Tidigare rabattkoder & kampanjer hos 4Spar

Mer om 4Spar rabattkod

Oavsett om du sparar pengar för att köpa bostad eller åka på drömsemester är det smart att göra det med hög ränta, så att dina pengar hela tiden växer och blir mer. Hos 4Spar kan du som kund njuta av höga räntor och väldigt bra villkor, vilket gör banken till väldigt fördelaktig och i många fall till och med bättre än att spara i fonder. Utöver höga räntor får du som kund hos 4Spar också personlig inloggning, fria uttag och har ingen inlåsningseffekt på dina pengar. Ta kontrollen över dina sparpengar nu och se dem växa på bästa sätt!

Hos oss på rabattkodsidor hittar du bra erbjudanden och rabatter till olika butiker och tjänster på nätet, däribland till 4Spar. Det gör att du genom att gå via oss kan få ännu mer ut av ditt sparande! Låt de extra pengarna bygga på ditt kapital, eller använd dem för att unna dig något lyxigt och härligt i vardagen.

Högst ränta på sparkonto

Idag är de vanligaste sparformerna i Sverige fonder eller aktier. Det är också det man generellt sätt tänker när man tänker sparande. Det kan kännas komplicerat och omständigt bara att lära sig och kan man inte det tillräckligt bra riskerar man med dessa sparformer också att faktiskt förlora pengar. Då kan ett bra sparkonto vara tryggare och man kan dessutom hitta sparkonton med hög ränta också. 4spar har lite olika sparkonton man kan välja med en högsta ränta på 10%. Sätter du undan 50.000kr tjänar du således in 5000kr om året utan att riskera något alls, och dessa pengar är garanterade också. Det betyder att du inte är beroende av att börsen går bra.

Öppna konto idag och börja spara

Att bara spara pengar har aldrig varit enklare. Du öppnar snabbt och smidigt ett konto hos 4spar genom att identifiera dig med Bank-ID, därefter kan du göra din första insättning och börja tjäna ränta på dina pengar. För att kontrollera ditt konto löpande loggar du sedan enkelt in med bank-id precis som vanligt. Det finns således ingen som helst anledning att ha dina pengar liggandes på ett vanligt konto hos någon av bankerna. Vad får du för dina pengar där?