särskilt många timmar i solen. Vid träning kan dessutom BCAA eller ett extra tillskott av protein vara något för dig då musklerna lätt bryts ner ifall man inte tillför tillräcklig näring i återhämtningsfasen. Personalen kan hjälpa dig med just dina behov oavsett om du kör hårt på gymmet eller om du är en glad motionär. Du förtjänar att må bra dagarna i ända!

Pulsklockor, smarta armband och mycket mer

Hos XXL finns bred expertis även när det kommer till hjälpmedel så som pulsklockor och smarta armband. Dessa kan vara till hjälp både för att optimera träningen men också att hålla koll på sin hälsa rent allmänt. Oavsett om man väljer en mer traditionell pulsklocka eller ett smart armband kan man räkna med att man går ut med rätt produkt. Man får även instruktioner kring hur denna typ av verktyg kan användas och hur träningen blir bättre genom att hålla koll på kroppens status. Hur bra puls har du? Eller duger en stegräknare för dig? Kika in så reder vi ut det!

Returer och byten

XXL är ganska unika när det kommer till denna rubrik. De erbjuder nämligen öppet köp i 365 dagar från och med inköpsdatum och självklart ingår fri retur och byte ifall något skulle bli galet med ditt köp. Enkelhet och kundnöjdhet är nämligen a och o enligt företaget, även när det kommer till dessa mindre roliga men dock väldigt viktiga områden. Just därför kan man stolt skryta med sin 100% nöjd kund garanti.

Prisvärda träningsredskap för hemmagymmet

Alla har vi nog tänkt att det vore gött med ett eget gym! Det flesta av oss är nog kanske bara lata och tycker det är drygt att behöva ta sig till ett gym, andra känner bara att det kan vara härligt att spontanträna lite ibland. Det finns säkert ytterligare skäl dessutom, men en sak är säker. Vill man ha ett eget gym eller bara diverse utrustning kan man hitta den här. Det finns inte längre några undanflykter. Du kan köpa träningscyklar, löpband, vikter, bänkpress, hantlar och annat direkt på XXL och är man intresserad av yoga finns även yogamattor att införskaffa. Man kan med andra ord inreda sitt blivande hemmagym från golv till tak med allt som behövs genom ett besök i Sveriges största sportbutik!

Vad tycker vi på rabattkodsidor?

Vi på rabattkodsidor har såklart handlat mycket på XXL då de helt klart har det bästa sortimentet inom framförallt vildmark men skidfantaster som vi är har det även blivit lite slalomutrustning och personalen har varit hjälpsamma de gångerna. Varuhuset där vi provade var Gävle och det är riktigt stort. Man förstår knappt hur det kan finnas så mycket olika sportartiklar men för att jämföra kan man säga att skoavdelningen på XXL i Gävle skulle kunna konkurrera med storleken på de konkurrerande varuhusen….. Bara skoavdelningen alltså!

Priserna är också bra, man får extremt mycket för pengarna samtidigt som det känns som man verkligen får rätt produkt eftersom personalen vet vad de sysslar med.

När det kommer till studentrabatter har vi ingen information tyvärr men det kan vi på rabattkodsidor lämna som en liten uppmaning till XXL sport & vildmark ifall de läser detta. Se över möjligheterna att införa studentrabatt då det är många studenter med begränsad ekonomi som vill handla hos er.

Cirka 10% av omsättningen hos XXL sker via näthandel, och enligt vår statistik är en stor del av målgruppen som handlar på internet yngre människor vilket ytterligare bidrar till önskemål om studentrabatter, ungdomsrabatt eller rabattkoder.

xxl sports hemsida

Slutsats från rabattkodsidor!

Ska du handla sportprylar oavsett om det gäller en cykel, en kanot, fotbollsskor eller nya tights till gymmet rekommenderar vi XXL. Både fysiskt i butik och på nätet. Priserna är bra och servicen är riktigt bra. Högsta betyg med andra ord. Se nu bara till att faktiskt pallra dig iväg till gymmet också. Låt inte de där nya skorna stå hemma och damma!

Vi som gillar att titta på sport på TV och då framför allt kanske fotboll och hockey kan också glädjas av att man kan köpa lagtröjjor och halsdukar samt annan merchandise från större fotbollsklubbar så som Barcelona, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, New York Rangers, Vancouver Cannucks eller liknande men även landslagströjor. Svenska landslaget i fotboll exempelvis. Dessutom finns det svenska lag. Brynäs, AIK, Malmö Redhawks, Djurgården, Leksand, IFK Göteborg, Hammarby m.fl. Detta uppskattas då det annars kan vara svårt att hitta merchandise i svenska butiker och man tvingas köpa från skumma webbsidor på nätet. Något man helst vill slippa. Tummen upp till detta som en liten extra bonus hos XXL sport och vildmark!