Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Greatdays

Mer om Greatdays rabattkod

När du köper en upplevelse till någon är det bra att på förhand fundera över vad mottagaren blir glad av. För vissa är något äventyrligt som en luftballongsfärd eller ett tandemhopp ett bra alternativ – medan andra kanske blir gladare för en romantisk helg eller hotellfrukost. Om du tycker att det är svårt att välja, är ett presentkort smart.

Oavsett vilken upplevelse du väljer att köpa med din rabattkod, finns de i regel tillgängliga på orter över hela Sverige och är giltiga under en längre tid. Det gör att en upplevelse också är en flexibel present som kan lösas in när det passar mottagaren bäst. Kanske vill hon eller han använda upplevelsen för att sätta guldkant på vardagen – eller för att pigga upp semestern?

När du köper en upplevelse kan du med hjälp av en rabattkod få mer för pengarna. Dels finns det upplevelser till kampanjpris, men du kan också använda dig av en kod som ger dig 10 % rabatt på alla Greatdays upplevelser. Hitta den perfekta upplevelsen idag och njut av att ge bort något som aldrig kommer stå och samla damm på någon hylla!

Hur gör jag för att använda Greatdays.se rabattkod?

1. Hitta din upplevelse på Greatdays.se och klicka sedan på köp.
2. Knappa in rabattkoden från rabattkodsidor.se och trycker på ”använd rabattkupong”.
3. Du kan nu se ditt rabatterade pris.

Så här ser rabattkodsfältet ut på Greatdays.se: