Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Bokadirekt.se

Boka skönhetspass nu

Kampanj Tidigare
Till kampanjen
Spara pengar du med!

Skönhet & Hälsa med bara ett par knapptryck

Alla de över 11 000 anslutna tjänsteutövare som finns registrerade hos bokadirekt.se är verksamma inom olika sorters företag i kategorierna skönhet och hälsa. Ledande på skönhetsmarknaden är bland annat behandlingar för hårvård, hudvård fransar och naglar bland annat. Är du istället intresserad av hälsa finns fina utövare när det kommer till personlig träning, massage, friskvård och fotvård med mera.

Du som kund behöver bara söka på valfri ort i Sverige där du befinner dig. Du ser tydligt vilka lokala företag runt dig som är anslutna och kan sedan boka din behandling med bara ett par knapptryck. Boka Direkt förmedlar din bokning till den aktuella salongen eller mottagningen och efter en bokningsbekräftelse är det bara att dyka upp på avsatt tid.

Tips! Över 3000 av Boka Direkts anslutna specialister tar emot sajtens egna presentkort. Så passa på att skämma bort någon du håller kär genom att skicka ett fint erbjudande smidigt över nätet. Allt den lycklige behöver göra är att registrera rabattkoden vid bokningstillfället.